0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Vzdělávací a výtvarné hračky

Ďalšie podkategórie Vzdělávací a výtvarné hračky

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
12 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

V tomto balení naleznete jednoho z 6 dinosaurů. Nejdříve budete muset jeho části dostat ze slizu nebo třeba zmrzlé či pružné hmoty. Začněte budovat svoji sbírku Ice Age Smashers. Vhodné pro děti od 5 let.

10,28 EUR 

bez DPH

12,34 EUR 

s DPH

Pestrofarebný batoh pre malých školákov a predškolákov s motívom obľúbeného animovaného filmu Autá. Priestorné vrecko na zips. Nastaviteľné ramenné popruhy. Uško pre prenášanie v ruke.

10,43 EUR 

bez DPH

12,52 EUR 

s DPH

Taška cez rameno, motív s legendárnou postavičkou Mickeym Mousom, nastaviteľný ramenný popruh, vrchné pútko, vrecko na zips, jazdec zipsu v podobe Mickyho zdvihnutého palca. Plne umývateľný polyester. Svetlomodrá a červená farba.

9,32 EUR 

bez DPH

11,18 EUR 

s DPH

Sáčok s Bleskom McQueenom z animovanej trilógie Cars pre školskú dochádzku i voľnočasové aktivity, slúži pre uloženie a prenos tenisiek, botasiek, papučiek či cvičebného úboru, uzatváranie jednoduchým stiahnutím šnúrok. Plne umývateľný polyester.

5,20 EUR 

bez DPH

6,24 EUR 

s DPH

Sada 4 hudobných nástrojov - ukulele, bubienok, kastanety a rumba gule, pre deti od 3 rokov, rozvoj kreativity a motorických zručností, kvalitné drevené spracovanie.

30,25 EUR 

bez DPH

36,30 EUR 

s DPH

Dinosaurus v epickom vajíčku a množstvom prekvapení. V tomto balení nájdete jedného z 3 dinosaurov. Rozbite si cestu k epickému prehistorickému dobrodružstvu so Smashers Dino Island. Vhodné pre deti od 3 rokov.

10,08 EUR 

bez DPH

12,10 EUR 

s DPH

Pestrofarebný batoh pre malých školákov a predškolákov s motívom obľúbeného animovaného filmu Frozen: Ľadové kráľovstvo. Priestorné vrecko na zips. Nastaviteľné ramenné popruhy. Uško pre prenášanie v ruke.

11,74 EUR 

bez DPH

14,09 EUR 

s DPH

Peračník s 3 poschodiami. Pre deti od 6 rokov. Vybavený dôležitými písacími potrebami. Pohodlné zapínanie pomocou zipsu s veľkým úchytom. Krásny design.

17,30 EUR 

bez DPH

20,76 EUR 

s DPH

Malá taška cez rameno, krásny motív s postavičkami Mimoňov z kultovej animovanej trilógie Ja, zloduch, nastaviteľný ramenný popruh, vrchné pútko, hlavné vrecko na zips. Plne umývateľný polyester. Žltá, modrá a čierna farba.

9,32 EUR 

bez DPH

11,18 EUR 

s DPH

Vrecko s motívom Mickeyho Mouse od Walta Disneyho pre školskú dochádzku i voľnočasové aktivity, slúži pre uloženie a prenos tenisiek, botasiek, papučiek či cvičebného úboru, uzatváranie jednoduchým stiahnutím šnúrok. Plne umývateľný polyester. Mix farieb.

5,20 EUR 

bez DPH

6,24 EUR 

s DPH

Veľký batoh vhodný do školy aj na výlety. Jedno hlavné vrecko a menšie vrecko v prednej časti batohu. Polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy. Krásny design s motívom Mickeyho Mouse.

17,63 EUR 

bez DPH

21,16 EUR 

s DPH

Vrecko s motívom animovaného snímku Minions pre školskú dochádzku i voľnočasové aktivity, slúži pre uloženie a prenos tenisiek, botasiek, papučiek či cvičebného úboru, uzatváranie jednoduchým stiahnutím šnúrok. Plne umývateľný polyester. Žltá farba.

5,20 EUR 

bez DPH

6,24 EUR 

s DPH