0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hra Qwirkle™

 
Qwirkle - hra roka 2011, ktorej zmysel je utvoriť rad rovnakých farieb či symbolov. Budete musieť zapojiť strategické myslenie a svoju taktiku premyslieť dopredu. Hra pomáha rozvíjať logické myslenie. Vhodné pre deti od 6 rokov.
 
Výrobca
OEM
Kód
7027885
Part No.
SCH49014
Popis produktu

Popis produktu

Qwirkle - hra roka 2011, ktorej zmysel je utvoriť rad rovnakých farieb či symbolov. Hoci sú pravidlá hry Qwirkle skutočne jednoduchá, budete musieť zapojiť strategické myslenie a svoju taktiku premyslieť dopredu. Qwirkle je hra, ktorú sa všetci ľahko a rýchlo naučia a pritom u nej dlho vydrží. Hra pomáha rozvíjať logické myslenie.

Pri pokladaní 108 hracích kameňov hráči tvoria a rozširujú rady rovnakých farieb a rovnakých symbolov tak, aby dosiahli čo najviac bodov. Ale pozor, vaši protihráči nebudú len tak sedieť a nečinne prizerať. Dajte si dobrý pozor, aby ste pri čakaní na výhodnú medzierku nenachystali niekomu slušne obodovaný rad.

Upozornenie: Nebezpečenstvo udusenia. Nevhodné pre deti do 36 mesiacov. Obsahuje malé časti, ktoré by mohli byť prehltnuté alebo vdýchnuté. Obal nie je hračka, pred použitím hračky ho odstráňte z dosahu dieťaťa, môže spôsobiť zadusenie.

Špecifikácie

  • Výrobca: Schmidt Spiele
  • Vhodné pre deti: 6+
  • Doba hrania: 30 minút
  • Hmotnosť balenia: 0,5 kg
  • Rozmery balenia (Š x V x H): 29,5 x 29,5 x 7,5 cm

Obsah balenia

  1. 108 drevených hracích kameňov
  2. 1x vačok na kamene
  3. 1x pravidlá hry

Parametre

Parametre

Vhodné od
6 rokov