0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hra Světlonoš

Výpredaj

 
Čiernobiele dobrodružstvo s partiou fantaskných stvorení. Na rozptýlenie temnoty a obnovenie farieb bude potrebné množstvo zábleskov svetla. Do legiend sa však zapíše iba jeden z nich.
 
Výrobca
OEM
Kód
6950881
Part No.
LUE01CZ
Popis produktu

Popis produktu

Čiernobiele dobrodružstvo s partiou fantastických stvorení je hra Světlonoš. Cez noc temnota zhustla. Už nie je možné rozlíšiť zeleň stromov ani siluety sopiek. Všade je úplne ticho. Na rozptýlenie temnoty a obnovenie farieb bude potrebné množstvo zábleskov svetla. Dobrodruhovia sa narodili a boli vycvičení za jediným účelom – ovládnuť silu elementov, vybrať si spoločníkov a nájsť cestu do osvetlených miest. Do legiend sa však zapíše iba jeden z nich.

V rámci ôsmich dní, ktoré tvoria hru, postupne najmete osem spoločníkov a utvoríte s nimi spoločenstvo. Ich efekty sú spojené s elementmi a prinesú vám záblesky svetla. Aktivujú sa v závislosti od výsledkov, ktoré vám padnú na vašich kockách. Potom ujdete kus svojej cesty s cieľom nájsť osvetlené dediny. Ten, kto pozbiera najviac zábleskov svetla, rozptýli temnotu a zapíše svoje meno do pradávneho písma. Hrací plán je obojstranný a umožní vám prežiť 2 úplne odlišné výpravy. Jednu "pešiu" a jednu na lodiach.

Špecifikácie

  • Značka: Bombyx
  • Jazyková mutácia: CZ
  • Vhodne pre deti: 10+
  • Doba hrania: 45 minút
  • Počet hráčov: 2-4
  • Hmotnosť balenia: 0,46 kg
  • Rozmery balenia: 24 x 24 x 5,5 cm

Obsah balenia

  1. 1x hrací plán
  2. 1x menšia doska
  3. 30 kociek
  4. 53 kariet
  5. 96 kartónových žetónov
  6. 41 drevených žetónov
  7. 1 slovenské pravidlá

Parametre

Parametre

Vhodné od
10 rokov
Max. počet hráčov
4