0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Manažer Penta CZ

Software Acronis True Image 2021 - 1 Computer - BOX

 
Software Acronis True Image 2021 - 1 Computer - BOX
Nástroj pre zálohovanie a obnovu domácich aj kancelárskych PC alebo počítača Mac. Obsahuje licenciu pre 1 počítač kompletne v českom jazyku. Software získate komplet v českom jazyku. Jedná sa o plnú verziu (nová licencia). Produkt je dodávaný ako BOX.
 
Výrobca
Acronis
Kód
60843001
Part No.
TH7AL1LCZS
Popis produktu

Popis produktu

Software True Image 2020 značky Acronis slúži ako nástroj pre zálohovanie a obnovu domácich aj kancelárskych PC alebo počítača Mac. Obsahuje novú licenciu plnej verzie pre 1 počítač. Produkt je kompletne v českom jazyku a dodáva sa ako BOX (krabicová verzia), ktorá vám príde fyzicky na určenú adresu.

Prístupy k dátam a spôsoby ich využitia sa stále menia. Rovnako tak aj hrozby, ktoré im môžu ublížiť. Preto sa musí vyvíjať aj ich ochrana. Acronis True Image 2020 s viac ako 100 novými a aktualizovanými funkciami udrží vaše dáta v bezpečí (víťaz testu zálohovacieho softwaru podľa AV-TESTu a Chip).

Kompletná kybernetická ochrana


Zabezpečte všetky vaše dáta, aplikácie a systémy s týmto jedinečným riešením kybernetickej ochrany, ktorá spája spoľahlivé zálohovanie s osvedčenou anti-malware technológiou. Pre zálohovanie a obnovu využíva Mirror imaging, klonovanie diskov a All-in-one obnovovacie disky.

Súbor z vašej cloudovej zálohy si môžete načítať odvšadiaľ, z akéhokoľvek zariadenia aj vzdialene. Užívajte si bezpečie s File Sync & Share riešením. Toto osobné zálohovacie riešenie ako jediné využíva AI k zastaveniu ransomware a cryptojackingu v reálnom čase a ponúka blockchainovou notarizaciu dát.

Užitočné funkcie


S automatizovanou dvojitou ochranou môžete zálohovať lokálne a replikovať pri tom dáta do cloudu (off-site kópie). Push správy na desktope ukazujú stav zálohovania. Môžete si nastaviť spodnú hranicu nabitia batérie notebooku, po ktorú chcete zálohovať (alebo ho pri chode na batériu úplne zakázať).

Vďaka možnosti voľby zálohovania na vybraných Wi-Fi sieťach sa môžete ľahšie vyhnúť dátovo obmedzeným pripojeniam a nezabezpečeným verejným sieťam, ktoré vystavujú vaše dáta zbytočnému riziku. Zdokonalená obnova z cloudu ponúka rýchlejší priebeh a intuitívnejšie používateľskú skúsenosť pre jednoduchšiu navigáciu.

Efektívna ochrana "všetko v jednom"


Acronis True Image 2020 poskytuje integrovanú dátovú ochranu, kybernetickú bezpečnosť a správu prostredníctvom intuitívneho dashboardu s riadiacimi funkciami. Pri zlepení viac programov hrozí vznik medzier v bezpečnosti a hlavne vo výsledku zaplatíte oveľa viac peňazí.

Zálohujte s nástrojmi full image zálohovanie a zálohovanie na úrovni súboru / zložky, klonovania aktívnych diskov, cloud-to-cloud zálohovanie Office 365, udalosťami riadené a non-stop zálohovanie a automatické replikácie lokálnych záloh do cloudu.

Jednoduché používanie


Buďte v obraze o stave zálohovania prostredníctvom oznamovacej ikony (veľkosť súborov, rýchlosť zálohovania a druhy zálohovaných dát). Povedzte si, kam budú vaše dáta ukladané - či lokálne na externý harddisk, do zdieľaných priečinkov na sieti, na NAS alebo off-site do cloudu alebo viacerými spôsobmi naraz pre dokonalú ochranu.

Vaša licencia navyše pokrýva neobmedzený počet mobilných zariadení. Podporuje Windows, Mac, iOS aj Android zariadenia, rovnako ako virtuálne stroje a účty na sociálnych médiách. Minulý rok software úspešne zastavil vyše 400 000 útokov. Zabraňuje cryptomining malwaru v krádežiach výpočtového výkonu z vášho systému.

Bezpečnosť predovšetkým


End-to-end šifrovanie schová vaše dáta pred nepovolanými očami. Použite heslo a šifrovanie AES-256 nech už sú vaše dáta v prenose, v cloude alebo na vašom lokálnom desktope. Off-site zálohy uložte do bezpečného dátového centra Acronis Cloude s certifikáciou SSAE-16 a Tier III.

Blockchainová notarizácia zanáša unikátne "odtlačky" súborov do blockchainu, aby bolo neskôr možné overovať ich autenticitu a nezmenenosť (dostupné len v subskripcie Premium). Vylepšenie pre rok 2020 - zastavuje útoky, ktoré sa snažia neoprávnene vypnúť služby chrániaci váš systém. Nový model strojového učenia zlepšuje efektivitu. K dispozícii máte zdôvodnenie označenia konkrétneho procesu za zákerný.

Vlastnosti:


Acronis True Image je najpredávanejšie zálohovacie riešenie v češtine
Víťaz testu zálohovacieho softwaru podľa AV-TESTu a Chip
Integrovaná ochrana využívajúca AI rozpozná ransomware v reálnom čase
Prístup odkiaľkoľvek, z akéhokoľvek zariadenia vzdialene - File Sync & Share
Mirror imaging. Klonovanie diskov. All-in-one obnovovacie disky
Oznamovacie ikony na desktope pre zobrazenie stavu
Zálohovanie na vybraných Wi-Fi sieťach - vaša voľba

Špecifikácia:


Značka: Acronis
Model: True Image 2020
Určenie: software
Počet počítačov: 3
Verzia: Box

Platformy:


Microsoft Windows:


Windows 10 (všetky edície vrátane aktualizácie október 2019)
Windows 8.1 (všetky edície)
Windows 8 (všetky edície)
Windows 7 SP1 (všetky edície)
Windows Home Server 2011

Apple MacOS:


MacOS Mojave 10.14
MacOS High Sierra 10.13
MacOS Sierra 10.12
OS X El Capitan 10.11

Mobilné operačné systémy:


iOS 10.0 a novšie
Android 5.0 a novšie

Súborové systémy:


NTFS
Ext2 / Ext3 / Ext4
ReiserFS (3)
Linux SWAP
HFS + / HFSX
FAT16 / 32 / exFAT

Súborové systémy (MacOS):


APFS
HFS +
Core Storage
FAT32
NTFS

Parametre

Parametre

Počet licencí
1
Software, Literatura
Zálohovací