0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie

Kniha Veľká knedlíková kuchárka

 
Kniha Veľká knedlíková kuchárka
144 úžasných receptov na knedle prinúti zamilovať sa do tohto tradičného českého jedla aj tých, ktorí sa knedliam doteraz vyhýbali. V špeciálnej Knedlíkovej kuchárke od známych autorov totiž nájdete aj veľa nových neznámych receptov.
 
Výrobca
OEM
Kód
6351006
DPH
0%
Vaša cena s DPH
17,92 EUR s DPH a s RP
Vaša cena bez DPH
17,92 EUR bez DPH
Dostupnosť
Záruka
24 Měsíce
Objednať
other
Skladové číslo 6351006 Part No.  EAN 9788090776524
Popis produktu

Popis produktu

144 úžasných receptov na knedle prinútia zamilovať sa do tohto tradičného českého jedla aj tých, ktorí sa knedliam doteraz vyhýbali. V špeciálnej Knedlíkovej kuchárke od známych autorov totiž nájdete veľa nových neznámych receptov, podľa ktorých dokáže pripraviť dokonalý knedlík aj nováčik.

Knedlíkovou kuchárku zostavili knedľoví majstri a šéfkuchári

Spoločnosť Knedlíky Láznička a ich šéfkuchár – knedlíkový kráľ Petr Kosiner, spoločne s food editorkou Katarínou Bednářovou, pripravili úžasnú knižku, plnú výborných receptov. Ale nielen to! V knihe Knedlíková kuchárka nájdete aj tipy a rady, ako si prácu uľahčiť, aké knedle sa hodia k rôznym pokrmom, ako na prípravu základných ciest aj postupy krok po kroku. Tieto rady, ktoré nájdete v úvodnej časti kuchárky, zostavila a spísala autorka série kuchárok pre dcéru, Jana Florentyna Zatloukalová.

Knedle servírované k mäsu s kosťou

Odpovede na všetky knedlíkové otázky

Knedlíková kuchárka odpovie začínajúcim kuchárom na otázky ohľadom prípravy všetkých druhov knedlí. Zároveň ponúkne presné a fungujúce recepty, vychytané do posledného detailu, vrátane podrobných fotografických návodov. Uvariť zemiakový, houskový alebo aj kysnutý ovocný knedlík už pre vás bude navždy „brnkačka“.

Knedličková polievka

Ostrieľaní kuchári a kuchárky všetkých generácií si tu rozšíria repertoár o špeciálne knedle a netradičné suroviny. V kuchárke nájdete napríklad perníkové knedle k zverine, slávnostné mandľové ku sviečkovej alebo rustikálne fazuľové knedle k pivnému gulášu. Sú tu aj ovocné knedle všetkých druhov, ryžové knedlíky, tie do polievok, pečené či bezlepkové, vždy s podrobným návodom aj odporúčaním, k akému pokrmu sú vhodné.

Kapitoly Veľkej knedlíkovej kuchárky

  • Začíname s knedľami
  • Knedličky do polievky
  • Knedle s poctivou omáčkou
  • Knedle na pečenie
  • Špeciálne knedle k zverine
  • Knedľa ako hlavné jedlo
  • Vegetariánske knedle
  • Knedle bez múky
  • Krajové špeciality
  • Knedle z krajín ďalekých i blízkych
  • Sladké knedle
  • Ovocné knedle

Pre koho je Veľká knedlíková kuchárka určená

Kuchárka je koncipovaná tak, aby novým záujemcom o českú knedlíkovú kuchyňu uľahčila prvé krôčiky, súčasne aby slúžila ako inšpirácia aj pre tých najskúsenejších. Poteší skúsené kuchárky aj kuchárov, nadšených amatérov a s prípravou báječných knedlí poradí aj začiatočníkom.

TIP: Veľká knedlíková kuchárka je skvelým darčekom, urobte radosť niekomu zo svojich blízkych, zabodujete.


Parametre

Parametre

Rok vydania
2020
Väzba
pevná
Počet strán
288