0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie

POE Pasivní Power Over Ethernet - sada

 
Sada pasívneho Power Over Ethernet slúži pre napájanie aktívnych prvkov po ethernetovom kábli.
Kompletná sada obsahuje 2 kusy INJECTOR a splitter.
Sada je určená pre zariadenia s napájacím konektorom s priemerom 2,1 mm.



 
Výrobca
OEM
Kód
529225
Part No.
POE/PAS
DPH
20%
Vaša cena s DPH
2,15 EUR s DPH a s RP
Vaša cena bez DPH
1,79 EUR bez DPH
Recyklačný poplatok
0,08 EUR , DPH:  20%  (Tonery a cartidge s el.súčiastkami, aktívne sieťov)
Vaša cena  s RP*
1,79 EUR
Záruka spotrebiteľ
12 Měsíce
Záruka ostatné
12 Měsíce
Objednať
other
Skladové číslo 529225 Part No. POE/PAS EAN 8594199730814
Popis produktu

Popis produktu

Súprava pasívneho Power Over Ethernet slúži pre napájanie aktívnych prvkov po ethernetovom kábli. Kompletná sada obsahuje 2 kusy Injector a splitter . Sada je určená pre zariadenia s napájacím konektorom s priemerom 2,1 mm .

Zapojenie zodpovedá bežnému pasívnemu POE-stred napájacieho konektora je prepojený so stredovými vodičmi (modrý pár), plášť napájacieho konektora je prepojený s krajnými vodičmi (hnedý pár).
Power Over Ethernet je jednoduchý spôsob ako zabezpečiť napájania prístupového bodu na streche alebo všade tam, kde nie je k dispozícii sieťové napätia.
Pasívne PoE využíva voľné drôty v ethernetovom kábli a po nich privádza elektrickú energiu do zariadení na vzdialenej strane.
Na krátke vzdialenosti (cca do 10m, v závislosti na konkrétnom zariadení) je väčšinou možné využiť práve toto pasívne PoE. Pre dlhšie vzdialenosti použite aktívny PoE podľa 802.11af.

Upozornenie:


Nesnažte sa kompenzovať úbytok napätia na dlhom vedení eth. kábla použitím neštandardného napájacieho zdroja s vyšším menovitom napätí, než je odporúčané pre vaše aktívne zariadenia. Úbytok napätia na eth. kábla totiž nastáva len, ak je zdroj pod záťažou a káblom preteká prúd. V okamihu zníženia odberu prúdu (napr. Pri rebootu access pointu) sa na vzdialený koniec vedenia dostane plné napätia zdroja, ktoré môže v krajnom prípade poškodiť vstupné stabilizačné obvody access pointu.