0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Ostatné príslušenstvo

Ostatné príslušenstvo

V tejto kategórii sa nachádzajú rozličné doplnky, príslušenstvo a komponenty pre váš notebook, ktoré zvýšia užívateľský komfort, rozšíria kompatibilitu a zlepšia bezpečnosť a súkromie pri práci i zábave.

Nechýbajú tu interné rámčeky pre SSD/HDD disky, ktoré sa vkladajú namiesto CD/DVD mechaniky. Rovnako ponúkame aj privátne fólie (filtre) pre rôznorodé uhlopriečky, ktoré znížia zorný uhol displeja, čím zamedzia pozorovaniu zo strany od nechcených očí. Fungujú na princípe polarizácie, pričom ponechávajú viditeľnosť obrazovky zhora či zospodu. Diskrétne fólie sa tak hodia na prácu s citlivými dátami a údajmi na verejnosti, či už budete v banke, v kaviarni, v autobuse alebo kdekoľvek inde.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
5 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Obrazovku vášho monitora s uhlopriečkou 17 "(pomer strán 5: 4) ochráni filter značky Fellowes a zachováva ju krištáľovo čistú. Filter z bočného pohľadu sčernie a tým chráni vaše súkromie. Monitor zobrazí obsah iba pri čelnom pohľade.

32,38 EUR 

bez DPH

38,86 EUR 

s DPH

Rámček redukcia je určený pre 2, 5"SATA HDD/SSD do SATA v notebooku (namiesto CD/DVD mechaniky). Je kompatibilný s 9,5 mm HDD.

8,72 EUR 

bez DPH

10,46 EUR 

s DPH

Filter na notebook s uhlopriečkou 14", chráni citlivé informácie pred zvedavými pohľadmi, obmedzenie pozorovacieho uhla na 30 °, odobratie filtra z oboch strán, antireflexná úprava.

52,94 EUR 

bez DPH

63,53 EUR 

s DPH

Interné rámček Akasa 3,5"je určený pre SSD/HDD 2.5" a umiestňuje sa do SATA notebooku (namiesto CD/DVD mechaniky). Je kompatibilný s 9,5 mm a 12,5 mm vysokým HDD. Parametre: Interné rozhranie: serial ATA Materiál: hliník a plast

8,72 EUR 

bez DPH

10,46 EUR 

s DPH

Antireflexná fólie Dicota sú určené pre notebooky s uhlopriečkou 15,6". Fólie sú vyrezávané presne na rozmery jednotlivých monitorov. Filter ľahko priľne k monitoru notebooku (počítače) a ten je potom skvele chránený pred škrabancami, odtlačkami prstov a

22,85 EUR 

bez DPH

27,42 EUR 

s DPH