0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Hračky pre najmenších

Hračky pre najmenších

Vyberáte hračky pre najmenšie deti? Zostavili sme pre vás ponuku hračiek, nad ktorými budú batoľatá aj malé deti radostne jasať. Za pekné ceny u nás nakúpite edukatívne, motorické alebo vkladacie hračky. Všetky hračky pre najmenších sú z kvalitných a zdravotne nezávadných materiálov a bavia deti aj ich rodičov.

 

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
169 produktov
10 stránok
 

Položek na stránku:

 
 

Mozaika pre mladšie deti značky Quercetti Pixel Junior Basic obsahuje 40 gombíkov s priemerom 3 cm v celkom 6 farbách, 8 vzorových obojstranných kariet a transparentnú dosku s otvormi v inovovanom dizajne s rukoväťou pre ľahké prenášanie.

13,71 EUR 

bez DPH

16,45 EUR 

s DPH

Vkladacie puzzle pre najmenšie deti od 12 mesiacov, rozvíjajú koordináciu, koncentráciu, logické uvažovanie, kreatívne myslenie, zmysel pre detail a trpezlivosť, motivujú k samostatnosti a podnecujú zdravú sebadôveru. Certifikované drevo.

6,57 EUR 

bez DPH

7,88 EUR 

s DPH

Vtech Spievajúci kolotoč v slovenskom alebo českom jazyku a s roztomilými vtáčikmi. Možno ľahko a rýchlo pripevniť na postieľku, kočík aj autosedačku. Otáča sa, hrá, spieva krásne slovenské (české) pesničky aj popraje dobrú noc.

28,70 EUR 

bez DPH

34,44 EUR 

s DPH

Detský set od značky Niny obsahuje deku, valec a loptičku. Sú vyrobené z jemného mäkkého plyšu a obsahujú rôzne hracie komponenty. Stimulujú detské zmysly aj jemnú motoriku. Design nemeckej návrhárky Britty Hurter. Vek 0+

29,47 EUR 

bez DPH

35,36 EUR 

s DPH

Hracia deka Clementoni s hrazdičkou a melódiami ponúka až 7 aktivít pre našich najmenších. Rozvíja manuálne, vizuálne a sluchové schopnosti. Deka aj hračky sú umývateľné pre jednoduchú údržbu.

27,54 EUR 

bez DPH

33,05 EUR 

s DPH

Plyšový panáčik Keiki patrí do kolekcie Niny a jeho najlepšia kamarátka je dievčatko Alani. Rozvíja jemnú motoriku. Zips a drevený gombík na tréning zapínania. Dizajn nemeckej návrhárky Britty Hurter.

11,09 EUR 

bez DPH

13,31 EUR 

s DPH

Veľký plyšový kamarát psík IPO so 60 loptičkami z kolekcie Niny. Chvostík vydáva zvonivý zvuk. Na tele psíka sú hracie prvky, Prestrkávacie okienka a zrkadlo. Ušká šuštia. Vhodné pre deti od 6 mesiacov.

38,23 EUR 

bez DPH

45,88 EUR 

s DPH

Zmyslová hra značky Petit Collage. Obal hry môžete zložiť do trojuholníkovej podstavy. Obrázky s roztomilými zvieracími tvárami sú kontrastné, pútajú pozornosť a rozvíjajú zrak. Vhodné pre deti od narodenia.

10,00 EUR 

bez DPH

12,00 EUR 

s DPH

Krásne odrážadlo značky Buddy Toys má design amerického výrobcu poľnohospodárskych strojov New Holland. Odrážadlo je vybavené LED svetlami, zvukmi a melódiami na volante a úložným priestorom pod sedadlom. Odpojiteľná vlečka s hrabličkami a lopatkou.

31,60 EUR 

bez DPH

37,92 EUR 

s DPH

Originálne drevené chodítko s motívom Mickey Mouse. Obsahuje malé motorické prvky na trénovanie motoriky. Rozmery chodítka 32 x 30 x 48 cm, vyrobené z dreva. Vhodné pre deti od 18 mesiacov.

52,09 EUR 

bez DPH

62,51 EUR 

s DPH

Detské odrážadlo od Vilac rozvíja motorické zručnosti. Napodobenina historického pretekárskeho auta. Sedadlo z plastu s polstrovanou sedačkou. Pogumované kolesá. Vhodné na doma i von. Odolná oceľová konštrukcia s pochrómovanou mriežkou. Krémová farba.

90,70 EUR 

bez DPH

108,84 EUR 

s DPH

Súprava pestrofarebných, rôzne vzorovaných kociek značky Wonderworld. 30 kociek 11 rôznych tvarov. V tme jemne žiari. Odolné prevedenie z masívneho dreva.

10,76 EUR 

bez DPH

12,91 EUR 

s DPH

Súprava kociek thajskej firmy Wonderworld. 50 kociek (12 farebných, 38 prírodných). Vycibrená farebnosť a povrchová úprava. Odolné prevedenie z masívneho dreva.

9,76 EUR 

bez DPH

11,71 EUR 

s DPH

Nová guličková dráha Quercetti pre najmenších vám umožní stavať vysoké veže a púšťať z nich farebné guličky, ktoré cestou dole hrkajú a cinkajú. Guličky sú veľké, bezpečné a dobre sadnú do dlaní aj malým deťom.

10,95 EUR 

bez DPH

13,14 EUR 

s DPH

Plyšová bábika Alani patrí do kolekcie Niny a jej najlepší kamarát je panáčik Keiki. Rozvíja jemnú motoriku. Zips a drevený gombík na tréning zapínania. Dizajn nemeckej návrhárky Britty Hurter.

11,09 EUR 

bez DPH

13,31 EUR 

s DPH

Plyšové hracie centrum v podobe oslíka Lakiho značky Niny. Všetky časti jeho tela obsahujú hracie prvky ako sú hryzátka, pískatko a hrkálky. Vhodný pre deti od 6 mesiacov.

39,31 EUR 

bez DPH

47,17 EUR 

s DPH

Mäkučký, plyšový zajačik v ružovej farbe značky Doudou. Vyrobené v súlade s európskymi normami CE. Poteší ako darček na Vianoce alebo pri narodení bábätka. Rozvíja epatiu a kreativitu. Vhodné pre deti od narodenia.

23,29 EUR 

bez DPH

27,95 EUR 

s DPH

Krabička spomienok na darčeky a spomienkové predmety pre novorodencov a ich novopečené matky. 7 šuflíkov a vrecko na uloženie darčekov – od prvého kusu oblečenia až po prvé ostrihané vlásky. Použité farby sú na rastlinnej báze. Recyklovaný papier.

17,67 EUR 

bez DPH

21,20 EUR 

s DPH