0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Hračky

Pre hravé deti (i hravých dospelých) máme skladom a za výborné ceny veľa parádnych hračiek. Hračky pre najmenších aj hračky a hry pre školákov alebo hračky pre väčšie deti. Detské hračky na pomaznanie, výukové hry alebo športové hry a hračky, ktoré deti zabavia a rozosmejú, lacné hračky aj značkové hry a hračky vám dodáme rýchlo a spoľahlivo.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
51 produktov
3 stránky
 

Položek na stránku:

 
 

Detská motorová píla aj záhradný fukár G21 vyzerajú ozajstne. Obe hračky sa hýbu, vydávajú zvuky a svietia. Deti si ich môžu vziať so sebou na záhradu a pomáhať vám pri upratovaní lístia alebo sa hrať na rezanie dreva na zimu.

34,08 EUR 

bez DPH

40,90 EUR 

s DPH

Detská motorová píla G21 je ako tá ozajstná. Točí sa, vydáva zvuky a svieti. Presne ako tá, ktorú má v dielni otecko. Napájané batériami, ktoré sú súčasťou balenia.

20,75 EUR 

bez DPH

24,90 EUR 

s DPH

Batôžtek G21 s plyšovou žirafou je vyrobený z kvalitných textilných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk i pohodlné na údržbu. Plyšová žirafa je zasunutá do roztomilých nohavičiek na suchý zips, z ktorých ju môžete ľahko vybrať.

11,58 EUR 

bez DPH

13,90 EUR 

s DPH

Detský batôžtek G21 je vyrobený z kvalitných textilných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk i pohodlné na údržbu. Batôžtek má malú prednú kapsičku, do ktorej sa pohodlne zmestia všetky malé detské poklady. Na zipsoch sú chlpaté brmbolce.

6,58 EUR 

bez DPH

7,90 EUR 

s DPH

Detský batôžtek G21 s plyšovou žirafou je vyrobený z kvalitných textilných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk i pohodlné na údržbu. Na batôžku je našitá roztomilá plyšová žirafa, ktorú nemožno z batohu zložiť.

6,58 EUR 

bez DPH

7,90 EUR 

s DPH

Batôžtek G21 s plyšovou sovičkou je vyrobený z kvalitných textilných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk i pohodlné na údržbu. Plyšová sovička je zasunutá do plyšového hniezda, z ktorého ju môžete ľahko vybrať.

6,58 EUR 

bez DPH

7,90 EUR 

s DPH

Detský kufrík G21 ukrýva celú cukráreň! Príslušenstvom na predávanie tortičiek zaručene potešíte každú malú cukrárku i cukrára. Krásny modrý plastový kufrík obsahuje kópiu obchodíku s tortičky a inými sladkými dobrotami.

13,17 EUR 

bez DPH

15,80 EUR 

s DPH

Detský kufrík G21 ukrýva celý obchodík so zmrzlinou a hamburgermi! Príslušenstvom na predávanie hamburgerov a zmrzliny potešíte každého malého chlapčeka aj dievčatko. Žltý plastový kufrík obsahuje kópiu kiosku so zmrzlinou, hamburgermi a inými dobrotami.

6,58 EUR 

bez DPH

7,90 EUR 

s DPH

Detský kufrík G21 ukrýva celú pekáreň! Príslušenstvom na predávanie tortičiek zaručene potešíte každú malú pekárku a cukrárku. Krásny ružový plastový kufrík obsahuje kópiu obchodíku s tortičkami a inými sladkými dobrotami.

6,58 EUR 

bez DPH

7,90 EUR 

s DPH

Obstarajte deťom letnú kuchynku s grilom G21 LOVELY a doprajte deťom pohodu letných grilovaní aj v zime. V balení - letná kuchynka s grilom a platničkou, hrniec s pokrievkou, čajový set, príbor a napodobeniny potravín, korenie a dochucovadiel.

19,58 EUR 

bez DPH

23,50 EUR 

s DPH

Detská kuchynka G21 Superior v červenej farbe je nevyhnutným vybavením každej malej kuchárky aj kuchára. Kuchynka má rúru, dve platničky na varenie, drez, odkladaciu plochu, vešiak na kuchynské náčinie a mnoho ďalšieho príslušenstva.

32,42 EUR 

bez DPH

38,90 EUR 

s DPH

Detská kuchynka G21 Superior v ružovej farbe je nevyhnutným vybavením každej malej kuchárky. Kuchynka obsahuje rúru, dve platničky na varenie, drez, odkladaciu plochu, vešiak na kuchynské náčinie, hrnce, taniere, príbory a mnoho ďalšieho príslušenstva.

32,42 EUR 

bez DPH

38,90 EUR 

s DPH

Detská kuchynka G21 v oranžovej farbe má rúru, dve platničky na varenie, drez, odkladaciu plochu, vešiak na kuchynské náčinie a mnoho ďalšieho príslušenstva. Zvuk a svetelná signalizácia pri zapnutí platničky. V balení 31 kusov riadu iného príslušenstva.

29,58 EUR 

bez DPH

35,50 EUR 

s DPH

Detská kuchynka G21 II v krásnom ružovom prevedení je tvorená niekoľkými poličkami vrátane odkladacích plôch. Stabilný, skladací interaktívne kuchynka je plne vybavená riadom a tiež spotrebičmi. Obsahuje napríklad hrnce, taniere, panvice, digestor ...

34,08 EUR 

bez DPH

40,90 EUR 

s DPH

Skladacia detská kuchynka G21 v ružovej farbe je uložená v prenosnom kufríku a vybavená riadom, kuchynským náčiním a ovocím. Rúra na batérie - svieti a hrá zvuky z kuchyne. Batérie nie sú súčasťou balenia. Vyrobené z plastu. Pre deti od 3 rokov.

24,08 EUR 

bez DPH

28,90 EUR 

s DPH

Detská červená kuchynka G21 je vybavená spotrebičmi, riadom a jedlom. Všetko z plastu. Malí kuchári budú variť, piecť, fritovať, umývať riad, zvyšky odhadzovať do koša a umytý riad upratovať. Spotrebiče nevydávajú žiadny zvuk.

26,25 EUR 

bez DPH

31,50 EUR 

s DPH

Detská ružová kuchynka G21 veľká je vybavená spotrebičmi, riadom a jedlom. Všetko z plastu. Malí kuchári budú variť, piecť, fritovať, umývať riad, zvyšky dávať do koša a umytý riad upratovať. Spotrebiče nevydávajú žiadny zvuk.

29,58 EUR 

bez DPH

35,50 EUR 

s DPH

Modrá detská kuchynka G21 s príslušenstvom pre malých kuchárov. Príslušenstvo na varenie, pečenie i servírovanie. Ozvučené rúra a sporák. Svetlo v rúre. Všetko z kvalitného plastu. Vhodné pre deti od 3 rokov.

25,75 EUR 

bez DPH

30,90 EUR 

s DPH