0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Joysticky

Joysticky

Joysticky patria k najstarším typov herných ovládačov. Aj dnes sú ale hojne využívané pri hraní PC hier. Pre fanúšikov leteckých simulátorov sú nepostrádateľným príslušenstvom. Joysticky sú často dizajnovo upravené podľa podoby skutočných lietadlových kniplov a ďalších zariadení. Okrem samotných joystickov v našej ponuke nájdete tiež dolnky ako plynové pedále, páky a ďalšie. Obľúbeným výrobcom joystickov pre pc je napríklad Thrustmaster.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
5 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Prvním joystick od Thrustmasteru, který kombinuje magnetickou technologii s letovými ovládacími prvky, inspirovaný světem civilního letectví. Vychutnejte si jedinečný pocit pilotáže Airbusu A320.

53,35 EUR 

bez DPH

64,02 EUR 

s DPH

Thrustmaster Flight Hotas 4 je oficiálne licencovaný joystick leteckého ovládanie určený pre PlayStation®4 a PC. Ovládacie herné zariadenie reálnej veľkosti zahŕňa komplexnú výbavu pre lietanie a plne odnímateľný plynový pedál.

63,58 EUR 

bez DPH

76,30 EUR 

s DPH

TWCS plynový pedál pre PC je vybavený napríklad posuvnými koľajnicami (hladký posun), manuálna prepínací smerovkou a umožňuje rozmedzie pohybu 80 mm. O dokonalú stabilitu sa stará základňa, ktorú je možné namontovať k stolu pomocou dvoch M6 závitov.

79,02 EUR 

bez DPH

94,82 EUR 

s DPH

Joystick T Flight Hotas X,; ktorého ergonómia a funkcie umožňujú efektívnejší výkon, je to, čo núti; hráča odlepiť sa od zeme a vzlietnuť do oblak.V reálnom živote; používajú piloti pre riadenie letu joystick a plynovú páku, pretože je; to najúčin

57,90 EUR 

bez DPH

69,48 EUR 

s DPH

Úchvatne realistický joystick s oficiálnou licenciou amerického letectva, veľmi vydarená replika kniplu F-16C Viper v mierke 1 : 1, programovací softvér T.A.R.G.E.T., 19 všestranných tlačidiel + 1 osemsmerný klobúkový prepínač. Letecké materiály. Čierna.

139,44 EUR 

bez DPH

167,33 EUR 

s DPH