0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Kuchárky

Kuchárky

Chcete vyskúšať nové recepty alebo vám už dochádza inšpirácia? Prezrite si kuchárky s najobľúbenejšími receptami na každú príležitosť. Kuchárske knihy najlepších receptov u nás kúpite za skvelé ceny.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
6 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Veľká Vianočná kuchárka živej stravy je jednoduchý a nápaditý manuál s celoročným použitím. Obsahuje viac ako 80 raw receptov na cukrovinky, štrúdle, štedrovečernej večeri, silvestrovskú party, jednohubky, krekry, čipsy a ďalšie.

9,64 EUR 

bez DPH

9,64 EUR 

s DPH

Variť či nevariť? Ak odpoviete si nevariť, potom by vám táto kuchárka mohla byť dobrým sprievodcom, ako na to. Ak máte chuť začať aj len trochu nevariť, môžete začať ihneď. Kuchárka obsahuje veľké množstvo receptov, ktoré zvládne každý začiatočník.

9,64 EUR 

bez DPH

9,64 EUR 

s DPH

144 úžasných receptov na knedle prinúti zamilovať sa do tohto tradičného českého jedla aj tých, ktorí sa knedliam doteraz vyhýbali. V špeciálnej Knedlíkovej kuchárke od známych autorov totiž nájdete aj veľa nových neznámych receptov.

17,92 EUR 

bez DPH

17,92 EUR 

s DPH

Kniha RAW pro zdraví a krásu od kuchařky Jitky Adamové vám pootevře tajemství těch nejzdravějších a nejchutnějších receptů připravených z čerstvých přírodních surovin bez chemie, lepku a laktózy.

17,95 EUR 

bez DPH

17,95 EUR 

s DPH

V knihe Sladká rawmance nájdete tajomstvo najúžasnejších raw dezertov. V úvode knihy sa dozviete, ako sa jej autorka Veronika Klamtová dostala k raw strave a ďalej základné informácie o raw food, základných receptúrach a pod.

16,19 EUR 

bez DPH

16,19 EUR 

s DPH

V knihe Secret of raw-Tajomstvo surovej stravy nájdete plno unikátnych receptov zo samých zdravých a prírodných surovín.

16,19 EUR 

bez DPH

16,19 EUR 

s DPH