0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Podpery chodidiel

Podpery chodidiel

Ergonomický navrhnuté pracovisko zahŕňa aj podperu chodidiel. Táto špeciálna podložka pod nohy totiž zaistí správny uhol členkov, ale aj kolien a bedier. U väčšiny typov ide nastaviť sklon a výšku. Vyberať môžete aj zo špeciálnych povrchov (masážne, antibakteriálne, atď.) A ventilačných otvorov pre správnu cirkuláciu vzduchu.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
6 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Vyhrievaná ergonomická podpera Fellowes CLIMAT CONTROL rieši problém "studených nôh" a núti k aktívnemu sedeniu. Nohy nie sú v strnulej polohe, tým podporuje žilový návrat krvi k srdcovému svalu a predchádza bolestiam chrbta.

61,96 EUR 

bez DPH

74,35 EUR 

s DPH

Fellowes Standard je ergonomická podložka chodidiel, ktorá podporuje žilový návrat krvi k srdcovému svalu a predchádza bolestiam chrbta. Umožňuje nastavenie 2 polôh výšky a nekĺže po podlahe.

19,98 EUR 

bez DPH

23,98 EUR 

s DPH

Ergonomická podpěra chodidel s masážním povrchem, nůžkovým nastavením výšky a nastavitelným úhlem naklonění s možností kolébavého pohybu nášlapné plochy. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™

39,56 EUR 

bez DPH

47,47 EUR 

s DPH

Podložka Fellowes Microban je vynikajúca pomôcka pre vaše chodidlá. Odporúčaná Medzinárodnou akadémiou pre ergonomické produkty, ktoré napomáhajú zlepšeniu krvného obehu a znižujú únavu nôh.

29,74 EUR 

bez DPH

35,69 EUR 

s DPH

Podpera chodidiel Fellowes REFRESH. Ventilačné otvory v povrchu uľahčujú cirkuláciu vzduchu okolo chodidiel. Masážny povrch pomáha pri udržaní správnej polohy chodidiel. 3 nastaviteľné výšky opierky 95 a 135 mm. Plynulé nastavenie uhla náklonu až do 22 °.

22,67 EUR 

bez DPH

27,20 EUR 

s DPH

Podložka Fellowes Rocker je vynikajúca pomôcka pre vaše chodidlá. Odporúčaná Medzinárodnou akadémiou pre ergonomické produkty, ktoré napomáhajú zlepšeniu krvného obehu a znižujú únavu nôh.

21,08 EUR 

bez DPH

25,30 EUR 

s DPH