0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Manažer Penta CZ

Vákuovací systém Peach PH310, vakuová svářečka fólií

 
Vákuová zváračka fólií Peach PH310 s integrovanou odsávačkou vzduchu umožňuje ekonomické dlhodobé skladovanie potravín, moderného varenie metódou Sous Vide alebo uchrániť drobné cennosti pred oxidáciou.

 
Výrobca
Peach
Kód
388550
Part No.
510860
Popis produktu

Popis produktu

Hľadáte spôsob ekonomického dlhodobého skladovania potravín, moderného varenia alebo spôsob ako ochrániť drobné cenné predmety pred zubom času?

Vákuová zváračka fólií Peach PH310 s integrovanou odsávačkou vzduchu zvládne oboje. Je praktická, kompaktná a odolná. Umožní vám uchovávať čerstvé, mrazené alebo varené potraviny a uchrániť drobné cennosti ako sú napríklad šperky pred oxidáciou. Šetrí čas, peniaze a prácu.

Vakuovačkou Peach používa odolné fólie, ktoré môžu byť použité pre mrazničky aj mikrovlnné rúry, možno s nimi potraviny aj variť metódou Sous Vide.

Prečo používať vákuovací systém?

Vákuové prostredie zbavuje baktérie a všetky druhy plesní kyslíka potrebného pre ich prežitie a uchováva rovnakú chuť a nutričné vlastnosti jedla. Jedlo tak zostáva čerstvé a zdravé oveľa dlhšie ako v obvyklých podmienkach v chladničke.

Vákuum spoľahlivo ochráni napríklad obielené orechy a semená pred oxidáciou alebo múku či strúhanku pred navlhnutím. Spomaľuje množenie nežiaducich mikroorganizmov a odstraňuje kyslík a ostatné nevhodné látky. Vákuovať možno rôzne druhy potravín od mäsa, cez zeleninu, ryby, ovocie, až po zákusky, polievky a ostatné typy pochutín. Ešte lepšie grilované steaky získate, ak ich potriete marinádou a na niekoľko hodín vákuovo zabalíte.

Fólie sú vhodné pre varenie metódou Sous Vide - v modernej gastronómii veľmi žiadaný spôsob prípravy, ktorý zaistí lepšie prepojenie chutí a otvorí nové možnosti. Tento spôsob úpravy ponecháva potraviny veľmi mäkké a ich organoleptické a nutričné hodnoty zostávajú nezmenené na rozdiel od tradičného spôsobu varenia. Navyše tento spôsob varenia nevyžaduje pridávanie oleja a tukov, pripravovaná jedlá sú potom ľahšie a napriek tomu veľmi chutné.

Medzi ďalšie výhody vákuového varenie patrí značná redukcia straty hmotnosti potravín, ktorá sa u bežného spôsobu varenia pohybuje okolo 30% a u vákuového varenia len okolo 7%.

Výhody:

Výnimočne silné vákuové čerpadlo
Jednoduchá manipulácia
Potraviny balené vo vákuu majú predĺženú dobu skladovateľnosti oproti klasickému baleniu. V mrazničke zo 6 mesiacov na 2-3 roky (mäso, zelenina, ovocie), v chladničke z 1 týždňa až na 6 týždňov (údeniny, syry).
Udržuje potraviny čerstvé až 4x dlhšie.
Udržuje potraviny v chladničke nielen čerstvé, ale zabraňuje aj vzniku nepríjemných pachov.
Chráni pred spálením mrazom.
Ideálne pre Sous-vide varenie (v zatavených varných vreckách vo vodnom kúpeli).
Na mäso, ryby, zeleninu, syry a ďalšie.
Chráni cenné predmety, napr. príbory alebo šperky, pred oxidáciou.



Špecifikácie:

Tlačidlá: Vákuovanie / Zatavovanie / Zrušenie
Schválené SGS GS
Výkon: 120 Watt
Výkon vákuového čerpadla: 0,7 baru
Doba zvárania a vákuovanie: 6 - 8 sekúnd
Kapacita vysávánia 4,5 l/ min
Elektronická kontrola teploty
Tlačidlo stop
Hlučnosť: 70 dB A
Rozmery (Š x V x H): 374 x 68 x 150 mm
Hmotnosť prístroja: 1,17 kg


Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Biela