0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Polarizačný (CPL)

Polarizačný (CPL)

Ponúkame lineárne a cirkulárne polarizačné filtre, ktoré sa hodia pre konkrétne situácie a fotografické žánre, kedy sa stanú nerozlučným spoločníkom krajinárov a fotografov architektúry. Rovnako skvele poslúžia na fotenie produktov a reklamných snímok a spotov.
Tieto fotofiltre tak zaistia oveľa lepší kontrast, väčšiu sýtosť farieb i menšiu priepustnosť svetla na snímač, vďaka čomu bude tráva tmavo zelená, obloha jasne modrá a odrazivé povrchy oveľa prirodzenejšie. Nijako nerušia automatické meranie a ani ostrenie, kedy eliminujú odrazené (rozptýlené) svetlo z bočnej strany, stmavujú obraz a odstraňujú zahmlenie obzoru aj nežiaduce odlesky z rozličných plôch a predmetov, ako je napríklad vodná hladina, mokrá cesta, strecha domu či sklené materiály.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
25 produktov
2 stránky
 

Položek na stránku:

 
 

POLARIZAČNÝ CIRKULÁRNY FILTER HAMA67mm je fotografický filter,ktorý sa montuje pred objektív fotoaparátu a je možné ho otáčať. Filter odstraňuje alebo naopak zvýrazňuje odlesky,zvyšuje sýtosť a živosť farieb,stmavuje oblohu,zvýrazňuje oblaky a odstráň.

25,84 EUR 

bez DPH

31,01 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 77 mm, vhodný na fotenie prírody a krajiny, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám.

20,00 EUR 

bez DPH

24,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 55 mm, vhodný na fotenie prírody a krajiny, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 58 mm, vhodný na fotenie prírody a krajiny, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 62 mm, vhodný na fotenie prírody a krajiny, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 67 mm, vhodný na fotenie prírody a krajiny, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 72 mm, vhodný na fotenie prírody a krajiny, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám.

16,67 EUR 

bez DPH

20,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 77 mm, vhodný na fotenie prírody, architektúry, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám, extrémne tenký.

18,33 EUR 

bez DPH

22,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 72 mm, vhodný na fotenie prírody, architektúry, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám, extrémne tenký.

18,33 EUR 

bez DPH

22,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 67 mm, vhodný na fotenie prírody, architektúry, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám, extrémne tenký.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 62 mm, vhodný na fotenie prírody, architektúry, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám, extrémne tenký.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter, pre objektívy s priemerom 55 mm, vhodný na fotenie prírody, architektúry, eliminuje nepríjemné odrazy svetla na skle, vodnej hladine alebo laku, kovový rám, extrémne tenký.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Polarizačný UV filter pre objektívy so závitom s priemerom 52 mm, vhodný pre krajinársku fotografiu, redukuje chromatické aberácie a absorbuje ultrafialové žiarenie, zabraňuje vniknutiu prachu, vlhkosti a vody, odpudzuje olej, odolný voči poškriabaniu.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Filter Walimex pre Slim CPL, priemer 58 mm, extrémne tenký, vyšší kontrast a sýtosť farieb, eliminácia odleskov, kvalitná sklenená šošovka, kovový rám, ochranné puzdro.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Filter Walimex pro Slim CPL, priemer 52 mm, extrémne tenký, vyšší kontrast a sýtosť farieb, eliminácia odleskov, kvalitná sklenená šošovka, kovový rám, ochranné puzdro.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filtr Walimex pro objektivy se závitem o průměru 86 mm s vícevrstvou povrchovou úpravou a tenkou konstrukcí je určený pro běžné použití. Čirý filtr pomáhá absorbovat ultrafialové záření a snižuje modravý nádech denního světla.

18,33 EUR 

bez DPH

22,00 EUR 

s DPH

Polarizačný cirkulárny filter Hama, priemer závitu 37 mm, 1 vrstva povrchovej úpravy na každej strane. Umožní robiť lepšie fotografie, preniknúť slnečným oparom bez odrazov a vyfotiť oblohu krásne modrú.

25,87 EUR 

bez DPH

31,04 EUR 

s DPH

POLARIZAČNÝ CIRCULAR FILTER HAMA 72 mm je fotografický filter, ktorý sa montuje pred objektív fotoaparátu a možno ho otáčať. Filter odstraňuje alebo naopak zvýrazňuje odlesky, zvyšuje sýtosť a živosť farieb, stmavuje oblohu, zvýrazňuje oblaky

46,73 EUR 

bez DPH

56,08 EUR 

s DPH