0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Libor Štěpánek

Zásuvka PowerCube Original Remote s možností dálkového ovládání

 
Ponúkame vám elegantné a moderné ZÁSUVKU PowerCube ORIGINAL REMOTE.
Ide o atraktívneho nástupcu či náhradníka klasické predlžovačky s možnosťou diaľkového ovládania a multipárování.
PowerCube Original Remote ponúka 4 zásuvky (250V ~, 16A, 3680W), fu .
 
Výrobca
PowerCube
Kód
720818
Part No.
ORIGINAL REMOTE
Popis produktu

Popis produktu

Ponúkame vám elegantné a moderné ZÁSUVKU PowerCube ORIGINAL REMOTE . Ide o atraktívneho nástupcu či náhradníka klasické predlžovačky s možnosťou diaľkového ovládania a multipárování.

PowerCube Original Remote ponúka 4 zásuvky (250V ~, 16A, 3680W), funkciu ON/OFF , detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú, sú prakticky rozložené a možno ich využívať všetky súčasne. Pohodlne zapojíte 4 zariadení a rozhodne si vzájomne neprekážajú ako u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie. Verzia Extended REMOTE vám umožní priblížiť zdroj elektrickej energie na zvolené miesto. Original možno kombinovať s ostatnými PowerCube verziami.

Hlavným znakom produktovej rady"REMOTE" je veľké oranžové tlačidlo , pomocou ktorého možno ovládať všetky funkcie. Jedným tlačidlom pripojíte/odpojíte PowerCube od zdroja elektrickej energie, rovnako tak naparuje s diaľkovým ovládačom Power REMOTE.

Odporúčame doplniť zásuvku PowerCube diaľkovým ovládačom Power Remote , ktorý môžete spárovať s ľubovoľným počtom PowerCube REMOTE a ovládať tak celý dom, byt, či kanceláriu z jedného miesta a v rovnaký čas. Navyše ovládač nepotrebuje batérie, signál je vysielaný jednoduchým stlačením tlačidla až do 25 m. & nbsp; Vďaka Nano podložke môžete opakovane nalepiť ovládač kamkoľvek potrebujete. Na diaľkovom ovládači reprezentuje vypínače zásuvky veľmi praktické" Step on " tlačidlo, ktorým môžete zapínať a vypínať PowerCube REMOTE na diaľku rukách alebo chodidlom.

Unikátnosť PowerCube"REMOTE" je v jej párovacom systému . Spárujte niekoľko diaľkových ovládačov s jednou PowerCube REMOTE, rovnako ako niekoľko PowerCube REMOTE s jedným diaľkovým ovládačom PowerREMOTE. Iba stlačíte tlačidlo na PowerCube REMOTE po dobu 5s, kým nezačne blikať LED kontrolka, následne stlačíte tlačidlo na diaľkovom ovládači PowerREMOTE. Tento krok opakujete pre každé ďalšie párovanie. Sami si teda vyberiete, koľko potrebujete elektrických zásuviek pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Produktový rad PowerCube získala niekoľko ocenení, medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot Design Award.

Parametre

4 zásuvky (250V ~, 16A, 3680W)
Funkcia ON/OFF
Rôzne farebné varianty
Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované
Zásuvky sú uzemnené
Detská poistka
Vyrobené z kvalitného a odolného ABS plastu



Parametre

Parametre

Druh redukcie
Zásuvky a adaptéry
Zásuvky
Rozbočovače