0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Príslušenstvo k aku kladivám

Príslušenstvo k aku kladivám

Rozšírte množstvo príslušenstva k aku kladivám vo vašej dielni. Kladivo sa s vrtákmi a ďalšími nástavcami premení na viacúčelového pomocníka. Postarajte sa o rýchle a kvalitné skrutkovanie, sekanie a vŕtanie pri zavesovaní obrazu či skrinky alebo pri rekonštrukcii domu. Súprava vrtákov sa skladá z rôznych dielov. Nájdete v nich napríklad vrták do kameňa, vrták do steny, vrták do betónu, vrtáky do železa, vrtáky do dreva, vrtáky do kovu, plochý sekáč, špicatý sekáč a mnoho ďalšieho. Niektoré sady si zaobstaráte v praktickom balení – puzdro alebo prenosný kufor na náradie. Zaistite si pri nákupe veľa výhod s naším programom Klub Penta Family.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
2 produkty
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Praktické priehľadné puzdro obsahuje štyri kusy SDS Plus vrtákov dĺžky 110 mm pre vŕtanie do stien, betónu a kameňa. Vďaka organizéru budete mať prehľad a ľahko si tak vyberiete z rozmerov 5/6/8 a 10 mm. Puzdro sa dá zavesiť. Majte ho tak vždy po ruke.

4,55 EUR 

bez DPH

5,46 EUR 

s DPH

V praktickej súprave sa nachádzajú vrtáky a sekáče do stien, kameňa i betónu. Na výber máte medzi rozmermi 5/6/8/10/12 a 14 mm. Navyše obsahuje 5 ks sekáčov. Všetko je prehľadne uložené v kovovom kufríku s madlom, za ktoré sa dá zavesiť.

26,09 EUR 

bez DPH

31,31 EUR 

s DPH