0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Príslušenstvo pre oscilačné brúsky

Príslušenstvo pre oscilačné brúsky

Oscilačná brúska vytvára kmitavý pohyb. Využijete ho na rezanie, brúsenie, zoškrabávanie alebo ako pilník. Príslušenstvo pre oscilačné brúsky z nich urobí multifunkčný stroj. Vyberte si vhodné vybavenie, ako je napríklad rezný nôž, brúsny papier, pílový nôž, rezný kotúč a ďalšie. Pustíte sa do práce a opracujete všetky rôzne materiály – drevo, kovy, plasty, koberec, keramika, oceľ, cement a farby.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
3 produkty
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

V priehľadnej súprave sa nachádzajú rezáky do dreva, kovu i plastu. Na výber máte medzi zoškrabovacím nožom, HCS a HSS reznými nožmi, Bi-metalovým nožom, brúsnymi papiermi a karbidovým kotúčom. Všetko je prehľadne uložené v praktickom puzdre.

28,96 EUR 

bez DPH

34,75 EUR 

s DPH

Rezanie a brúsenie kovu, plastu i dreva zvládnete so sadou značky Kreator ľahko. V priehľadnom obale sa nachádza rezný nôž o rozmere 34 mm, zoškrabovací nôž 58 mm, brúsny kotúč 88 mm a desať kusov brúsneho papiera v bielej a červenej farbe.

16,65 EUR 

bez DPH

19,98 EUR 

s DPH

Potrebujete rezať do kovu, plastu alebo dreva? S rezákmi značky Kreator vám to pôjde ľahko. V priehľadnom obale sa nachádza rezný nôž o rozmere 34 a 68 mm. Pre rezanie do kovu a plastu sa používa segmentový rezný kotúč o rozmere 90 mm.

11,05 EUR 

bez DPH

13,26 EUR 

s DPH