0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Príslušenstvo

Príslušenstvo

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
25 produktov
2 stránky
 

Položek na stránku:

 
 

Party sada Instax obsahuje papírové doplňky pro focení, jako jsou kníry, namalované rty, motýlci na krk a další, se kterými si užijete spoustu zábavy. Každý obrázek je umístěný na plastové tyčce, pomocí které si při focení přidržíte obrázek u obličeje.

4,22 EUR 

bez DPH

5,06 EUR 

s DPH

Svatební sada Instax obsahuje papírové doplňky pro focení, jako je klobouk, korunka, knír, korále a další, se kterými si užijete spoustu zábavy. Každý obrázek je umístěný na plastové tyčce, pomocí které při focení přidržíte obrázek u obličeje.

4,22 EUR 

bez DPH

5,06 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 80 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Square a prenosné tlačiarne Instax Square, praktické pútko pre lepšie zatváranie, odolná umelá koža, čierna farba.

7,87 EUR 

bez DPH

9,44 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 108 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Mini, praktické pútko pre lepšie zatváranie, kvalitná PU koža, dizajn v krásnej pastelovej farbe, biela.

7,87 EUR 

bez DPH

9,44 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 20 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Wide a prenosné tlačiarne Instax Wide, kvalitná umelá koža, čierna farba.

5,62 EUR 

bez DPH

6,74 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 16 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Square a prenosné tlačiarne Instax Square, elegantné prevedenie, vhodné na uloženie najlepších snímok, čierna farba.

11,26 EUR 

bez DPH

13,51 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 108 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Mini, praktické pútko pre lepšie zatváranie, kvalitná PU koža, dizajn v krásnej pastelovej farbe, fialová.

7,87 EUR 

bez DPH

9,44 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 108 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Mini, praktické pútko pre lepšie zatváranie, kvalitná PU koža, dizajn v krásnej pastelovej farbe, zelená.

7,87 EUR 

bez DPH

9,44 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 108 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Mini, praktické pútko pre lepšie zatváranie, kvalitná PU koža, dizajn v krásnej pastelovej farbe, ružová.

7,87 EUR 

bez DPH

9,44 EUR 

s DPH

Fotoalbum na 108 fotografií, kompatibilita so snímkami z fotoaparátu Fujifilm Instax Mini, praktické pútko pre lepšie zatváranie, kvalitná PU koža, dizajn v krásnej pastelovej farbe, modrá.

7,87 EUR 

bez DPH

9,44 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX PAL, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi, a prachom. Karabína na uchytenie na batoh, čistý dizajn, materiál silikón, čierna farba.

9,67 EUR 

bez DPH

11,60 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX PAL, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi, a prachom. Karabína na uchytenie na batoh, čistý dizajn, materiál silikón, modrá farba.

8,55 EUR 

bez DPH

10,26 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX PAL, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi, a prachom. Karabína na uchytenie na batoh, čistý dizajn, materiál silikón, zelená farba.

8,55 EUR 

bez DPH

10,26 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX PAL, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi, a prachom. Karabína na uchytenie na batoh, čistý dizajn, materiál silikón, ružová farba.

8,55 EUR 

bez DPH

10,26 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX PAL, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi, a prachom. Karabína na uchytenie na batoh, čistý dizajn, materiál silikón, biela farba.

8,55 EUR 

bez DPH

10,26 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX mini 12, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi a prachom, praktický popruh cez rameno, krásny jednofarebný design, biela farba.

11,26 EUR 

bez DPH

13,51 EUR 

s DPH

Puzdro na fotoaparát Fujifilm INSTAX mini 12, ochrana pred poveternostnými vplyvmi, nárazmi a prachom, praktický popruh cez rameno, krásny jednofarebný design, modrá farba.

11,26 EUR 

bez DPH

13,51 EUR 

s DPH

Kožená taška s nastaviteľným ramenným popruhom. Pre fotoaparát Instax WIDE 300.

20,21 EUR 

bez DPH

24,25 EUR 

s DPH