0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Záhradné stoličky

Záhradné stoličky

Doplňte svoju záhradnú zostavu alebo si vytvorte vlastným obstaraním kvalitných záhradných stoličiek. Veľký výber stoličiek na záhradu a stoličiek do záhradného posedenia nájdete na e-shope Penta SK. Záhradné stoličky bezúdržbové, pohodlné vonkajšie stoličky aj stohovateľné stoličky na záhradu vám dodáme rýchlo a spoľahlivo.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
38 produktov
3 stránky
 

Položek na stránku:

 
 

Stolička v modrej farbe tvorí dokonalý pár s priestranným rovnomenným stolom. Odolná voči mechanickému opotrebovaniu, UV žiareniu aj proti atmosférickým vplyvom. Farba nebledne ani po opakovanom vystavení UV žiareniu.

19,22 EUR 

bez DPH

23,06 EUR 

s DPH

Nízkoúdržbová záhradná stolička, maximálna nosnosť až 110 kg, vysoká odolnosť voči rôznorodým vplyvom, ergonomicky profilované operadlo, stabilné podrúčky, stohovateľný dizajn pre ľahké uskladnenie. PP živice. Vysoko stála hnedobéžová farba.

25,15 EUR 

bez DPH

30,18 EUR 

s DPH

Kreslo v imitácii prírodného ratanu grafitovej farby je to pravé pre vašu terasu. Tvorí dokonalý pár so stolíkom a pohovkami. Dômyselná technológia zaručuje jednoduchú montáž. Konštrukcia z umelej živice vyniká odolnosťou voči počasiu.

182,09 EUR 

bez DPH

218,51 EUR 

s DPH

Nízkoúdržbová záhradná stolička s nízkou hmotnosťou, vhodná na použitie v interiéri aj exteriéri, odolnosť voči nepriazni počasia, tradičný tvar stoličky poskytujúci pohodlie pri sedení, ľahká údržba - vystačíte si s handričkou a teplou vodou.

9,47 EUR 

bez DPH

11,36 EUR 

s DPH

Nízkoúdržbové záhradné kreslo, maximálna nosnosť až 110 kg, vysoká odolnosť voči rôznorodým vplyvom, mäkká poduška a ergonomicky tvarované chrbtové operadlo pre vyšší komfort. PP živica, molitan, bavlna a polyester. Vysoko stála tmavo hnedá farba.

55,05 EUR 

bez DPH

66,06 EUR 

s DPH

Nízkoúdržbové záhradné kreslo, maximálna nosnosť až 110 kg, vysoká odolnosť voči rôznorodým vplyvom, mäkká poduška a ergonomicky tvarované chrbtové operadlo pre vyšší komfort. PP živica, molitan, bavlna a polyester. Vysoko stála grafitová farba.

55,05 EUR 

bez DPH

66,06 EUR 

s DPH

Záhradná stohovateľná stolička pre rôzne druhy stolov, je vhodná do interiéru aj exteriéru, extrémna odolnosť voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu aj proti mechanickému a inému opotrebeniu, vysoká stálosť farieb, PP živice, imitácia ratanu,

26,07 EUR 

bez DPH

31,28 EUR 

s DPH

Corfu cappuccino trojmiestna sedačka v imitácii prírodného ratanu je to pravé pre vašu terasu. Tvorí dokonalý pár so stolíkom a kreslom. Dômyselná technológia zaručuje tú najľahšiu možnú montáž. Konštrukcia z umelej živice.

172,32 EUR 

bez DPH

206,78 EUR 

s DPH

Corfu cappuccino dvojmiestna sedačka v imitácii prírodného ratanu je to pravé pre vašu terasu. Skvele sa dopĺňa s ďalšími produktmi rady Keter Corfu. Dômyselná technológia zaručuje tú najľahšiu možnú montáž. Konštrukcia z umelej živice.

109,12 EUR 

bez DPH

130,94 EUR 

s DPH

Corfu cappuccino dvojmiestna sedačka v imitácii prírodného ratanu je to pravé pre vašu terasu. Skvele sa dopĺňa s ďalšími produktmi rady Keter Corfu. Dômyselná technológia zaručuje tú najľahšiu možnú montáž. Konštrukcia z umelej živice.

129,97 EUR 

bez DPH

155,96 EUR 

s DPH

Kreslo v imitácii prírodného ratanu grafitovej farby je to pravé pre vašu terasu. Tvorí dokonalý pár so stolíkom a pohovkami (2-miestna a 3-miestna). Dômyselná technológia zaručuje jednoduchú montáž. Konštrukcia z umelej živice, odolnosťou voči počasiu.

191,86 EUR 

bez DPH

230,23 EUR 

s DPH

Záhradná stohovateľná stolička pre rôzne druhy stolov, je vhodná do interiéru aj exteriéru, extrémna odolnosť voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu aj proti mechanickému a inému opotrebovaniu, vysoká stálosť farieb, PP živica, imitácia ratanu.

26,07 EUR 

bez DPH

31,28 EUR 

s DPH

Corfu grafitová trojmiestna sedačka v imitácii prírodného ratanu je to pravé pre vašu terasu. Tvorí dokonalý pár so stolíkom a kreslom. Dômyselná technológia zaručuje tú najľahšiu možnú montáž. Konštrukcia z umelej živice.

166,10 EUR 

bez DPH

199,32 EUR 

s DPH

Stolička Keter Julie vo farbe cappuccino tvorí dokonalý pár s priestranným rovnomenným stolom. Odolná voči mechanickému opotrebeniu, UV žiareniu aj proti atmosférickým vplyvom. Farba nebledne ani po opakovanom vystavení UV žiareniu.

19,25 EUR 

bez DPH

23,10 EUR 

s DPH

Záhradná stolička tvorí dokonalý pár so stolom Keter Harmony. Nekovový rám je odolný voči poveternostným vplyvom a hrdzi. Farba nebledne ani po opakovanom vystavení UV žiareniu. Umelá živica imituje vzhľad aj štruktúru dreva. Cappuccinová a biela farba.

45,39 EUR 

bez DPH

54,47 EUR 

s DPH

Nízkoúdržbová záhradná stolička, nosnosť 90 kg, stohovateľná a veľmi ľahká, jednoduché uskladnenie. Ergonomické ľahko zahnuté operadlo. Odolnosť voči hrdzi, hnilobe a nepriazni počasia – vlhkosť a UV žiarenie. Polypropylénová živica, grafitová farba.

11,45 EUR 

bez DPH

13,74 EUR 

s DPH

Trojmiestna sedačka v imitácii prírodného ratanu v grafitovej farbe je to pravé pre vašu terasu. Skvele sa dopĺňa s ďalšími produktmi radu Keter California. Dômyselná technológia zaručuje tú najľahšiu možnú montáž. Konštrukcia z umelej živice.

302,62 EUR 

bez DPH

363,14 EUR 

s DPH

Dvojmiestna sedačka v imitácii prírodného ratanu grafitovej farby je to pravé pre vašu terasu. Skvele sa dopĺňa s ďalšími produktmi radu Keter California. Dômyselná technológia zaručuje tú najľahšiu možnú montáž. Konštrukcia z umelej živice.

229,65 EUR 

bez DPH

275,58 EUR 

s DPH