0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Taška Rolser nákupná Vegan Bag, žltá

Záruka 3 roky

Výpredaj

 
Rolser svojou kolekciou s označením vegan Bag dokazuje, že mu na životnom prostredí záleží, preto tašky z tejto kolekcie vyrába z vegánskej kože. Objem 15 l. Odopínateľný popruh. Všestranné využitie.
 
Výrobca
Rolser
Kód
6526022
Part No.
SHB030-1053
Popis produktu

Popis produktu

Nakupovať s igelitovou taškou nie je ani moderné, ani ekologické. S nákupnou taškou vegan Bag od Rolseru budete vyzerať nielen štýlovo, ale zároveň urobíte krok správnym smerom, pretože budete šetriť životné prostredie. Vďaka veľkej kapacite a modernému designu si tašku obľúbite aj pre každodenné nosenie trebárs do práce.

Vegan Bag

Praktické využitie

Taška na rameno z vegánskej kože má naozaj univerzálne využitie. Jej veľkú kapacitu oceníte nielen na nákupe, ale aj pri ceste do práce, taška totiž s prehľadom pojme dosky veľkosti A4. Bez problémov do nej zbalíte napríklad kompletnú výbavu do fitnessu alebo na inú zábavu. Svojim elegantným a minimalistickým dizajnom skvele doplní váš každodenný outfit.

Moderná taška

Veľký vnútorný priestor tašky vegan Bag je vybavený jedným menším vreckom na zips, ktoré slúži na bezpečné uloženie drobností (mobil, kľúče, peňaženka). Hlavná komora je po celej dĺžke uzatvárateľná tiež na zips, aby chránil jej obsah pred prípadnými zlodejmi. Pohodlné nosenie zabezpečuje široký nastaviteľný popruh, ktorý možno upraviť do podoby „crossbody“, tzn. že tašku možno nosiť nielen klasicky, ale aj krížom cez celé telo. Popruh je na taške pripevnený pomocou dizajnových karabín a možno ho teda odopnúť.

Popruh a karabíny

Predĺžená záruka

Rolser si už viac ako 50 rokov udržuje najvyššiu kvalitu výroby, ktorá prebieha priamo v rodinnej továrni v Španielsku. Vďaka tomu môže poskytnúť na všetky tašky predĺženú záruku 3 roky.

„Think Green“

Značka Rolser myslí na životné prostredie, a preto vytvorila kolekciu tašiek s označením ECO, ktoré sú vyrobené zo 100 % recyklovaných textilných vlákien, získaných napríklad aj z PET fliaš. Materiál sa vyznačuje vysokou pevnosťou a atraktívnym vzhľadom. Heslo „Think Green“ tiež poukazuje na to, že každý, kto nakupuje s taškou na kolieskach či textilnou nákupnou taškou, pomáha znižovať spotrebu neekologických igelitových tašiek.

Špecifikácie

  • Značka: Rolser
  • Model: SHB030-1053
  • Určenie: taška cez rameno
  • Objem tašky: 15 l
  • Materiál: vegánska koža
  • Farba: žltá
  • Rozmery: 46 x 40 cm
  • Hmotnosť: 0,8 kg

Parametre

Parametre

Objem (l)
15
Farebné prevedenie
Žltá