0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Mobilný telefón Samsung Galaxy Note 20, Bronzová

 
Smartphone, OS Android 10, 8jadrový procesor Exynos 990, 8 GB RAM, 256 GB ROM, displej 6,7" AMOLED Plus FHD+. LTE, WiFi 6, NFC, USB typ C. Fotoaparát predný 10 MP, zadný 12 + 12 + 64 MP. Batéria 4300 mAh, bronzová farba.
 
Výrobca
Samsung
Kód
75089887
Part No.
SM-N980FZNGEUE
Popis produktu

Popis produktu

Prvý, kto prepojil pero a telefón – Samsung Galaxy Note 20 predstavuje celý nový svet vo vašom vrecku. Všetko sa mení a život si hovorí o nový druh zariadenia. Toto nie je smartphone, ako ho poznáte. Toto je počítačová zostava vo vašom vrecku. Hranie novej úrovne na telefóne. Profesionálna 8K kamera s editačnými nástrojmi. Toto je výkonný telefón, ktorý navždy zmení spôsob, ako pracujete a ako sa bavíte.

Dychberúci rad mystických odtieňov, ktoré menia definíciu práce aj zábavy

Minimalistický dizajn pozostáva z kovového tela a je povýšený nádhernými detailmi, transcendentnými farbami a odolným sklom CORNING® Gorilla® Glass Victus™ – doteraz najtvrdším sklom použitým na smartphone. Každý Galaxy Note20 aj Note20 Ultra 5G je doplnený o S Pen v zodpovedajúcej farbe.

Vyberajte z dvoch veľkostí: veľké a ešte väčšie

Oba modely sú sofistikovane vytvorené tak, aby boli vo vašej ruke úžasne pohodlné. Vyberte si medzi 6,7" displejom Galaxy Note20, alebo 6,9" displejom Galaxy Note20 Ultra 5G. Obe veľkosti vám ponúknu široké pracovné plátno a zároveň masívnu uhlopriečku na zábavu.

 

Dynamic AMOLED 2X

Najživší a najjasnejší displej v smartphone ponúka jas 1 500 nitov, takže zobrazí verné farby aj za jasného slnečného svitu, a navyše šetrí vaše oči.

120Hz obnovovacia frekvencia

Obnovuje sa dvakrát častejšie, takže ponúka plynulý pohyb a úžasne rýchlu dotykovú odozvu.

Vylepšený S PEN

Pocitovo ako normálne pero. Vie toho ale oveľa viac

S Pen ponúka prelomovo nízku latenciu, takže je práca s ním neskutočne realistická. Vďaka všestrannému Bluetooth, ovládaniu gestami a mnohým ďalším funkciám ide o najvýkonnejšie pero v ponuke Galaxy.

Z rýchlych zápiskov sa kliknutím stane rovné písmo

Kliknutím na pero S Pen sa vaše ručne písané zápisky poopravia, ak píšete pod uhlom, takže poznámky budú čitateľné a organizované. Môže ich dokonca previesť na text, ktorý sa dá kopírovať a vkladať. Potom svoje poznámky exportujte ako súbor Wordu alebo PPT a ľahko ich zdieľajte.

Synchronizácia SAMSUNG NOTES

Automaticky ukladajte a synchronizujte všetky svoje zápisky na mobile, tabletu aj PC

Vaše poznámky v Samsung Notes sa teraz synchronizujú s OneNote na vašom PC a s Outlookom

Toto neskutočne šikovné riešenie vám umožní byť ešte produktívnejší. To, čo si rýchlo zapíšete v Samsung Notes, sa automaticky objaví vo OneNote na PC.

*Služba bude dostupná od novembra 2020 vo OneNote, webovej verzii OneNote a OneNote pre Windows 10.

*Služba bude dostupná od novembra 2020 vo webovej verzii Outlooku.

Používajte svoje mobilné aplikácie na PC

Buďte pánom každej obrazovky. Spustite viac aplikácií priamo na svojom PC cez ponuku Štart alebo panel úloh. Užite si to najlepšie z feedov vašich sociálnych médií, buďte v kontakte s priateľmi, alebo si pokojne objednajte večeru – je to hračka, keď máte k dispozícii aplikácie.

*Používatelia musia prepojiť svoje zariadenie Galaxy so svojim počítačom s Windows cez „Link to Windows“ na telefóne a aplikáciu Your Phone na PC a postupovať podľa inštalačných pokynov, ktoré zahŕňajú nutnosť byť prihlásený k rovnakému účtu Microsoft. Aplikácia Link to Windows je predinštalovaná na vybraných zariadeniach Galaxy. Aplikácia Your Phone vyžaduje najnovší update Windows 10 na PC. Zariadenie Galaxy musí byť zapnuté a pripojené k rovnakej sieti Wi-Fi ako PC.

*Niektoré aplikácie môžu zamedzovať tomu, aby sa obsah zdieľal na iné obrazovky, alebo môžu na ovládanie vyžadovať dotykovú obrazovku.

*Možnosť spustiť viac aplikácií súčasne bude dostupná neskôr tento rok.

5G A WI-FI 

Hyperrýchle prenosové rýchlosti a výkon, ktorý sa im vyrovná

Výkonný šikovný procesor vnútri Galaxy Note20 a Note20 Ultra 5G zaisťuje, že sú sťahovanie a streamovanie tak rýchle, ako to len 5G umožňuje. A keď ste blízko prístupového bodu, ponúka Wi-Fi 6 rýchle zabezpečené pripojenie, zatiaľ čo Wi-Fi Optimizer udržuje nízke oneskorenie, takže hranie ani videohovory nie sú ničím prerušované, a to ani v oblastiach plných ľudí.

  • 3x Hybridný optický zoom
  • 30x Super Resolution Zoom
  • Galaxy Note20 Ultra 5G
  • 5x Optický zoom
  • 50x Super Resolution Zoom

Video profesionálnej úrovne

Stále najvyššie rozlíšenie videa, aké je dostupné v smartphone

8K video vám ponúkne ostrý záznam s úžasnými detailmi, a vďaka ovládaniu na profesionálnej úrovni môžete s videom priamo v aplikácii fotoaparátu kreatívne pracovať, a to v reálnom čase. Natáčajte tu super akčné zábery pri 120 FPS, alebo izolujte hlas pomocou Bluetooth mikrofónu. Potom video priamo v telefóne finálne zeditujte.

*Obrázok je simulovaný pre ilustračné účely. Skutočné UI sa môže líšiť.

SAMSUNG DEX

Sledujte obsah a bavte sa – všetko naraz

Samsung DeX prichádza vo vylepšenej verzii s novým spôsobom, ako bezdrôtovo pripojiť druhú obrazovku, ktorá rozširuje možnosti toho, čo môžete robiť na ešte väčšom displeji. Pripojte sa k monitoru alebo televízoru a sledujte videá alebo sprístupnite aplikáciu Galéria zo svojho telefónu cez vyhradené rozhranie DeX UI. Stále pri tom budete môcť používať svoj telefón.

CHYTRÁ BATÉRIA S CELODENNOU VÝDRŽOU

S plným nabitím ráno vydržíte až do večera

Galaxy Note20 a Note20 Ultra 5G sú vybavené inteligentnými batériami s kapacitami 4 300 mAh (typicky), respektíve 4 500 mAh (typicky), ktoré vďaka efektívnemu využívaniu energie vydržia celý pracovný deň i večernú zábavu. Nielenže máte k dispozícii špičkovú technológiu – tiež máte dosť šťavy, aby vydržala.

SUPERRÝCHLE DOBÍJANIE

Viac ako 50 % nabitie za 30 minút

To, že ponúkajú celodenné batériu, nie je jediná výhoda – Galaxy Note20 a Note20 Ultra 5G navyše podporujú rýchle nabíjanie pomocou 25W superrýchlej nabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. Keď už vám teda energia dochádza, tak rozhodne nie na dlho.

JEDNODUCHÉ ZDIEĽANIE

Sila blízkosti

Pokročilá technológia rozpoznania polohy v priestore ponúka vyššiu presnosť a intuitívnejšie používanie. Zdieľanie fotografií a videí s priateľmi je tak jednoduchšie a rýchlejšie. Funkcia Point to Share vám umožní jednoducho namieriť telefónom na vášho kamaráta, aby ste súbory zdieľali.

* Dostupnosť UWB sa môže líšiť v závislosti od krajiny.


Parametre

Parametre

Rozlíšenie (pix)
1080 x 2400
Kapacita baterie (mAh)
4300
Operačný systém
Android
Farebné prevedenie
Bronzová
Rozmery v x š x h (mm)
161,6 x 75,2 x 8,3
Hmotnosť (g)
198
Slot pro paměťovou kartu
Nie je
Frekvencia procesora (GHz)
2,73
Konektory
USB type - C
Fotoaparát - zadné / predné (MPx)
64+12+12/10
Veľkosť displeja
Viac ako 6", 6,7"
Dual SIM
Áno
Počet jadier procesora
8x
Rozdělenie
Smartphone
Typ telefónu
Dotykový
Dátové siete
GSM, LTE, WCDMA, FDD
Interná pamäť (GB)
256
Operačná pamäť (GB)
8
Typ SIM karty
nano SIM

Príslušenstvo