0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Televízor Samsung QE65Q80T QLED ULTRA HD LCD

 
65” Smart TV, Tizen OS, obraz. procesor Quantum Processor 4K, svietivosť 1 500 nitov, rozlíšenie 3840 x 2160 px, 100Hz obnovovacia frekvencia. 4K AI Upscaling, Quantum Dot, HDR10+, Supreme UHD Dimming, AMD FreeSync, StreamLink, Vzdialený prístup. Čierna.
 
Výrobca
Samsung
Kód
56614026
Part No.
QE65Q80T
Popis produktu

Popis produktu

QLED televízor Samsung QE65Q80T s uhlopriečkou 65" prináša úchvatný obraz plný jasných, farebných a dynamických detailov. Podporuje automatickú optimalizáciu obrazu a nechýba ani podpora HDR+. Šikovný procesor vám poskytne pohodlné a rýchle prechádzanie obsahu, ktoré bude ešte jednoduchšie vďaka ovládaču TM2050C. Samsung svoje sily vložil aj do vývoja vlastného operačného systému Tizen, ktorý je rýchly a prehľadný a chytré funkcie televízora tak fungujú úplne bezproblémovo.

Na svoje si prídu filmoví nadšenci aj zapálení hráči, ktorí si užijú ešte viac zábavy so špeciálnym herným režimom. Televízor sa navyše aktívne prispôsobuje okolitému prostrediu pomocou automatickej úpravy jasu. Zažite perfektný obraz bez ohľadu na to, v akú časť dňa a na čo sa pozeráte. Vďaka operačnému systému Tizen máte navyše prístup nielen k YouTube, Netflix, HBO Go či k Amazonu, ale napríklad aj k českému Streamu alebo Voyo.

Užívateľské prostredie ponúka základné funkcie, ako je Elektronický programový sprievodca (EPG), teletext a HbbTV. Vďaka USB rozhraniu je možné k televízii pripojiť aj externé úložné zariadenia a prehrávať z nich uložené filmy či hudbu alebo si prezerať rôznorodé fotografie. Vylepšené DLNA oproti predchádzajúcim modelom uľahčí prezeranie bežných dátových formátov v zložkách, ako je napríklad JPEG, MP3 alebo MPEG. Televízor sa vyznačuje nenúteným minimalistickým štýlom zo všetkých strán, čím nastavuje nové štandardy dizajnu.

Fantastický obraz

Priame zadné podsvietenie sa inteligentne prispôsobuje tak, aby poskytovalo čo najbohatšie odtiene čiernej farby. Pripravte sa na superostré detaily s bezkonkurenčným kontrastom. Kvalita obrazu, ktorá vás ohromí, je výsledkom jediného čipu. Pomyselnú krv do žíl vháňa televízoru Quantum processor 4K, ktorý riadi všetky inovatívne funkcie a technológie používané k vylepšeniu prehrávaného videa. Optimalizuje farby, upravuje vysoký kontrastný pomer a ovláda HDR.

Vysoký dynamický rozsah (HDR) zvyšuje jasné vyznenie obrazu vašej TV, takže si môžete vychutnať obrovské spektrum farieb. Rozširuje možnosti zobrazenia rôznych odtieňov aj v tých najtmavších či najsvetlejších scénach. Technológia UHD Dimming automaticky upravuje nastavenie jednotlivých častí panelu pre čo najlepší zážitok zo sledovania.

Viac ako miliarda farebných odtieňov

Ponorte sa do hĺbky detailov s technológiou Quantum HDR 1500. Skvelé podanie farieb, jasne ostrý obraz a vysoký kontrast sú hlavnými prednosťami tohto televízora. V každej scéne vyniknú aj tie najjemnejšie detaily v takej podobe, akú zamýšľal sám režisér. Neuveriteľná svietivosť až 1 500 nitov zase zabezpečí, že na obrazovke televízora všetko skvele uvidíte aj počas slnečných dní bez nutnosti zatemnenia miestnosti.

Dynamické mapovanie HDR10+ upraví odtieň a kontrast farieb v každej scéne, takže si užijete každý detail v tej najlepšej kvalite. Vďaka technológii Quantum Dot dokáže Samsung TV zobraziť 100 % objem farieb tak, že vás čakajú realistické potulky do akéhokoľvek sveta, či už budete sledovať film alebo seriál či sa vydáte na dobrodružnú cestu vo svojej obľúbenej hre. Quantum Dots sú jemne vyladené nanočastice, ktoré menia podsvietenie na viac ako miliardu farieb, ktoré sa potom zobrazí na novej obrazovke QLED.

4K AI Upscaling

Technológia 4K AI Upscaling využíva výkonný Quantum procesor Samsung, ktorý automaticky analyzuje vstupný zdroj, aby znížil šum obrazu, obnovil stratené detaily a zaostril hrany objektov i text. Bez ohľadu na zdrojový materiál si tak môžete všetok audiovizuálny obsah vychutnať v 4K rozlíšení.

Buďte v hre

Zažite vylepšené hranie, bez toho aby ste museli vykonávať akékoľvek úpravy. Extra čisté zobrazenie pohybu znižuje skreslenie a rozmazanie obrazu pri rýchlych akčných scénach vo filme aj v hre. Získajte jasnú viditeľnosť aj v tmavých scénach a priestorový zvuk, ktorý sa synchronizuje s každou hernou scénou. AMD FreeSync znižuje trhanie a oneskorenie obrazu, takže vám nič nebude brániť v hre. Všetko dianie na bojových poliach či športoviskách uvidíte v reálnom čase a bez pomalých prechodov, čo vám dopomôže k lepším hráčskym výsledkom.

Ďalej Samsung vychádza v ústrety herným nadšencom zabudovaním služby Steam Link pre streamovanie hier v lokálnej sieti. Pri hraní náročnej hry, ktorá beží na výkonnom počítači vo vedľajšej miestnosti, si počítač a televízia vymieňajú iba obraz a inštrukcie k vzdialenému ovládaniu.

Dizajn a Ambient Mode

Elegantný a uhladený dizajn, ktorý vás pritiahne k najčistejšiemu obrazu. Televízor sa vyznačuje nenúteným minimalistickým štýlom zo všetkých strán, čím nastavuje nové štandardy dizajnu. Zaujímavou funkciou je interaktívne pozadie Ambient Mode, ktoré má výhradne estetický význam. Vypnutá TV splynie s okolitou stenou, pretože na obrazovke zobrazuje textúra podobná vašej stene, ktorú si predtým vyfotíte.

Zvuk sledujúce pohyb (OTS) a Automatické zosilnenie hlasu (AVA)

Vychutnajte si živé nuansy v každej scéne s funkciou OTS (Object Tracking Sound), ktorá sleduje každý pohyb. Vďaka horným a spodným reproduktorom zažijete naozaj realistický 3D zvuk, ktorý vás vtiahne hlbšie do deja. Funkcia OTS je určená pre všetkých kinematografických nadšencov, ktorí túto funkciu ocenia najmä pri sledovaní historických filmov či veľkých letných blockbusterov.

Neočakávaný hluk vo vašej domácnosti môže pokaziť vaše dojmy a zážitky zo sledovania. S tým však u Samsungu počítali a tak tento televízor vybavili funkciou automatického zosilnenia hlasu (AVA). Sledujte TV, bez toho aby ste sa strácali v deji. Funkcia AVA citlivo zosilní hlasy v každej scéne, takže počujete každý dialóg jasne a zreteľne, aj keď okolo vás pobehujú hlasné deti.

Praktická televízia do každej domácnosti

Samsung TV ponúka elegantné riešenie, ako úhľadne uschovať všetky vaše televízne káble nezamotané. Ukryje ich priamo v stojane a zbavíte sa tak nevzhľadných káblov, aby ste si mohli naplno vychutnať jedinečný dizajn vašej TV. Na sledovanie rôzneho obsahu na jednom mieste vám postačí jediný ovládač. Diaľkový ovládač One Remote (TM2050A) sa ľahko ovláda a rýchlym vyhľadávaním v SmartHub nájde váš obľúbený obsah, ako sú herné konzoly, set-top box, aplikácie či živé vysielanie.

So zabudovanou aplikáciou AirPlay 2 môžete streamovať alebo zdieľať obsah zo zariadení Apple na veľkú obrazovku. Na televízore ľahko prehráte videá, hudbu alebo si zobrazíte fotografie z vášho iPhone, iPad či Macu. Natívna mobilná aplikácia SmartThings umožní užívateľom ovládať, automatizovať a monitorovať ich domáce spotrebiče prostredníctvom tejto platformy a mobilného zariadenia. Aplikácia je nakonfigurovaná tak, aby vyhovovala potrebám každého užívateľa.

Vzdialený prístup pre Home Office

Pracujte z domu prostredníctvom vašej TV. Vzdialený prístup umožní bezdrôtovo zrkadliť displej vášho počítača na televíznej obrazovke. Môžete dokonca kliknúť na svoj počítač a získať prístup k súborom alebo pracovať s dokumentmi Microsoft Office 365 – všetko z pohodlia vášho gauča.

DVB-T2

Podpora štandardu DVB-T2 garantuje pripravenosť televízorov Samsung na novú generáciu digitálneho vysielania DVB-T2 vo formátoch MPEG-4 AVC (H.264) a MPEG-H HEVC (H.265).

Samsung TV s podporou DVB-T2

Hlavné prednosti

  • 65" Smart TV Samsung QE65Q80 riadi inteligentný obrazový procesor Quantum Processor 4K pre vylepšenie prehrávaného videa
  • Obrazovka ponúka neuveriteľnú svietivosť 1 500 nitov, rozlíšenie 3840 x 2160 a 100Hz obnovovaciu frekvenciu (index 3800 PQI)
  • Prehľadné rozhranie Smart Hub a diaľkové ovládanie OneRemote uľahčí všetky vaše úkony
  • Operačný systém Tizen ponúka možnosť stiahnuť a nainštalovať si konkrétnu aplikáciu
  • Galéria aplikácií obsahuje široký výber, v ktorom samozrejme nechýba YouTube, Netflix či HBO GO
  • Podpora novej generácie digitálneho vysielania DVB-T2
  • Aplikácia AirPlay 2 pre zdieľanie dát z vášho iPhonu, iPadu či Macu priamo na televíznu obrazovku
  • Cez aplikáciu SmartThings máte domácnosť v malíčku – ovládanie domácich spotrebičov cez smartphone
  • Skvelá TV pre hráčov – minimálne oneskorenie na vstupe počas herného režimu a služba Steam Link pre streamovanie hier v lokálnej sieti
  • Technológia HDR+ optimalizuje farby, rozšíri znázornenie rôznych odtieňov a pomáha zobraziť aj tie najemenšie detaily bez ohľadu na svetelné podmienky
  • Skvelé podanie farieb, jasne ostrý obraz a vysoký kontrast vďaka technológii Quantum HDR 1500
  • Quantum Dot dokáže zobraziť 100 % objem farieb, vďaka ktorým na vás čakajú realistické potulky do akéhokoľvek sveta
  • Technológia 4K AI Upscaling využíva výkonný Quantum procesor na to, aby znížil šum obrazu, obnovil stratené detaily a zaostril hrany objektov aj text
  • Vďaka technológii 4K Al Upscaling si môžete všetok audiovizuálny obsah vychutnať v 4K bez ohľadu na zdrojový materiál
  • Interaktívne pozadie Ambient Mode splynie s okolitou stenou vďaka zobrazeniu textúry podobnej vašej stene
  • Vylepšené DLNA uľahčí prezeranie bežných dátových formátov v zložkách, či už pôjde o JPEG, MP3, MPEG či ďalšie používané formáty
  • Pripravené na Home Office – pracujte z domu prostredníctvom vašej TV s podporou Vzdialeného prístupu, ktorý umožní bezdrôtovo zrkadliť displej vášho počítača na televíznej obrazovke

Špecifikácie

  • Značka: Samsung
  • Model: QE65Q80T
  • Určenie: 4K Smart TV
  • Operačný systém: Tizen
  • Dizajn: Stylish Q
  • Prevedenie: Slim
  • Jazyk OSD: 27 európskych jazykov a ruština

Displej

  • Typ rámčeka: bezrámečkový
  • Obrazový procesor: Quantum Processor 4K
  • Technológia displeja: QLED
  • Technológia podsvietenia: Direct LED / Direct Full Array
  • Uhlopriečka obrazovky: 165,1 cm (65")
  • Rozlíšenie displeja: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
  • Obnovovacia frekvencia: 100 Hz
  • Svietivosť: 1500 nits
  • Najvyšší pomer svietivosti: 66 %
  • Index spracovania obrazu: 3800 PQI
  • HDR (vysoko dynamický rozsah): Áno (HDR10+)
  • HDR technológia: Quantum HDR 1500
  • Podpora HLG (Hybrid Log Gamma): Áno
  • Zrkadlenie obrazu (Miracast, WiDi ...): Áno
  • Lokálne riadenie jasu (Micro Dimming): Áno
  • Technológia Micro Dimming: Supreme UHD Dimming
  • Obraz v obraze (PIP): Nie
  • Ambient Mode (splynutie obrazovky s okolitou stenou): Áno
  • Prehnutá obrazovka: Nie
  • Odporúčaná sledovacia vzdialenosť: 2,5 m

Tuner

  • Štandardy vysielania: DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C
  • Twin Tuner: Áno
  • Podpora H.265 (HEVC): Áno
  • CRA certifikácia: Áno
  • TV Key: Áno

TV technológie a funkcie

  • Smart TV: Áno
  • Filmový režim: Áno
  • Herný režim: Áno
  • TimeShift: Áno
  • HbbTV (červené tlačidlo): Áno
  • Hotelový mód: Áno
  • Rodičovská kontrola: Áno
  • Teletext: Áno
  • Wi-Fi: integrovaná Wi-Fi 5
  • IP TV: Áno
  • Bluetooth: Áno
  • MHL: Nie
  • DLNA: Áno
  • PVR (záznam na USB / HDD): Nie
  • Prehrávanie multimédií z USB / HDD: Áno
  • Fast scan – automatické ladenie Skylink: Áno
  • Automatické vyhľadávanie kanálov: Áno
  • Automatické vypnutie: Áno
  • Titulky: Áno
  • Connect Share™ (pevný disk): Áno
  • ConnectShare™ (USB 2.0): Áno
  • POP: Áno
  • EPG: Ano
  • Vstavané rozhranie BT HID: Áno
  • Podpora rozhrania USB HID: Áno
  • Podpora IPv6: Áno
  • Podpora MBR: Áno
  • Ovládanie hlasom: Áno
  • Šikovný ovládač: Áno (v balení)

Aplikácie

  • SmartThings: Áno
  • Galéria: Áno
  • Internetový prehliadač: Áno
  • Webové aplikácie: Áno
  • YouTube: Áno
  • Netflix: Áno
  • Stream: Áno
  • Topfun: Áno
  • Voyo: Áno
  • HBO GO: Áno
  • iTunes TV: Áno
  • Airplay: Áno
  • Rakuten TV: Áno
  • Bixby: americká angličtina, britská angličtina, kórejčina, francúzština, nemčina, taliančina, španielčina, indická angličtina (dostupnosť funkcií sa môže líšiť v závislosti od jazyka)

Zvuk

  • Dekodér: Dolby Digital Plus
  • Dolby 5.1 Decoder: Áno
  • Zvukový výkon (RMS): 60 W
  • Vylepšenie dialógovej stopy: Áno
  • Popis zvuku: Áno
  • Adaptívny zvuk: Áno
  • Zvuk sledujúci pohyb (OTS): Áno
  • Q-Symphony: Áno
  • Konfigurácia reproduktorov: 2.2.2 CH
  • Basový reproduktor: Áno
  • Multiroom Link: Áno
  • Bluetooth Audio: Áno

Vstupy

  • CI slot: Áno
  • LAN (Ethernet): Áno
  • Scart: Nie
  • Počet HDMI: 4x HDMI 2.1
  • HDMI ARC: Áno
  • eARC: Áno
  • Počet USB: 2x USB 2.0
  • PC vstup (VGA): Nie
  • Cinch / RCA (kompozitné): Áno
  • Anynet+ (HDMI-CEC): Áno

Výstupy

  • Slúchadlový výstup: Nie
  • Optický výstup: Áno

Prevádzkové informácie

  • Zdroj napájania: AC 220-240 V 50 / 60Hz
  • Energetická trieda: B
  • Maximálny príkon: 280 W
  • Spotreba v bežnom režime: 213 W
  • Spotreba v úspornom režime: 107 W
  • Spotreba v pohotovostnom režime: 0,5 W
  • Ročná spotreba: cca 295 kWh
  • Odhadované náklady za 1 rok: 41 €
  • Odhadované náklady za 5 rokov: 206 €
  • Odhadované náklady za 10 rokov: 413 €

Ostatné

  • Farba: čierna
  • Typ uchytenia: VESA
  • Rozmery pre uchytenie: 400 x 300 mm
  • Stojan: statický
  • Typ podstavca: Floating Plate
  • Rozmery podstavca (Š x H): 39 x 28,91 cm
  • Hmotnosť bez podstavca: 24,1 kg
  • Rozmery bez podstavca (V x Š x H): 82,98 x 144,65 x 5,39 cm
  • Hmotnosť: 27,8 kg
  • Rozmery (V x Š x H): 90,57 x 144,65 x 21,14 cm
  • Hmotnosť balenia: 35,6 kg
  • Rozmery balenia (V x Š x H): 96,5 x 162,1 x 28,91 cm

Obsah balenia

  1. 1x televízor Samsung QE65Q80T
  2. 1x diaľkové ovládanie TM2050C
  3. 1x sada batérií (pre diaľkový ovládač)
  4. 1x podstavec Y20 Studio
  5. 1x užívateľská príručka
  6. 1x elektronická príručka
  7. 1x napájací kábel
  8. 1x návod

Parametre

Parametre

WiFi
Áno
HDMI
4
Počet USB 2.0
2
Počet USB 3.0
0
Spotřeba - provoz (W)
128
Spotřeba - standby (W)
0,5
Farebné prevedenie
Čierna
Hmotnosť (kg)
27,8
Rozmery š x v x h (cm)
144,65 x 90,57 x 28,91
Typ TV
Smart TV
Optický výstup
Áno
Rozlíšenie TV
4K Ultra HD (3840x2160)
Frekvencia (Hz)
100 [Hz]
Ovládanie hlasom
Áno
Energetická třída
B
Uhlopriečka TV ("/cm)
65"/163 cm
Tuner
DVB-T / T2 / C / S / S2
3D
Nie
Jas (cd/m2)
1500
SCART
Nie
Prístup na internet
Áno
Web kamera
Nie
HbbTV
Áno
Prevod z 2D do 3D
Nie
Rozstup otvoru VESA (mm)
400,300
Výkon reproduktorov (W)
60
Výstup na slúchadlá
Nie
Zakrivená obrazovka
Nie

Príslušenstvo