0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Televízor Samsung QE75Q65A QLED ULTRA HD

 
74,5" Smart TV, Tizen 6.0, Quantum Processor Lite 4K, rozlíšenie až 3840 x 2160, HDR10+, UHD Dimming, Filmmaker Mode, Motion Xcelerator, Game Bar, Steam Link, Super Ultrawide GameView, DVB-T2/C/S2, virtuálny 3D zvuk Dolby Digital Plus a OTS Lite Šedá.
 
Výrobca
Samsung
Kód
56614066
Part No.
QE75Q65A
Popis produktu

Popis produktu

Televízor Samsung QE75Q65A je vybavený 4jadrovým obrazovým procesorom Quantum Processor Lite 4K a 74,5" VA panelom, vďaka čomu prináša úchvatný pohľad v rozlíšení až 3 840 x 2 160 px. Či už ste v centre diania na bojovom poli, v salóne na Divokom západe, v čarovnom lese, na závodnom okruhu alebo na najznámejších štadiónoch sveta, tak máte záruku obrazu plného jasných, farebných a dynamických detailov. Tešiť sa môžete aj na virtuálny 3D zvuk vďaka podpore technológií, ako je OTS Lite, Q-Symphony alebo Dolby Digital Plus, ktoré vás vtiahnu do deja.

Samsung svoje sily vložil aj do vývoja vlastného operačného systému Tizen 6.0, ktorý je rýchly a prehľadný a inteligentné funkcie televízora tak fungujú úplne bezproblémovo. Vďaka tomuto operačnému systému máte navyše veľmi ľahký prístup nielen k YouTubu, Netflixu, HBO Go alebo k Amazon PrimeVideo, ale napríklad aj k O2 TV a T-Mobile TV či k českému Streamu alebo Voyo.

Užívateľské prostredie ponúka základné funkcie, ako je Elektronický programový sprievodca (EPG), teletext a HbbTV. Vďaka USB rozhraniu je možné k televízii pripojiť aj externé úložné zariadenia a prehrávať z nich uložené filmy či hudbu alebo si prezerať rôznorodé fotografie. Vylepšené DLNA oproti predchádzajúcim modelom uľahčí prezeranie bežných dátových formátov v zložkách, ako je napríklad JPEG, MP3 alebo MPEG.

Vďaka technológii Quantum Dot dokáže televízor Samsung QE43Q65A zobraziť 100% objem farieb tak, že vás čakajú realistické potulky do akéhokoľvek sveta, či už budete sledovať film alebo seriál alebo sa vydáte na dobrodružnú cestu vo svojej obľúbenej hre.

Fantastický obraz za každej situácie

Pomyselnú krv do žíl vháňa televízora Quantum Processor Lite 4K, ktorý riadi všetky inovatívne funkcie a technológie používané na vylepšenie prehrávaného videa. Optimalizuje farby, upravuje vysoký kontrastný pomer a ovláda funkciu HDR. Vďaka technológii Quantum Dot dokáže Samsung TV zobraziť 100 % objem farieb tak, že vás čakajú realistické potulky do akéhokoľvek sveta, či už budete sledovať film alebo seriál alebo sa vydáte na dobrodružnú cestu vo svojej obľúbenej hre. Quantum Dots sú jemne vyladené nanočastice, ktoré menia podsvietenie na viac ako miliardu farieb, ktoré sa potom zobrazia na obrazovke QLED.

PurColor technológia zaistí zobrazenie prirodzených farieb tak, že výsledný ostrý obraz nerozoznáte od skutočnosti. Dynamic Crystal Color zase zaručí strhujúcou predstavou zásluhou 10-bitovej farebnej hĺbky obrazu, čím získate skutočne realistickú škálu farieb s až miliardou farebných tónov a odtieňov. Uvidíte tak každý detail so 4násobným počtom pixelov, takže plne vstúpite do herných, filmových aj seriálových príbehov. Technológia Supreme UHD Dimming automaticky upravuje nastavenie jednotlivých častí panelu pre čo najlepší zážitok zo sledovania.

Ponorte sa do hĺbky detailov s technológiou Quantum HDR, s ktorou v každej scéne vyniknú aj tie najjemnejšie detaily. Vysoký dynamický rozsah HDR10+ zvyšuje jasné vyznenie obrazu vašej TV, takže si môžete vychutnať obrovské spektrum farieb. Rozširuje možnosti zobrazenia rôznych odtieňov aj v tých najtmavších či najsvetlejších scénach, takže si užijete každý detail v tej najlepšej možnej kvalite.

Samsung QE43Q65A sa pýši technológiou Quantum HDR, vďaka ktorej v každej scéne vyniknú aj tie najjemnejšie detaily.

4K AI Upscaling

Technológia 4K AI Upscaling upravuje kvalitu obrazu z nižšieho rozlíšenia na vyššie. Vďaka tomu si tak môžete všetok audiovizuálny obsah vychutnať v špičkovom 4K UHD rozlíšení bez ohľadu na zdrojový materiál. Technológia potom využíva výkonný procesor, ktorý automaticky analyzuje vstupný zdroj, aby znížil šum obrazu, obnovil stratené detaily a zostril hrany objektov aj text. Počas upscalingu sa zvyšuje pôvodné vstupné rozlíšenie veľmi prirodzene, takže skoro ani nespoznáte, že bol záznam umelo vylepšený.

Filmmaker Mode

Výrobcovia televízorov v posledných rokoch pridávajú jednu funkciu na vylepšenie obrazu za druhou a podľa niektorých názorov tieto technológie prinášajú viac škody ako úžitku, pretože filmy na obrazovke televízie vyzerajú inak, než pôvodne zamýšľali ich tvorcovia. Filmmaker Mode bol teda vytvorený s cieľom zachovať kreatívny zámer prehrávaného obsahu, kedy tento režim deaktivuje vyhladzovanie pohybu a iné technológie a zároveň rešpektuje autentické parametre filmárov, ako sú farby alebo snímkovacia frekvencia. Tento režim je tak vhodný pre študentov kinematografie a skutočných filmových nadšencov, ktorí najviac ocenia danú snímku či seriál v pôvodnej podobe.

Buďte v hre!

Hráčom vychádza Samsung v ústrety zabudovaním služby Steam Link / Multiroom Link na streamovanie obsahu v lokálnej sieti. Pri hraní náročnej hry, ktorá beží na výkonnom počítači vo vedľajšej miestnosti, si počítač a televízia vymieňajú iba obraz a inštrukcie k vzdialenému ovládaniu. Naozaj zapálení hráči si užijú ešte viac zábavy so špeciálnym herným režimom Motion Xcelerator Turbo s jedinečnou technológiou dynamického obnovovania. Tá vylepší ostrosť herného obsahu, kedy poskytuje diferencovaný pohybový výkon na podporu VRR hier a 120Hz obsahu.

Exkluzívna funkcionalitou pre hráčovje presná synchronizácia obrazu s grafickými kartami AMD, ktorá je schovaná pod skratkou FreeSync. Úlohou tejto inovácie je zamedzenie trhania obrazu pri hraní hier, a to vďaka lepšej komunikácii medzi grafickým procesorom karty a TV. Táto technológia totiž dynamicky prispôsobí obnovovaciu frekvenciu, takže si poradí aj s nepravidelným načítaním dát na GPU pri vykresľovaní zložitého herného obsahu. Čaká tak na vás úplne plynulé hranie v tej najpôsobivejšej podobe bez akejkoľvek latencie či stôp po rozmazaní obrazu, vďaka čomu posuniete svoje herné zručnosti na novú úroveň.

Televízor Samsung QE43Q65A je vybavený herným režimom Motion Xcelerator Turbo s jedinečnou technológiou dynamického obnovovania, ktorá poskytuje diferencovaný pohybový výkon pre podporu VRR hier a 120Hz obsahu.

Vďaka režimu automatickej nízkej latencie (ALLM), ktorý optimalizuje obrazovku, máte k dispozícii viac ovládacích prvkov so sotva znateľným oneskorením na vstupe. Aj táto funkcia sľubuje plynulé hranie vo svojej najpôsobivejšej podobe bez nepríjemného rozostrenia pohybu a chvenia. Parametre hry potom môžete optimalizovať pomocou ponuky na obrazovke Game Bar, ktorá vám umožní upravovať pomer obrazovky v reálnom čase, kontrolu oneskorenia na vstupe, FPS, HDR, nastavenie bezdrôtových slúchadiel a ďalšie.

Bezný pomer obrazovky činí 16 : 9, ale vďaka funkcii Super Ultrawide GameView je možné sledovanie obsahu v pomeroch 21 : 9 a 32 : 9. Toto riešenie vám poskytne ďalšiu zobrazovaciu plochu, ktorú využijete po rôzne herné a grafické softwarové nástroje pre lepší zážitok z hry , čo vás povedie na ceste za víťazstvom. GameView potom ocenia aj youtuberi, streameri, vlogeri a ďalší tvorcovia videí zo sveta hier, ktorým sa voľný priestor bude hodiť najmä pre živé streamovanie.

Na Samsung QE43Q65A je možné pomocou funkcie Super Ultrawide GameView sledovanie obsahu v pomeroch 21: 9 a 32: 9.

AirSlim Design a Ambient Mode

Samsung TV sa vyznačuje ultratenkým profilom, vďaka ktorému TV hladko splynie s vašim interiérom a vytvorí tak minimalistický vzhľad. Vďaka ľahko inštalovateľnému držiaku váš televízor dokonale priľne k stene, takže zapadne do každého priestoru bez ohľadu na konceptuálny štýl. Zaujímavou funkciou je interaktívne pozadie Ambient Mode, ktoré má výhradne estetický význam. Vypnutá TV lepšie splynie s okolitou stenou, pretože na obrazovke zobrazuje textúru podobnú vašej stene, ktorú si predtým odfotíte.

Samsung QE43Q65A sa vyznačuje ultratenkým profilom a Ambient režimom, vďaka ktorému TV hladko splynie s vašim interiérom.

Jednoduché zrkadlenie aj rozdelenie obrazovky

Praktická funkcia Tap View sa postará o bleskové prepnutie do režimu zrkadlenia obrazovky vášho telefónu. Stačí jemne poklepať na rám televízie a ľahko tak ukážete priateľom svoje video z dovolenky, pustíte hudbu aj s videoklipom alebo maximalizujete tabuľku pre ľahšie prezeranie a prehľadnosť. Sledujte dvakrát viac obsahu s funkciou Multi View, ktorá dokáže rozdeliť obrazovku televízora na 2 časti, vďaka čomu môžete napríklad sledovať video na YouTube, ktoré vám poslal kamarát, zatiaľ čo sa stále pozeráte televízne správy.

Sledujte dvakrát viac obsahu s funkciou Multi View, ktorá dokáže rozdeliť obrazovku televízora Samsung QE43Q65A na 2 časti.

3D zvuk vás pohltí!

Vychutnajte si živé nuansy v každej scéne s funkciou OTS Lite (Object Tracking Sound Lite), ktorá sleduje každučký pohyb. Vďaka hornému kanálu zažijete naozaj realistický 3D zvuk, ktorý vás vtiahne hlbšie do deja. Funkcia OTS Lite je teda určená pre každého kinematografického nadšenca, ktorý túto funkciu ocení najmä pri sledovaní historických filmov či veľkých letných blockbusterov. Technológia Q-Symphony zase umožňuje jedinečné simultánne fungovanie televíznych reproduktorov so soundbarom pre lepší priestorový efekt bez stlmenia TV reproduktorov.

Virtuálny 3D zvuk Dolby Digital Plus vás teleportuje priamo do centra diania prostredníctvom post-processingu, čo maximálne zvýši povedomie o vašom okolí. To ocenia napríklad počítačoví hráči, ktorým umožnia lepšie lokalizovať protivníkov so zabijackou presnosťou. Už vám teda neunikne kadejaké spadnutie špendlíka, kroky nepriateľa či nepatrné šuchnutie za stromom neďaleko, keď váš avatar kráča lesom.

Kvôli väčšiemu realizmu a autenticite podania zvuku si tento televízor obľúbia aj hudobní či kinematografickí nadšenci všetkého druhu. Vďaka audio dekodérom totiž parádne budete počuť každý tón z vášho obľúbeného albumu či rôzne filmové ruchy z kultových bijakov. Neprídete tak o praskanie štítov a rinčanie mečov pri veľkej stredovekej bitke, cvakavý zvuk mechaniky zbrane a cinkanie padajúcich nábojov pri záverečnej prestrelke, burácanie motora počas pouličných pretekov, tikot hodiniek pri dlhom čakaní hlavného hrdinu, vysoké tiahle tóny v priamej väzbe s obrazom pri dychberúcich scénach hororovej snímky aj ďalšie zvukové detaily z vášho obľúbeného filmového či seriálového sveta.

Televízor Samsung QE43Q65A ponúka virtuálny 3D zvuk s podporou technológií, ako je OTS Lite, Q-Symphony alebo Dolby Digital Plus, ktoré vás lepšie vtiahnu do deja.

Živá vizualizácia hudby

Ako ešte viac zlepšiť zmyslový zážitok z počúvania vašej obľúbenej hudby" Nechajte si ju vizualizovať v živých farbách pomocou funkcie Music Wall. Keď používate Bluetooth na prehrávanie hudby zo smartfónu na televízore, táto funkcia vytvára široké spektrum farieb a rozličných tvarov, ktoré odrážajú atmosféru hudby priamo na vašej televíznej obrazovke. Pre širokú škálu žánrov majú používatelia k dispozícii celý rad kombinácií hudobnej vizualizácie, napríklad pri počúvaní klasickej hudby uvidíte na televíznej obrazovke plynulý pohyb, ktorý pripomína tečúcu vodu, zatiaľ čo počas prehrávania elektronickej hudby vytvorí energické pohyby, ktoré oživia každú domácu párty.

Váš osobný lekár aj tréner

Premeňte svoju domácnosť na osobnú posilňovňu s ideálnym spoločníkom pre domáce cvičenie. Aplikácia Samsung Health vám umožní využívať bezplatný prístup k viac ako 3 000 hodinám obsahu týkajúceho sa zdravia a všímavosti. Navyše vám nová funkcia Smart Trainer pomôže zvládnuť vaše cvičenia a sledovať štatistiky pre zdravší život.

Televízor Samsung QE43Q65A je vybavený úplne novou funkciou Smart Trainer, ktorá vám pomôže zvládnuť rôznorodé cvičenia pre zdravší život.

Praktická televízia do každej domácnosti

Samsung TV ponúka elegantné riešenie, ako úhľadne uschovať všetky vaše televízne káble nezamotané. Ukryje ich priamo v stojane a zbavíte sa tak nevzhľadných káblov, aby ste si mohli naplno vychutnať jedinečný dizajn vašej TV. Na sledovanie rôzneho obsahu na jednom mieste vám postačí jediný ovládač. Diaľkový ovládač SolarCell Remote (TM2180E) sa ľahko ovláda a rýchlym vyhľadávaním v SmartHube nájde váš obľúbený obsah, ako sú herné konzoly, set-top box, aplikácie či živé vysielanie.

So zabudovanou aplikáciou AirPlay 2 môžete streamovať alebo zdieľať obsah zo zariadenia Apple na veľkú obrazovku. Na televízore ľahko prehráte videá, hudbu alebo si zobrazíte fotografie z vášho iPhonu, iPadu či Macu. Natívna mobilná aplikácia SmartHome umožní užívateľom ovládať, automatizovať a monitorovať ich domáce spotrebiče prostredníctvom tejto platformy a mobilného zariadenia. Aplikácia je nakonfigurovaná tak, aby vyhovovala potrebám každého používateľa.

Natívna mobilná aplikácia SmartThings umožní užívateľom ovládať, automatizovať a monitorovať ich domáce spotrebiče značky Samsung prostredníctvom tejto platformy a mobilného zariadenia s operačným systémom Android. Aplikácia je nakonfigurovaná tak, aby vyhovovala potrebám každého užívateľa, teda s ňou nebudú mať problémy ani staršie generácie.

Vyberte si svojho obľúbeného virtuálneho asistenta na ovládanie televízora a objavte všetky užitočné veci, ktoré môžete robiť. Televízor podporuje hlasové ovládanie cez Samsung Bixby, Amazon Alexa či Google Assistant, ktoré môžete požiadať o zmenu hlasitosti, nájdenie novej série obľúbeného seriálu alebo o kontrolu pripojených zariadení vo vašej chytrej domácnosti. Možnosti sú nekonečné!

Televízor Samsung QE43Q65A podporuje hlasové ovládanie cez Samsung Bixby, Amazon Alexa či Google Assistant.

DVB-T2

Podpora štandardu DVB-T2 garantuje pripravenosť televízorov Samsung na novú generáciu digitálneho vysielania DVB-T2 vo formátoch MPEG-4 AVC (H.264) a MPEG-H HEVC (H.265).

Samsung QE43Q65A je pripravený na novú generáciu digitálneho vysielania DVB-T2.

Hlavné prednosti

  • 74,5" Smart TV Samsung QE75Q65A riadi obrazový procesor Quantum Processor Lite 4K
  • Obrazovka ponúka špičkové rozlíšenie 3 840 x 2 160 a neuveriteľnú obnovovaciu frekvenciu až 120 Hz
  • Prehľadné rozhranie Smart Hub a diaľkové ovládanie OneRemote uľahčí všetky vaše úkony
  • Operačný systém Tizen 6.0 ponúka možnosť stiahnuť a nainštalovať si konkrétnu aplikáciu
  • Galéria aplikácií obsahuje široký výber, ako je YouTube, Spotify Netflix, HBO GO, PrimeVideo či Stream
  • Tento televízor podporuje novú generáciu digitálneho vysielania DVB-T2
  • Aplikácia AirPlay 2 na zdieľanie dát z vášho iPhonu, iPadu či Macu priamo na televíznu obrazovku
  • Praktická funkcia Tap View sa postará o bleskové prepnutie do režimu zrkadlenia obrazovky vášho telefónu
  • Sledujte 2-krát viac obsahu s funkciou Multi View, ktorá dokáže rozdeliť obrazovku televízora na 2 časti
  • Cez aplikáciu SmartThings máte domácnosť v malíku – ovládanie domácich spotrebičov cez smartfón
  • Služba Steam Link poslúži na streamovanie hier v lokálnej sieti – PC a TV si vymieňajú iba obraz a inštrukcie
  • Dynamic Crystal Color zaistí reálne podanie farieb, kedy uvidíte každý detail so 4násobným počtom pixelov
  • Integrovaný čip Quantum Processor Lite 4K optimalizuje farby, upravuje kontrastný pomer a ovláda HDR
  • HDR optimalizuje farby a výrazne rozšíri znázornenie rôznych odtieňov – vhodné pre skutočne tmavé scény
  • Pomáha zobraziť aj tie najtiternejšie detaily bez ohľadu na svetelné podmienky, ako to zamýšľal sám režisér
  • PurColor zaistí výnimočne realistické zobrazenie farieb – výsledný obraz skoro nerozoznáte od skutočnosti
  • UHD Dimming automaticky upravuje nastavenie jednotlivých častí panelu pre čo najlepší zážitok zo sledovania
  • 4K AI Upscaling upravuje kvalitu obrazu z nižšieho na 4K rozlíšenie bez ohľadu na zdrojový materiál
  • Filmmaker Mode bol vytvorený s cieľom zachovať kreatívny zámer prehrávaného obsahu
  • Deaktivuje vyhladzovanie pohybu a iné technológie a zároveň rešpektuje autentické parametre filmárov
  • Herný režim Motion Xcelerator Turbo vám zaistí minimálne oneskorenie na vstupe = hranie bez otravných lagov
  • Ponuka na obrazovke Game Bar vám umožní upravovať pomer obrazovky, FPS či ďalšie parametre
  • Vďaka funkcii Super Ultrawide GameView je možné sledovať obsah v pomeroch obrazu 21: 9 a 32: 9
  • Presná synchronizácia obrazu FreeSync zaistí lepšiu komunikáciu s grafickými kartami AMD
  • FreeSync dynamicky prispôsobí obnovovaciu frekvenciu, čím spoľahlivo zamedzí trhaniu obrazu počas hrania
  • TV sa pýši simuláciou priestorového zvuku OTS Lite a Dolby Digital Plus, ktoré vás vtiahnu do centra diania
  • Kvôli väčšiemu realizmu a autenticite 3D zvuku neprídete o žiadne ruchy v pozadí filmu, seriálu či hry
  • Q-Symphony umožnia simultánne fungovanie soundbaru a TV pre lepší priestorový efekt
  • Interaktívne pozadie Ambient Mode splynie s okolitou stenou vďaka zobrazeniu textúry podobnej vašej stene
  • Vylepšené DLNA uľahčí prezeranie bežných dátových formátov v zložkách, či už pôjde o JPEG alebo MP4

Špecifikácie

  • Značka: Samsung
  • Model: QE75Q65A
  • Určenie: Smart TV
  • Operačný systém: Tizen 6.0
  • Jazyk OSD: 27 európskych jazykov a ruština

Displej

  • Obrazový procesor: Quantum Processor Lite 4K
  • Počet jadier: 4
  • Technológia displeja: QLED
  • Technológia podsvietenia: Edge LED
  • Typ panelu: VA
  • Uhlopriečka obrazovky: 189,23 cm (74,5")
  • Rozlíšenie displeja: 4K UHD (3840 x 2160 px)
  • Obrazové body: 59 PPI (23 ppcm)
  • Pomer strán: 16 : 9
  • Obnovovacia frekvencia: 120 Hz
  • Frame Rate Control (FRC): Áno
  • Bitová hĺbka panela: 10-bit (8-bit + FRC)
  • Index spracovania obrazu: 3 200 PQI
  • Statický kontrast: 100 : 1
  • Objem farieb: 100 %
  • Farebná hĺbka: 30-bit
  • Počet farieb: 1 073 741 824
  • HDR (vysoko dynamický rozsah): Áno (HDR10+)
  • HDR technológia: Quantum HDR
  • Podpora HLG (Hybrid Log Gamma): Áno
  • Zrkadlenie obrazu (Miracast, WiDi...): Áno
  • Lokálne riadenie jasu (Micro Dimming): Áno
  • Technológia Micro Dimming: Supreme UHD Dimming
  • Ambient Mode (splynutie obrazovky s okolitou stenou): Áno
  • Odporúčaná sledovacia vzdialenosť: 0,9 m

Tuner

  • Twin Tuner: Áno
  • CRA certifikácia: Áno
  • TV Key: Áno
  • Štandardy vysielania: Analóg (NTSC / PAL / SECAM), DVB-T2 HEVC, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T

Technológie a funkcie

  • Smart TV: Áno
  • Filmový režim: Áno
  • Herný režim: Áno (Auto Game Mode / ALLM, Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Surround Sound)
  • TimeShift: Áno
  • HbbTV (červené tlačidlo): Áno
  • Hotelový mód: Áno
  • Rodičovská kontrola: Áno
  • Teletext: Áno
  • IP TV: Áno
  • Verzia Bluetooth: 5.2
  • NFC: Áno
  • MHL: Nie
  • LAN: Áno
  • Wake-On-LAN: Áno
  • Štandardy Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac
  • Wi-Fi Direct: Áno
  • DLNA: Áno
  • PVR (záznam na USB / HDD): Nie
  • Prehrávanie multimédií z USB/ HDD: Áno
  • Fast scan – automatické ladenie Skylink: Áno
  • Automatické vyhľadávanie kanálov: Áno
  • Automatické vypnutie: Áno
  • Titulky: Áno
  • Connect Share™ (pevný disk): Áno
  • ConnectShare™ (USB 2.0): Áno
  • POP: Áno
  • EPG: Áno
  • Vstavané rozhranie BT HID: Áno
  • Podpora rozhrania USB HID: Áno
  • Podpora IPv6 : Áno
  • Podpora MBR: Áno
  • Ovládanie hlasom: Áno
  • Inteligentný ovládač: Áno (v balení)

Aplikácie

  • SmartThings / Smart Home: Áno
  • Galéria: Áno
  • Internetový prehliadač: Áno
  • Webové aplikácie: Áno
  • YouTube: Áno
  • Netflix: Áno
  • HBO GO: Áno
  • iTunes TV: Áno
  • Airplay: Áno
  • Rakuten TV: Áno
  • Stream: Áno
  • O2 TV: Áno
  • T-Mobile TV: Áno
  • Skylink Live TV: Áno
  • Mall.TV: Áno
  • Kuki TV: Áno
  • Topfun: Áno
  • Voyo: Áno
  • Lepší.TV
  • iSport: Áno
  • Pripravené na HBO Max: Áno
  • Pripravené na Disney+: Áno
  • Bixby: americká angličtina, britská angličtina, kórejčina, francúzština, nemčina, taliančina, španielčina, indická angličtina (dostupnosť funkcií sa môže líšiť v závislosti od jazyka)

Vstupy

  • CI slot: Áno
  • LAN (Ethernet): 1x RJ-45
  • Scart: Nie
  • Počet HDMI: 4x HDMI 2.1
  • HDMI ARC: Áno
  • eARC: Áno
  • Počet USB: 2x USB 2.0
  • PC vstup (VGA): Nie
  • Cinch / RCA (kompozitné): Áno
  • Anynet+ (HDMI-CEC): Áno
  • Slúchadlový výstup: Áno
  • Anténa: 1x F-Type, 1x RF

Multimédiá

  • Podporované formáty obrazových súborov: JPEG, GIF, PNG, MPO, BMP
  • Podporované audio formáty: AAC, FLAC, M4A, MIDI, MP3, OGG, WMA, WAV, APE, AIFF, ALAC
  • Podporované kodeky videa: 3GPP, AVI, ASF, Flash video, H.263, H.264, H.265, MKV, M2TS, MP4, MPEG-4, TS, VC-1, VP7, VP8, VP9, VOB, VRO, WebM, WMV

Zvuk

  • Dekodér: Dolby Digital Plus
  • Dolby 5.1 Decoder: Nie
  • Konfigurácia reproduktorov: 2.0CH
  • Zvukový výkon (RMS): 20 W
  • Reproduktory: 2x 10W
  • Vylepšenie dialógovej stopy: Áno
  • Zvukový popis: Áno
  • Adaptívny zvuk: Áno
  • Zvuk sledujúci pohyb (OTS): Áno
  • Q-Symphony: Nie
  • Multiroom Link: Áno
  • Bluetooth Audio: Áno

Prevádzkové informácie

  • Zdroj napájania: 220 až 240 V AC, 50 / 60 Hz
  • Energetická trieda: E
  • Maximálna spotreba energie: 230 W
  • Spotreba v bežnom režime: 118 W
  • Spotreba v pohotovostnom režime: 0,5 W
  • Priemerná ročná spotreba: cca 118 kWh

Uchytenie

  • Typ uchytenia: VESA
  • Rozmery pre uchytenie: 400 x 400 mm

Fyzické vlastnosti

  • Farba: šedá
  • Čistá hmotnosť: 32,1 kg
  • Rozmery bez podstavca (Š x V x H): 167,67 x 96,03 x 2,66 cm
  • Hmotnosť s podstavcom: 33,3 kg
  • Rozmery s podstavcom (Š x V x H): 167,67 x 100,55 x 34,04 cm
  • Celková hmotnosť balenia: 43,6 kg
  • Celkové rozmery balenia (Š x V x H): 183,4 x 111 x 19 cm

Obsah balenia

  1. 1x chytrá televízia Samsung QE75Q65A
  2. 1x diaľkové ovládanie TM2180E
  3. 1x sada batérií (pre diaľkový ovládač)
  4. 1x podstavec
  5. 1x užívateľská príručka
  6. 1x elektronická príručka
  7. 1x napájací kábel
  8. 1x užívateľský manuál

Stránky o produkte:

www.samsung.cz

Parametre

Parametre

WiFi
Áno
HDMI
4
Počet USB 2.0
2
Spotřeba - provoz (W)
118
Spotřeba - standby (W)
0,5
Farebné prevedenie
Šedá
Prostorový efekt Prostorový efekt Pros
Áno
Hmotnosť (kg)
32,1
Rozmery š x v x h (cm)
167,67 x 96,03 x 2,66
Snímková frekvence
120 Hz
Typ TV
Smart TV
Optický výstup
Áno
Rozlíšenie TV
4K Ultra HD (3840x2160)
Ovládanie hlasom
Nie
Uhlopriečka TV ("/cm)
75"/189 cm
Tuner
DVB-T2 / C / S2
3D
Nie
SCART
Nie
Prístup na internet
Áno
HbbTV
Áno
Prevod z 2D do 3D
Nie
Rozstup otvoru VESA (mm)
400,400
Výkon reproduktorov (W)
20
Zakrivená obrazovka
Nie