0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Příslušenství pro telefony

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Příslušenství pro telefony

Ďalšie podkategórie Příslušenství pro telefony

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
13 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Ochranná fólia na displej pre Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Tvrzené sklo s černým rámečkem pro iPhone SE 2020. Tvrdost 9H, zaoblené hrany, oleofóbní povrch, odolné proti poškrábání.

4,62 EUR 

bez DPH

5,54 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F).

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Sada chráni celé telo mobilného zariadenia.

8,48 EUR 

bez DPH

10,18 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy A5 (SM-A510F).

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy A3 (SM-A310F).

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy J5 (SM-J500).

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy S6 edge + (SM-G928F)

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy J1 (SM-J100).

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Samsung Galaxy Xcover 3.

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: HTC Desire 320.

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: HTC Desire 610.

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH

Screenshield fólie chráni zariadenie pred poškriabaním s maximálnou odolnosťou a plnú priehľadnosťou. Displej sa bude menej mastiť a ochrana nespôsobuje zmenu zobrazovaných farieb na telefóne. Určené pre telefón: Apple iPhone 6.

5,22 EUR 

bez DPH

6,26 EUR 

s DPH