0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Filip Rošek

Disk Seagate Expansion Desktop 3TB USB3.0

 
Disk Seagate Expansion Desktop 3TB USB3.0
Seagate Expansion Desktop je 3,5" externý pevný disk s kapacitou 3 TB s rozhraním USB 3.0, ktoré zaisťuje vysokú prenosovú rýchlosť dát. Inštalácia je dvomi káblami (bez softvéru i konfigurácie).

 
Výrobca
Seagate
Kód
26747032
Part No.
STEB3000200
Popis produktu

Popis produktu

Keď je potrebné rýchlo zväčšiť kapacitu pamäte počítača, externý pevný disk spoločnosti Seagate predstavuje jednoduché riešenie. Seagate Expansion Desktop je 3,5" externý pevný disk s kapacitou 3 TB s rozhraním USB 3.0, ktoré zaisťuje vysokú prenosovú rýchlosť dát.



Stručný popis

Digitálne snímky, video a hudobné súbory zaberajú veľa miesta na uchovávanie dát vo vašom počítači a spôsobujú zníženie jeho výkonu. Externým diskom mu poskytnete úľavu. Expansion inštalujete jednoducho dvoma káblami. Súbory tak ukladáte niekoľko minút po vybratí z obalu. Okamžite zväčšuje kapacitu veľkokapacitnej pamäte. Zabudované funkcie riadenia spotreby energie zaisťujú nízky príkon.



Jednoduché použitie

Pripojte priložený napájací zdroj a USB kábel.
Pevný disk ihneď automaticky nájde operačný systém Windows - nie je potrebné inštalovať žiadny softvér ani prevádzať žiadnu konfiguráciu.
Aby ste uložili súbory na externý pevný disk Expansion, pretiahnite ich a pustite v priečinku disku.

O spoločnosti

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky i ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, zaisťujúce vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie i možnosti zdieľania.

Špecifikácie:

Kapacita: 3 TB
Prevedenie: Externé
Formát: 3,5"
Rozhranie:: USB 3.0
Hmotnosť: 950 g
Rozmery: 176 x 121 x 37 mm

Obsah balenia:

Seagate Expansion externý pevný disk
Kábel USB 3.0
Napájací adaptér
Sprievodca inštaláciou


Parametre

Parametre

Kapacita
3 [TB]
Farebné prevedenie
Čierna
HDD
Externí 3.5"
Pevné disky a paměti
Externí HDD