0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tomáš Martan

Termokamera Seek Thermal RevealXR Black FastFrame

 
Pevný a praktický nástroj pre staviteľa.
 
Výrobca
Seek Thermal
Kód
842005
Part No.
RT-EBAX
Popis produktu

Popis produktu

Pevný a praktický nástroj pre staviteľa .

Termovízia slúži na odhalenie strát z domov, komerčných a priemyselných stavieb. V rámci kontroly pomocou termovízie zistíte tepelné straty spôsobené únikom vzduchu, neúčinných systémov alebo nekvalitné konštrukcie.

RevealXR FF (FastFrame) je navrhnutý s rýchlejšie zobrazovacie rýchlosťou , ktorá pomáha znižovať rozmazanie pri snímaní alebo na cestách. So snímkovou frekvenciou nad 15 snímok za sekundu je RevealXR FF ideálny pre aplikácie s rýchlym pohybom.

Pri identifikácii týchto problémov vyhľadá teplá a studená miesta. Termovízia disponuje teplotným rozsahom od-40 ° do 330 ° C.

Termovízia Seek Thermal Reveal umožňuje výstavbu a presnú a rýchlu kontrolu budov, bez potreby lezenie do podkrovia a malých priestorov alebo bez potreby prípravy otvorov do stien na vyhľadanie úniku vzduchu, tepelných bypassov a izolačných škár. V pevnom odolnom kryte sa nachádza výkonný snímač s rozlíšením 206 x 156 pixelov, dobíjacie batérie s prevádzkou až 10 hodín a veľký farebný displej. Najmodernejšie technológia infračervených lúčov Vám umožní pozorovanie teplotných obrazov aj v neosvetlenej miestnosti alebo malom priestore. Výkonná LED dióda modelu Reveal s výkonom 300 lm Vám v prípade potreby zaručí presné pozorovania. Môžete sa spoľahnúť na pevný pogumovaný kryt a intuitívne ovládanie. Termovízia je pripravená na použitie kdekoľvek.

Hlavné vlastnosti:
-
uhlopriečka displeja 2,4"
-Rýchlejší zobrazovacie rýchlosť oproti modelu RevealXR
-Odolný proti vode a prachu vďaka pevnému krytu
-Možnosť ukladania na SD kartu
-Výdrž nabité batérie až 10 hodín
-Zorný uhol 20 °
-Detekčná vzdialenosť až 270 m
-Výkonná LED dióda s výkonom 300 lm
-7 farebných paliet
-Pracuje vo dne aj v noci, nezávisle na svetle
obor
Skontrolujte si možnosti využitia

Obvodové plášte budov
Obvodové plášte budov oddeľujú vonkajšie prostredie od interiéru a sú miestom, kde najčastejšie dochádza k tepelným stratám. Vyhľadajte únik vody a vzduchu, konštrukčné poruchu, netesné otvory a otvory v izolácii:

na strechách
v stenách
v častiach obvodových plášťov
na rámoch tesnenia dverí a okien

Motory a generátoy systémov vykurovania, klimatizácie a ohrevu
Nesprávny prevádzku a prehrievaniu motorov a generátorov prispievajú k tepelným stratám v systémoch vykurovania, klimatizácie a ohrevu. Teplotný obraz zobrazí zvýšenie teploty, ktoré signalizuje neúčinnosť a poškodenie:

elektrických zapojenie
motorov chladených ventilátorom
ložísk
izoláciou drôtov

Systémy vykurovania, klimatizácie a ohrevu
Systémy vykurovania, klimatizácie a ohrevu motora môžu predstavovať systémy s najvyššou spotrebou v obchodných a priemyselných budovách. Preventívna údržba a oprava môže znížiť plytvanie a zvýšiť účinnosť. Použite termovíziu na vyhľadanie únikov vzduchu a tepla, prehriatych súčasťou, nesprávnych nastavenie a opotrebovanie:

kompresorov
cievok
ventilátorov a dúchadiel
potrubia
elektrických zapojenia

Bojlery
Bojlery sú kľúčovým príslušenstvom každého systému ohrevu vody a pary a často sú príkladom energetickej neúčinnosti. Termovízia môže zbadať poruchy:

žiaruvzdornosti a izolác
Parametre

Parametre

Rozmery š x v x h (cm)
6,1 x 12,7 x 3,0
Hmotnosť (g)
200
Zorný úhel
20°
Rozhranie
USB
Rozsah teplôt
-40° až +330° C
Teplotný senzor
Áno
Uhlopriečka [palce]
2,4"