0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hračka Siku World 5508 požiarna stanica

 
Siku World požiarna stanica je kompatibilná s ostatnými sadami v Sikuworld, ale je plne funkčná aj samostatne. Podporuje rozvoj kreativity a motorické zručnosti. Blikajúce LED svetlá a 6 zvukov. Hasičské auto a vrtuľník súčasťou balenia. Vek 3+
 
Výrobca
Siku
Kód
6002696
Part No.
10435508
Popis produktu

Popis produktu

Siku World požiarna stanica je kompatibilná s ostatnými sadami v Sikuworld, ale je plne funkčná aj samostatne. Modulárna štruktúra a stabilita systému push-fit dáva deťom priestor pre kreativitu a podporuje rozvoj motorickej a kognitívnej zručnosti dieťaťa. Ďalej posilňuje sebavedomie a schopnosť tvoriť bez pomoci dospelých.

Požiarna stanica Siku

Hasičská stanica

Je prijaté núdzové volanie, došlo k požiaru! Hasičský zbor je okamžite pripravený k akcii, dvere sa otvárajú a vozidlo hasičského zboru je rýchlo na ceste. Integrovaný modul Light & Sound s blikajúcimi LED svetlami a šiestimi rôznymi zvukmi zmení herňu v ohnivú scénu. Požiar sa šíri zo strechy malého miestneho obchodu. Našťastie je hneď vedľa neho hydrant s hadicou a tryskou. Dvojpodlažnú budovu možno zostaviť podľa ilustrovaného návodu. Z montážnych častí môžu byť jednotlivé budovy zostavené v tvare L, U alebo ako viacpodlažné budovy. Vďaka hydrantu s hadicou a tryskou, posuvným stĺpom, roletovým dverám, satelitným systémom a veterným rukávom je budova hasičského zboru plnohodnotne vybavená. Heliport na streche budovy sľubuje veľa zábavy a mnoho rýchlych vzletov. Hasičské vozidlo a vrtuľník sú súčasťou balenia.

Špecifikácie

  • Značka: Siku
  • Model: požiarna stanica
  • Vek: 3+
  • Materiál: kov
  • Hmotnosť: 1,35 kg
  • Rozmery (Š x V x H): 75 x 33 x 28 cm

Parametre

Parametre

Materiál
Kov
Vhodné od
3 rokov
Rozdelenie
Hasiči a ďalšie služby