0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Sada Sodastream Spirit Black + Fľaša Fuse 1l X Soda

Výpredaj

 
Výrobník domácej perlivej vody Spirit Black a fľaša Fuse 1 l X prichádza s kompletnou výbavou všetkého, čo potrebujete pre prípravu vašej obľúbenej perlivej vody. Bombička so zásobou potravinárskeho CO2 plynu až na 80 litrov domácej perlivej vody.
 
Výrobca
Sodastream
Kód
6009364
Part No.
98034858
Popis produktu

Popis produktu

Krásna sada od značky Sodastream obsahuje výrobník perlivej vody Spirit Black a fľašu Fuse s objemom 1 liter. Vychutnajte si domácu perlivú vodu bez zbytočného ťahania plastových fliaš. Skoncujte s únavným ťahaním ťažkých plastových fliaš a majte čerstvej perlivej vody nachystanej doma kedykoľvek toľko, čo hrdlo ráči. Ak pridáte kúsok čerstvého ovocia, bude vám dodržiavanie správneho pitného režimu chutiť a telu prospejete viac, než limonádami a ďalšími nezdravo sladenými nápojmi.

Spirit Black

Výrobník domácej perlivej vody Spirit prichádza s kompletnou výbavou všetkého, čo potrebujete pre prípravu vašej vlastnej domácej perlivej vody v pohodlí domova. Zaskrutkujte bombičku so zásobou potravinárskeho CO2 plynu až na 80 litrov domácej perlivej vody, pohodlne zasuňte fľašu s čerstvou kohútikovou vodou a jednoduchým stlačením tlačidla pripravte vodu perlivú práve tak, ako máte radi. Bombičku so spotrebovanou plynovou náplňou ľahko vymeníte za naplnenú v obchodoch nablízku okolo vás. Výrobník domácej perlivej vody Spirit vás okrem svojho ľúbivo príťažlivého čistého vzhľadu v troch elegantných farbách zaujme dômyselným mechanizmom pre automatické uchytenie fľaše bez rozčilujícího skrutkovania a príjemne tichou prípravou perlivej vody.

Sodastream Spirit Black

Fľaša Fuse X

Opakovane použiteľná fľaša SodaStream, ktorú využijete s čerstvo natočenou vodou z kohútika so sebou na zahnanie smädu alebo pre prípravu čerstvej perlivej vody v niektorom z výrobníkov perlivej vody SodaStream. Základný model samostatne balenej fľaše typu Fuse vybavený prémiovou snehobielou farbou a "X" potlačou z jemných liniek. Opakovane použiteľná fľaša SodaStream bola vymyslená a vyrobená tak, aby pasovala do výrobníkov perlivej vody SodaStream. Vďaka špeciálnemu plastovému materiálu zvláda odolávať tlaku potravinárskeho CO2 plynu počas prípravy perlivej vody vo vnútri fľaše a práve vďaka tejto vlastnosti ju okrem samotného pitia môžete jednoducho zacvaknúť či zakrútiť a bezpečne použiť priamo vo výrobníku na prípravu perlivej vody. Ako príjemný bonus ku každému opätovnému naplneniu fľaše SodaStream, namiesto vypitej balenej vody, nevyhodíte zbytočný kus plastu od raz použitej a odloženej plastovej fľaše na jedno použitie.

Tajomné názvy Fuse a Jet alebo základom je tvar fľaše

Ak opomenieme výrobník perlivej vody SodaStream Crystal, ktorý ako jediný ponúka pôžitok z krehkej krásy sklenenej fľaše, sú všetky výrobníky perlivej vody SodaStream pripravené pracovať s niektorou z dvoch typov opakovane použiteľných fliaš SodaStream plastových. Fľaše SodaStream JET, pomenované podľa vôbec najpredávanejšieho a najrozšírenejšieho modelu výrobníka perlivej vody, sú mierne nižšie, v tvare pravidelného valca a práve tvarom sa líšia od svojho rozmerovo trochu vyššieho a užšieho sesterského modelu v tvare kvapky, pomenovaného Fuse.

Oba dva typy fliaš sú skonštruované tak, že dokážu pojať až 1 liter čerstvo natočenej vody. V prípade, že fľašu zamýšľate použiť v niektorom z výrobníkov SodaStream k príprave perlivej vody, je potrebné ju naplniť tak, aby sa hladina vody zastavila na ryske značiacej prevádzkový objem pre výrobník perlivej vody, ktorý reálne znamená, že vo fľaši je zhruba 0,84 litra čerstvej vody. Toto množstvo bezpečne vystačí na zahnanie vášho smädu a za zmienku stojí aj skutočnosť, že zmyslom opakovane použiteľných fliaš SodaStream je možnosť dopĺňať si vodu v priebehu celého dňa a udržiavať tak svoju zásobu vody čerstvú a neunavenú dlhým čakaním na vás. Ak zamýšľate fľašu používať na prípravu perlivej vody, uistite sa pred nákupom, že vybraný typ fľaše práve do vášho výrobníka pasuje.

Fľaša "X" "je základným modelom samostatne balenej fľaše typu Fuse s prémiovým snehobielym farebným prevedením a ľúbivým dekorom zloženým z jemných liniek X, u ktorého vás na prvý pohľad napadne, že je tak úžasne čistý a jednoduchý, až je jednoducho krásny. Rovnako ako ostatné fľaše z širokej kolekcie pod značkou SodaStream, aj fľaša "X" pre vás nebude len obyčajnou flašou na vodu, ale príjemným doplnkom a obľúbeným spoločníkom doma i so sebou na cesty každý deň od rána do večera.

Fľaša Fuse 1 liter

Dátum použiteľnosti fľaše

Materiál fľaše musí počas niekoľkých rokov pri používaní vo výrobníku domácej perlivej vody dlhodobo a opakovane odolávať tlaku potravinárskeho CO2 plynu z bombičky. Materiál, z ktorého je fľaša vyrobená, sa v dôsledku toho opotrebováva a starne. Aby sme mali istotu, že je maximálne
postarané o vaše bezpečie, má každá fľaša stanovený svoj dátum exspirácie, ktorý nájdete vytlačený priamo na fľaši. Nikdy nepoužívajte fľašu vo výrobníku domácej perlivej vody po uplynutí tohto dátumu a fľašu nahraďte za novú, ktorá vám bude spoľahlivo slúžiť ďalších niekoľko rokov. Fľašu takto vyradenú z perlivej prevádzky však môžete bez obáv aj naďalej používať pre neperlivú vodu. Neumývajte v umývačke riadu alebo vodou, ktorá má viac ako 50 °C. Používajte len na prípravu čistej perlivej vody. Nikdy nepoužívajte fľašu, ktorá je poškodená, zdeformovaná alebo sa prekročil čas použiteľnosti vyznačený na fľaši.

Hlavné prednosti

  • Kompletní sada s výrobníkom domácej perlivej vody SodaStream Spirit
  • Domáca perlivá voda v pohodlí domova bez ťahania fliaš
  • Automatické uchytenie fľaše nahradilo predchádzajúce nepohodlné skrutkovanie
  • Jednoduchá obsluha jedným tlačidlom a príprava vody perlivej práve tak, ako máte radi
  • Príjemne tichá príprava perlivej vody
  • Až 80 litrov domácej perlivé vody z jednej plynovej náplne s nákladmi od 0,10 € / liter
  • Opakovane použiteľná fľaša pre čerstvú točenú vodu, ktorá je vhodná pre výrobníky perlivej vody SodaStream, do ktorých pasujú fľaše typu Fuse
  • Vyrobená zo zdravotne nezávadného plastu bez BPA látok
  • Celkový objem fľaše 1 liter
  • Prevádzkový objem fľaše na prípravu perlivej vody 0,84 litra
  • Pevne tesniace skrutkovacie viečko dobre chráni neperlivú aj perlivú vodu pred vytečením
  • Samostatne balený základný model fľaše v prémiovom snehobielom farebnom prevedení
  • Dekor "X""z jemných liniek tak jednoduchý, až je jednoducho krásny

Špecifikácie

  • Značka: SodaStream
  • Model: Spirit Black + fľaša Fuse
  • Určenie: výrobník sódy
  • Kapacita bombičky: 80 l
  • Objem fľaše: 1 liter
  • Kompatibilita fľaše: Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution, Power
  • Farba výrobníka: čierna
  • Hmotnosť výrobníka: 2,87 kg
  • Hmotnosť fľaše: 0,15 kg
  • Rozmery výrobníka: 20 x 43,5 x 20 cm
  • Rozmery fľaše: 8,5 x 27,5 x 8,5 cm

Obsah balenia

  1. 1x výrobník Sodastream Spirit Black
  2. 1x bombička CO2
  3. 1x fľaša Fuse 1 liter

Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Čierna
Výrobníky sody
Výrobníky sody

Príslušenstvo