0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Sada Sodastream sirupy 4 ks

 
Sada Sodastream sirupy 4 ks
Vyskúšajte novú testovaciu sadu sirupov Sodastream. Sada obsahuje 4 príchute – Pepsi, Pepsi Max, Mirinda a 7UP. Jedna fľaštička sirupu vystačí na 1 liter nápoja.
 
Výrobca
Sodastream
Kód
600937
Part No.
42004031
Popis produktu

Popis produktu

Neviete pre akú príchuť sirupu sa rozhodnúť? Vyskúšajte novú testovaciu sadu sirupov Sodastream. Sada obsahuje 4 príchute – Pepsi, Pepsi Max, Mirinda a 7UP. Jedna fľaštička šťavy vystačí na 1 liter nápoja. Sirupy SodaStream dodajú obyčajnej vode tú správnu chuť a potešia vaše chuťové poháriky. Sirupy tejto originálnej značky sú vyrábané z veľmi kvalitných ingrediencií a svojou konzistenciou sú špeciálne určené pre sódovú vodu. Sirupy sú určené na použitie s výrobníkom sódy značky SodaStream.

Príprava nápoja

Príchuť pridávajte vždy až do hotovej perlivej vody. Nikdy nepridávajte príchuť do vody ešte pred začatím prípravy vo výrobníku domácej perlivej vody, pretože by došlo k vypeneniu nápoja z fľaše a zalepeniu útrob výrobníka. Fľašu s pripravenou perlivou vodou nakloňte a príchuť pomaly nalievajte po stene fľaše. Fľašu zatvorte a jemne premiešajte.

Špecifikácie

  • Značka: SodaStream
  • Príchuť: Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, 7UP
  • Určenie: sirup pre výrobníky sódy SodaStream
  • Počet fľaštičiek: 4 ks
  • 1 fľaštička: 1 liter nápoja

Parametre

Parametre

Výrobníky sody
Sirupy