0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Stolové lupy

Stolové lupy

Stolové lupy sú štandardne vybavené žiarovkou, žiarivkou, LED diódami alebo halogénovým osvetlením, vďaka čomu si pohodlne nasvietite pracovný priestor či skúmaný predmet pre detailnejší obzor za každej situácie. Pokročilejšie modely potom ponúkajú možnosť zhotovenia fotografií a videí, vďaka čomu verne zdokumentujete výsledky skúmania alebo ucelený pracovný postup. Lupy s pevnou základňou môžu voľne stáť na stole či na inej rovnej ploche a zväčšovacie sklá s klipsom zase ľahko prichytíte skutočne kamkoľvek.

Stolové lupy tak predstavujú jedno z najlepších riešení pre profesionálny servis a remeselné práce (napríklad elektroinžinierstvo, hodinárstvo, šperkárstvo, klenotníctvo či krajčírstvo), elektroservis a kontrolu aj osadenie všetkých vnútorných komponentov (základné dosky, CPU a iné súčiastky), lekárstvo a ďalšie súvisiace odbory , študovanie umeleckých diel a fotografií alebo pre oceňovanie (takzvaný grading) bankoviek, mincí, zberateľských kartičiek, literatúry i komiksu.

 

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
10 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Ohybná kovová lupa sa ľahko pridelí k stolu / do police vďaka kovovému klipsu. Priblížte si obraz až 5 x s šošovkou s priemerom 90 mm. Prispôsobiteľnú konštrukciu použijete na čítanie, vyšívanie, modelovanie, opravy a k jemnej detailnej práci.

14,27 EUR 

bez DPH

17,12 EUR 

s DPH

Základňa v sebe kombinuje tri lupiny, držiak nástrojov, ručné zvierky, držiak spájky a stolnú lampu. Flexibilný držiak šošoviek (7,5 x a 10 x) uľahčí výmenu vďaka nacvakávacímu mechanizmu. Jedna pevná šošovka (2,5 x) s priemerom 90 mm.

17,38 EUR 

bez DPH

20,86 EUR 

s DPH

Lupa s minimalistickou základňou v čiernej a bielej farbe, ktorú ľahko zložíte v rukoväť. 12 LED svetiel zabudovaných zo spodnej časti (zdroje / 3 x AA batérie). Jedna pevná šošovka (1,8 x) v sebe má menšiu šošovku s priblížením 5 x.

18,38 EUR 

bez DPH

22,06 EUR 

s DPH

Základňa v sebe kombinuje dve lupiny, ručné zvierky, držiak spájky a stolnú lampu. Jedna pevná šošovka (3,5 x) s priemerom 64 mm je doplnená menšia s priblížením 12 x a priemerom 17 mm. Dve LED diódy v spodnej časti lupiny napája batéria.

12,37 EUR 

bez DPH

14,84 EUR 

s DPH

Ohybná kovová lupa so stabilnou základňou a 2 LED diódami nabíjaným batériami. Pevná šošovka s 2x priblížením (107 mm) a menšia šošovka (24 mm, 6 x). Prispôsobiteľnou konštrukciu použijete na čítanie, vyšívanie, modelovanie a k jemnej detailné prácu.

15,28 EUR 

bez DPH

18,34 EUR 

s DPH

Lupa s minimalistickou základňou v čiernej a bielej farbe, ktorú ľahko zložíte v rukoväť. 10 LED svetiel zabudovaných zo spodnej časti (zdroje / 3 x AA batérie). Jedna pevná šošovka (2 x) v sebe má menšiu šošovku s priblížením 5 x.

16,77 EUR 

bez DPH

20,12 EUR 

s DPH

Ohybná kovová lupa sa ľahko pridelí k stolu / do police vďaka kovovému klipsu. Priblížte si obraz 2x s pevnou šošovkou s priemerom 130 mm, alebo 5x s menšou (22 mm). Prispôsobiteľnou konštrukciu použijete na čítanie, vyšívanie a k jemnej prácu.

19,30 EUR 

bez DPH

23,16 EUR 

s DPH

Lamp ZL3 LUM Zeno Levenhuk je univerzál. nástroj pre prácu i koníčky. Žiarivku T4 umiestnenú naspodku lupy napája zdroj. Na výber máte z dvoch pevných šošoviek (priblíženie 2 a 3 x). Odklápací ochranný kryt šošovky uzatvorte a chráňte ju tak proti prachu.

21,78 EUR 

bez DPH

26,14 EUR 

s DPH

Levenhuk DTX 43 je digitální lupa, kterou ocení ti uživatelé, co ji hodlají využívat na čtení a k manipulaci s drobnými ilustracemi. Připojte lupu k počítači nebo televizoru, pořizujte při práci snímky obrazovky a ukládejte je na paměťovou kartu.

180,33 EUR 

bez DPH

216,40 EUR 

s DPH

Doprava zadarmo

Doživotná záruka

 

Lupa na krk Levenhuk Zeno Vizor N2 sa dodáva s popruhom na zavesenie na krk a stolným statívom. Veľký priemer hlavnej šošovky vám umožňuje pokryť naraz veľkú oblasť a pracovať súčasne s mnohými malými objektmi.

9,28 EUR 

bez DPH

11,14 EUR 

s DPH