0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tomáš Martan

Objektív Tamron SP 150-600 mm F/5-6.3 Di VC USD G2 pro Nikon F - rozbaleno

Rozbalené

 
Objektív Tamron SP 150 - 600 mm F / 5-6.3 Di USD pre Nikon je nový ultra telezoomový objektív pre zrkadlovky APS-C i full-frame. Objektív je vybavený rýchlym a presným ultrazvukovým motorom autofokusu (USD) a špeciálnou povrchovou úpravou (eBAND).
 
Výrobca
Tamron
Kód
5807131
Part No.
A022N
Popis produktu

Popis produktu

Objektív slúžil ako výstavný kus na veľtrhoch a výstavách. Je plne funkčný s platnou 5tich ročnou zárukou v kompletnom balení, nepoškodený.

Objektív Tamron SP 150 - 600 mm F / 5-6.3 Di VC USD G2 je nástupcom objektívu Tamron SP 150 - 600 mm F / 5-6.3 Di VC USD (Model A011), ktorý bol uvedený v decembri 2013 a naďalej úspešne plní potreby fotografov v kategórii ultra-telefotografie.

Nová verzia "G2" bola vyvinutá s cieľom poskytovať vynikajúcí optický výkon s dnešnými DSLR fotoaparáty s vysokým rozlíšením a zlepšiť niektoré funkcie vrátane rýchlosti a presnosti AF a VC (Vibration Compensation). Boli tiež pridané niektoré nové funkcie - mechanizmus FLEX ZOOM LOCK, fluórovaná povrchová úprava a voliteľné teľa konvertory. Nový objektív prináša vynikajúci výkon a luxusný vzhľad s kovovým tubusom objektívu.

Vylepšená optická konštrukcia

3 LD členy (Low Dispersion) s nízkym rozptylom svetla úplne eliminujú axiálne a priečne chromatickej aberácie. Optická konštrukcia je tiež vylepšená (21 členov v 13 skupinách) a využíva vylepšenú výrobnú technológiu. Výsledkom je vysoké rozlíšenie, lepšia ostrosť a celkovo zlepšený výkon objektívu.

Povrchová úprava eBAND pre elimináciu odleskov a tieňov

eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) povrchová úprava je nano-štruktúrovaná vrstva nasadená na povrch člena objektívu. Okrem bežnej antireflexné povrchovej úprave eBand ponúka vyššiu priepustnosť svetla a výrazné zlepšenie v antireflexných vlastnostiach, najmä proti zauhlený dopadajúcim lúčom. V kombinácii s BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) povrchovou úpravou sú odlesky a tiene redukované na úplné minimum.

Znížená minimálna zaostrovacia vzdialenosť pre optimálnu tele-makro fotografii

Vďaka modernej výrobnej technológii bolo možné znížiť MOD (minimálna zaostrovacia vzdialenosť) na 2.2 m v porovnaní s 2.7 m u predchádzajúceho modelu A011.

Rýchlosť AF je vyššia a oveľa operatívnejšie s pohyblivými objektmi

Model A022 je vybavený USD (Ultrasonic Silent Drive) motorom, ktorý poskytuje vynikajúcu odozvu a kontrolu. Rýchlosť AF sa výrazne zlepšila od súčasného modelu, čo umožňuje presné vysokorýchlostné ostrenie i pri snímaní pohybujúcich sa objektov. Full-time manuálne ostrenie vám umožní okamžite vykonať jemné úpravy zaostrenie ručne, bez toho aby ste museli prepínať medzi režimami.



Výkon stabilizácie obrazu VC 4,5 stupňa a 3 režimy pre rôzne situácie

Účinnosť stabilizácie obrazu VC (Vibration Compensation) zodpovedá 4,5 stupňov, ktoré sú založené na výkonnostných úrovniach stabilizácie obrazu zriadených CIPA (Camera & Imaging Products Associaton) pri použití VC MODE 3. Model A022 má teraz tri typy VC módov, kedy je možné zvoliť optimálny režim VC podľa situácie pre robenie snímkov.

VC MODE 1 je štandardný režim, ktorý poskytuje skvelú rovnováhu medzi stabilitou obrazu v hľadáčiku a stabilizačných efektov.
VC MODE 2 sa výhradne používa pre panorámy.
VC MODE 3 uprednostňuje stabilizáciu zachytených snímkov a vzdáva sa možnosti stabilizácie obrazu v hľadáčiku.

S voliteľným príslušenstvom TAMRON TAP-in konzola môžete spravovať konfigurácie VC MODE 1. Vyberiete zobrazenie hľadáčika buď štandardné alebo "Obrazová priorita".



Mechanizmus FLEX ZOOM LOCK pre uzamknutie zoomového krúžku v ľubovoľnej polohe

Mechanizmus FLEX ZOOM LOCK rýchlo uzamkne a odomkne zoom v akejkoľvek polohe jednoduchým posunutím krúžku zoomu. Fotografi môžu snímať z akéhokoľvek uhla, bez toho aby zoom predlžovali neúmyselne. Okrem toho konvenčný prepínač zámku zoomu zabraňuje samovoľným pohybom tubusu objektívu počas prepravy.



Fluórovaná povrchová úprava a konštrukcia odolná vlhkosti

Čelná plocha členu objektívu je potiahnutá ochrannými sloučeninamy fluóru, ktoré odpudzujú vodu a olej. Povrch objektívu očistíte ľahšie a je menej náchylný ku škodlivým účinkom nečistôt, prachu, vlhkosti a odtlačkom prstov. Pre väčšiu ochranu pri fotografovaní vonku je použité nepriepustné tesnenie po celom tubusu, ktoré pomáha chrániť váš objektív.



Systém elektromagnetickej clony

Systém elektromagnetické clony, ktorý bol štandardnou výbavou u bajonetov Canon je teraz použitý aj u bajonetu Nikon. Presnejšie clona a jej ovládanie je možné vďaka tomu, že sú lamely poháněné a riadené motorom prostredníctvom elektronických impulzných signálov.

Ľahká a ľahko uchopiteľná objímka sa statívovým závitom, kompatibilný s rýchloupínacou doštičkou Arca-Swiss

Nová texturovaná rukoväť a stativové rozhranie Arca-Swiss zvyšuje rýchlosť a manipuláciu. Vďaka tomu, že je objímka sa statívovým závitom vyrobená z ľahkého horčíka, sa objektív oveľa lepšie znáša.

Kompatibilný s konzolou TAMRON TAP-in

Voliteľná konzola TAP-in poskytuje USB pripojenie k počítaču, čo umožňuje jednoduchú aktualizáciu firmvéru objektívu a prispôsobenie jeho funkcií, vrátane jemných úprav AF a VC.

Telekonvertory výhradne pre Tamron

Dva exkluzívne telekonvertory, ktoré dokonale ladia optiku nového SP 150-600mm Di VC USD G2 (Model A022), ponúka 1.4 x a 2.0 x zväčšenie a poskytujú maximálny zoom v rozsahu až do 1 200 mm. Tieto nové telekonvertory rozširujú ohniskovú vzdialenosť použitého objektívu, čo umožňuje robiť snímky v ďalších rozmedziach ultra teleobjektívu.

Vyrobený s dôkladnou pozornosťou na detaily

Najmä pre rad SP objektívov spoločnosť Tamron zaviedla prísny dizajn a normy kvality. Tieto normy sa vzťahujú na optickú konštrukciu, mechanické prevedenie, vzhľad a dizajn, ale aj na oblasti ako robustnosť objektívu a jeho zlepšenie v rôznych funkciách. Tamron dôkladne preskúmal všetky konštrukčné a výrobné procesy s cieľom ponúknuť svoje výrobky so stále väčšou presnosťou a úrovňou kvality.

U SP 150-600mm G2 (Model A022) bol modernizovaný optický dizajn, mechanické diely boli vylepšené a bol prijatý nový vonkajší dizajn. Na zabezpečenie maximálneho optického výkonu tohto objektívu Tamron zlepšil presnosť súčiastok a zvýšil presnosť celkového mechanizmu zoomu.


objektiv


Špecifikácia:


Ohnisková vzdialenosť: 150 - 600 mm
Svetelnosť: F / 5-6,3
Konštrukcia objektívu: 21 členov v 13 skupinách
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 220 cm
Veľkosť filtra: 95 mm
Dĺžka: 257,7 mm
Hmotnosť: 1 950 g
Typ bajonetu: Nikon F
Vhodný pre žáner: zvieratá, príroda
Ohnisko: premenlivé

Stránky o produkte:

www.tamron.cz

Parametre

Parametre

Bajonet
Nikon F
Optická stabilizace
Áno
Priemer filtra (mm)
95
Konštrukcia - počet skupín
13
Konštrukcia - počet členov
21
Min. zaostřitelná vzdálenost (cm)
220
Nejvyšší clonové číslo
F40
Ostrenie
Automatické (AF)
Hmotnosť (g)
1950
Svetelnosť - najkratšie ohnisko
5,0
Svetelnosť - najdlhšie ohnisko
6,3
Max. ohnisková vzdialenosť (mm)
600
Min. ohnisková vzdialenosť (mm)
150
Rozdelenie
Objektívy
Typ objektívu
Zoom objektív
Kategorie objektivu
Teleobjektivy
Objektív pre formát
Micro 4/3
Rozměry objektivu (D x V) mm
257.7
Svetelnosť objektívu - najdlhšie ohnisko
5.0 - 8.0

Príslušenstvo