0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tomáš Martan

Objektív Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD pre Nikon

Výpredaj

Rozbalené

 
Objektív Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD pre Nikon je nový ultra telezoomový objektív pre zrkadlovky APS-C aj full-frame.
Objektív je vybavený rýchlym a presným ultrazvukovým motorom autofokusu (USD) a špeciálnou povrchovou úpravou (eBAND).
 
Výrobca
Tamron
Kód
580706
Part No.
A011N
Popis produktu

Popis produktu

Objektív Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD pre Nikon je nový ultra telezoomový objektív pre zrkadlovky APS-C aj full-frame. Objektív je vybavený rýchlym a presným ultrazvukovým motorom autofokusu (USD) a špeciálnou povrchovou úpravou (eBAND), ktorá dobre minimalizuje nežiaduce odrazy svetla spôsobujúce výskyt zábleskov a tieňov. Špičková povrchová úprava Eband Coating a tri LD členmi s nízkym rozptylom svetla poskytujú vynikajúci zobrazujúci výkon. Je to nový ultra teleobjektív so zoomom ktorý má 4x násobný ultra telezoom a rozšírenie ohniskových vzdialeností na 150-600mm zvýši potenciál fotografovanie vzdialených objektov. Tento fascinujúci rozsah ocenia všetci fotografi prírody, voľne žijúcich živočíchov a športových aktivít.

VLASTNOSTI:

1. Ultra teleobjektív s 4x násobným zoomom a rozsahom ohniskových vzdialeností 150-600mm

Rozsah ohniskových vzdialeností tohto objektívu v porovnaní so existujúcim modelom A08 bol rozšírený o 50mm na širokouhlej strane a o 100mm na strane priblíženie, a to preto, aby bolo možné zaobstarať ešte výraznejšie fotografie vtákov, divokej zveri, športu a ďalších vzdialených objektov.
Na fotoaparátoch s čipom APS-C pokrýva ohromujúci ekvivalentná ohniskovú vzdialenosť 233-930mm.

2. Svetová kvalita obrazu
Pokročilá optická konštrukcia a 20 členov v 13 skupinách a poskytuje vynikajúcu rovnováhu rozlíšenie a kontrastu pre ostré a čisté snímky. Jeho predná skupina obsahuje tri LD (Low Dispersion) členmi s nízkym rozptylom svetla (dva v prvej a jeden v tretej skupine) pre pokročilú a efektívne optickú korekciu, to umožňuje šošovkám dôkladne kompenzovať aberáciu pri priblížení.
Objektív je tiež vybavený povrchovými úpravami eBAND a BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) k výraznému potlačeniu tvorby tieňov a odleskov aj pri fotografovanie za nepriaznivých podmienok osvetlenia.

3. V kompaktnom a ľahko ovládateľnom tele dosahuje ohniskovej vzdialenosti až 600mm
Vďaka vlastnostiam dômyselnej optickej konštrukcia je minimalizovaný pohyb skupín šošoviek vo vnútri objektívu pri zoomovaní. Čo výborne redukuje rozsah rozšírenia tubusu potrebného na pokrytie kompletného rozsahu zaostrenie a práve vďaka tomu sa stáva objektív kompaktnejší.

4. Nádherné efekty rozostreného pozadia
9ti lamelová kruhová clona umožňuje jeho používateľom vytvárať krásne efekty rozostreného pozadia (bokeh), vďaka ktorým je výraz ešte viac kreatívne. Lamely clony tú tvorí takmer dokonalý kruhový tvar, a to až do miery zaclonenie o 2 expozičný stupne od plne otvorenej clony, je to rozsah najčastejšie využívaný pre tvorbu snímok s efektom rozostrenia pozadia.



5. Komfortné autofokus
Disponuje ultrazvukovým ostriacim motorom USD (Ultrasonic Silent Drive), ktorý výborným vylepšením automatického zaostrovacieho systému Tamron. U zaostrovanie (AF) dodal rýchlosť, presnosť a prakticky bezhlučná prevádzka.



6. Nový, elegantný a vysoko kvalitný vonkajší povrch
Tamron tu vylepšil kozmetickú konštrukciu a prevedenie tohto objektívu, pre užívateľov full-framových digitálnych zrkadloviek vytvoril špičkový a sofistikovaný vzhľad v súlade s ich požiadavkami. Tento novo navrhnutý model kladie dôraz na vysokú úroveň a nenápadnú eleganciu vďaka prepracované, lineárne vzorované gumové rukoväte pre zoom a zaostrovacie krúžky a atraktívny a štýlový strieborný značkový krúžok.



7. Ľahko použiteľný závit pre statív
Držiak statívu bol tu úplne prepracovaný. Poskytuje vynikajúce stabilitu, výdrž, jednoduché použitie a vďaka tomu aj presnosť.



8. Spoločnosť Tamron prichádza so"SILKYPIX Developer Studio for Tamron"
Je vývojový softvér pre spracovanie fotografií formátu RAW pri objektívu rady SP Softvér SILKYPIX Developer Studio ktorý vám pomôže vyvinúť vysoko kvalitné snímky formátu RAW zahŕňajúce úpravy, ktoré môžu vyjadriť osobný štýl a vkus fotografa. Patrí k nim vyváženie bielej, farba, ostrosť a tonálne krivky zaznamenané digitálnymi fotoaparátmi. Ďalej ponúka okrem možnosti základných úprav celý rad funkcií ako korekciu aberácií (chromatickej aberácie zväčšenie, skreslenie, periférneho osvetlenie) založenú na optických údajoch. Používa sa spoločne s objektívy radu Tamron SP (Super Performance)-vysoký optický i mechanický výkon. Táto pokročilá technológia efektívne vytvára fotografie, ktoré spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky fotografov.

9.Ultrazvukový ostriaci motor USD
Výborná technológie motora a jeho novo vyvinutý softvér spôsobí, že piezoelektrický keramický prvok vygeneruje dve vysokofrekvenčné ultrazvukové vibrácie na stator motora. Vďaka tomu sa potom kovový rotor otáča pomocou odrazových vĺn, ak sa použije napätie na konkrétny frekvenciu. Tento pokročilý elektronicky riadený systém automatického zaostrovanie je prepojený s presným špirálovým ostrením, ktoré pohybuje objektívom tak, aby bol vždy v úrovni zaostrovacieho poľa.


Parametre:

Ohnisková vzdialenosť: 150-600 mm
Svetelnosť: F/5-6.3
Konštrukcia objektívu: 20 členov v 13 skupinách
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 270 cm
Pomer zväčšenia: 1: 5
Veľkosť filtra: 95 mm
Dĺžka: 257.8 mm
Váha: 1951 g
Lamely clony: 9
Balenie obsahuje: slnečná clona,predná krytka, zadná krytka
Typ bajonetu: Nikon F
Vhodný pre žáner: zvieratá, šport

Stránky o produkte:

www.tamron.cz

Parametre

Parametre

Bajonet
Nikon F
Optická stabilizace
Áno
Priemer filtra (mm)
95
Konštrukcia - počet skupín
13
Konštrukcia - počet členov
20
Min. zaostřitelná vzdálenost (cm)
270
Nejvyšší clonové číslo
F32
Ostrenie
Automatické (AF)
Hmotnosť (g)
1951
Svetelnosť - najkratšie ohnisko
5,0
Svetelnosť - najdlhšie ohnisko
6,3
Max. ohnisková vzdialenosť (mm)
600
Min. ohnisková vzdialenosť (mm)
150
Typ objektívu
Zoom objektív
Kategorie objektivu
Teleobjektivy
Objektív pre formát
Micro 4/3
Rozměry objektivu (D x V) mm
257.8
Svetelnosť objektívu - najdlhšie ohnisko
5.0 - 8.0

Príslušenstvo