0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Slúchadlá Thrustmaster T.RACING SCUDERIA FERRARI edícia s mikrofónom (4060105)

 
Gamingová slúchadlá Thrustmaster Y-350CPX prepožičiavajú hráčom perfektný HD Audio zvuk vďaka 60 mm meničom. Táto náhlavná zvuková súprava je navrhnutá tak, aby bola dokonale optimalizovaná a kompatibilná so všetkými generáciami nových platforiem.
 
Výrobca
Thrustmaster
Kód
4472008
Part No.
4060105
Popis produktu

Popis produktu

Thrustmaster a Ferrari spolu spolupracujú od roku 1999 a teraz s hrdosťou predstavujú hernú náhlavnú súpravu T.Racing Scuderia Ferrari Edition. Nová konštrukcia slúchadlovej súpravy je výsledkom dlhoročných skúseností a bola vytvorená na počesť pretekárskych jazdcov a členom tímov.

Zvukový výkon


Naozajstné 50 mm / 2 "analytické meniče poskytujú krištáľovo čistý zvuk bez akéhokoľvek prebudenia. Vďaka stabilnej frekvenčnej krivke, optimalizované pre herné sedenie s perfektnou rovnováhou medzi basmi, strednými a vysokými tónmi, poskytuje zvukovú spätnú väzbu, presne tak, ako zamýšľali vývojári hier. 116 ± 3 dBSPL výstup zaisťuje špičkovú korekciu skreslenia (? 1%) a presnosť. To najlepšie z našich odborných znalostí v oblasti zvuku prenáša herný výkon na vyššiu úroveň.

Plne kompatibilná univerzálna náhlavná sluchátková súprava (3.5 mm / 1/8 "jack konektor) je optimalizovaná pre úplnú kompatibilitu s PlayStation®4, Xbox One® *, Nintendo Switch ™ **, PC a Mac®. Ďalej je kompatibilná s Nintendo 3DS ™, PlayStation®Vita, tabletom a smartphonom.



Navrhnutá pre pohodlie a flexibilitu


Slúchadlá poskytujú výnimočné pohodlie a sú inšpirované skutočnými stajňovými slúchadlami. Náušníky hrubé 25 mm / 1 "sú vyrobené z pamäťovej peny s gélovou vrstvou pre maximálne pohodlie počas mnohých hodín hrania. Účinná pasívna izolácia - kábel o dĺžke až 3 metre sa prispôsobí akejkoľvek hernej konfigurácií.

Veľmi výkonný mikrofón


Jednosmerný mikrofón je konštruovaný tak, aby snímal iba váš hlas pre najefektívnejšiu komunikáciu s vašimi spoluhráčmi. Odnímateľný a nastaviteľný mikrofón je možné prispôsobiť každej veľkosti a tvaru hlavy hráča.

Ovládanie zvuku


Ovládač hlasitosti je umiestnený priamo na mušli slúchadiel, to vám umožňuje jednoduché nastavenie intenzity zvuku v hre. Hlasitosť mikrofónu a ovládanie stíšenia je pre ľahký prístup umiestnený na in-line ovládači.

Parametre

Parametre

Farebné prevedenie
Červená
Mikrofon
Áno
Dĺžka kábla (m)
1,8
Ovládání hlasitosti
Na kabelu
Citlivosť slúchadiel (dB)
116
Konektor
3,5 mm Jack
Prevedenie slúchadiel
Herné
pripojenie
Káblom
Slúchadlá
S mikrofonem
Skladacie
Nie
Priemer reproduktorov (mm)
60
Reproduktory, Slúchadlá, Mikrofóny
Sluchátka