0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Tereza Sochorová

Príslušenstvo Thrustmaster TX servo base , základna pro volant a pedály pro Xbox One a PC

 
Príslušenstvo Thrustmaster TX servo base , základna pro volant a pedály pro Xbox One a PC
TX Servo Base, s oficiálnou licenciou Xbox One a PC kompatibility (Windows® XP/Vista/7/8/10 a pomocou ovládačov Thrustmaster, ktoré sú k stiahnutiu na webových stránkach http://ts.thrustmaster.com), je základným kameňom
pretekárskeho simulátora.
 
Výrobca
Thrustmaster
Kód
44622168
Part No.
4060068
Popis produktu

Popis produktu

Príslušenstvo Thrustmaster TX Servo Base , s oficiálnou licenciou Xbox One a PC kompatibility (Windows® XP/Vista/7/8/10 a pomocou ovládačov Thrustmaster, ktoré sú k stiahnutiu na webových stránkach http://ts.thrustmaster.com), je základným kameňom pretekárskeho simulátora. Každý hráč si tak môže nakonfigurovať zostavu podľa svojich požiadaviek s využitím prídavných pedálov, volantov alebo radiacej páky.

Striedavý motor so sebou prináša plynulé a hladké Force Feedback efekty, ktoré sú ako reaktívne tak bez meškania. Uhol otočenia je nastaviteľný až do 900 °. Pohon je vybavený mechanizmom dual-belt, ktorý poskytuje realistické a hladké jazdné pocity bez vibrácií tým, že znižuje mechanické obmedzenia tak ako je len možné-jediný počuteľný zvuk vydáva samotný motor.

V samom srdci tohto stroja drží H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology ™ , ktorá poskytuje extrémnu presnosť vďaka svojim bezkontaktným magnetickým sensorům. Táto technológia ponúka presnosť s 16-bitovým rozlíšením (tj. 65,536 hodnoty celej osi riadenia), ktorá sa nebude v priebehu času znižovať. A aby bolo zaistené, že tento prístroj vždy poskytne maximálny výkon, jeho firmware je možné aktualizovať pomocou vstavanej internej pamäte.

TX Servo Base je plne ekosystém-READY: Hráči si môžu vybrať doplňujúce herné príslušenstvo podľa svojho, dosiahnu tak maximálny kvality, precíznosti a komfortu šité na konkrétnu osobu.

Pedálový set,
ako je T3PA alebo troch-pedálový set T3PA-PRO od Thrustmaster bude tým nevyhnutným doplnkom, vďaka ktorému zažijete vzrušenie z ultra-realistických pretekárskych simulácií.

Pretože spojkový pedál je navrhnutý tak, aby umožnil bleskurýchle manuálne radenie, môžu používatelia skompletizovať TX Servo Base s radiacej pákou, ako je napríklad TH8A < /a>.

A konečne, pre zdokonalenie konfigurácie vybavenie, v súlade s pretekárskymi preferenciami a typom vozidla a konkurenciou, môžu používatelia zvoliť niektorý z aktuálne dostupných Thrustmaster volantov:
TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-O
Parametre

Parametre

Kompatibilný s
PC, XBOX One
pripojenie
Káblom
Herné ovladače
Špeciálne