0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie

Modem TP-Link Deco X50-4G(1-pack) LTE6 s WiFi routerom, AX3000, 3x GLAN, 1x slot SIM / 574/2402Mbps

Doprava zadarmo

 
Mesh systém na pokrytie plochy až 230 m2, správa cez aplikáciu Deco, slot pre SIM, podpora 4G/LTE, štandard Wi-Fi 6, rýchlosť až 3 GB/s v 2 pásmach, stabilné pripojenie pre 150 rôznych IoT, podpora Beamforming, MU -MIMO, OFDMA, QAM-1024, IPv6, WPA3.
 
Výrobca
TP-Link
Kód
52440020
Part No.
Deco X50-4G(1-pack)
DPH
20%
Vaša cena s DPH
248,16 EUR s DPH a s RP
Vaša cena bez DPH
206,80 EUR bez DPH
  
S účtom Penta Family ušetríte 12,68 €
Vytvoriť účet
Recyklačný poplatok
0,08 EUR , DPH:  20%  (Tonery a cartidge s el.súčiastkami, aktívne sieťov)
Vaša cena  s RP*
206,80 EUR
Záruka spotrebiteľ
36 Měsíce
Záruka ostatné
36 Měsíce
Objednať
other
Skladové číslo 52440020 Part No. Deco X50-4G(1-pack) EAN 4897098685198
Popis produktu

Popis produktu

Meshový systém TP-Link Deco X50-4G (1-pack) eliminuje mŕtve zóny raz a navždy! S pokročilou technológiou Mesh (802.11k/v/r) spolupracujú jednotky na vytvorení jednotnej domácej či firemnej siete s jednotným názvom. Jednotka vám zaistí stabilný a veľmi silný signál na ploche až 230 m2, čo približne zodpovedá rodinnému domu s 5 spálňami. Získate tak vždy najlepšie možné spojenie v každom rohu budovy, aj keď sa práve budete pohybovať po domácnosti, kancelárii alebo v akomkoľvek inom priestore. Ku každej jednotke pripojíte viac ako 150 rôznych IoT zariadení, pričom nebude vôbec dochádzať k znižovaniu výkonu vašej Wi-Fi.

 Jednotka TP-Link Deco X50-4G vám zaistí stabilný a veľmi silný signál pre až 150 rôznych IoT na ploche až 230 m2.

Hlavné prednosti

  • Meshový systém zaistí signál na ploche až 230 m2
  • CPU s taktom 1,7 GHz pre hladkú komunikáciu
  • Podpora SIM a mobilných 4G sietí FDD / TDD
  • Wi-Fi 6 pre vyššiu rýchlosť a kapacitu siete
  • Prenosová rýchlosť až 574 MB/s v 2,4 GHz pásme
  • Rýchlosť prenosu dát až 2402 MB/s v 5GHz pásme
  • Podpora MU-MIMO, Beamforming a OFDMA
  • Wi-Fi pripojenie pre až 150 IoT zariadení
  • 3 konektory GbE RJ-45 pre kritické aplikácie
  • Jednoduché nastavenie pomocou aplikácia TP-Link Deco

Jednoduchá vzdialená správa

Nastavenie Mesh systému zvládnete v priebehu niekoľkých minút cez šikovnú mobilnú aplikáciu TP-Link Deco pre jednoduchú a rýchlu kontrolu vašej siete, vrátane rodičovských kontrol a riadenia prístupu, odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek zariadenia s operačnými systémami iOS alebo Android . Jednoduchý sprievodca vás potom prevedie procesom nastavenia od A do Z a navyše vám poskytne návrhy na optimálne pokrytie Wi-Fi po celej domácnosti či kancelárii. Medzi ďalšie výhody patrí aj kompatibilita s hlasovým ovládaním Amazon Alexa, takže vás bude Deco X50-4G počúvať na slovo.

Rodičovská kontrola zaistí osobný a zodpovedajúci prístup k internetu pre každého člena rodiny aj pre vašich firemných zamestnancov. Úrovne filtrov a časové limity pomôžu s kontrolou tých najmenších, kedy môžete blokovať určité URL adresy alebo naplánovať časy, kedy sa zariadenie pre deti môže pripojiť na internet. Obdobne to však môže fungovať aj pri firemnom nasadení, kedy môžete strážiť svojich podriadených a obmedziť im tak prístup len na potrebný obsah. Sieť pre hostí oddelí vašu vlastnú primárnu sieť a prináša tak väčšie bezpečie pre vás aj vaše dáta. Pomocou QoS (Quality of Service) zase vyberiete konkrétnu aplikáciu či zariadenie, ktoré chcete uprednostniť vo vašej sieti.

Jednotka TP -Link Deco X50-4G je možné riadiť prostredníctvom mobilnej aplikácie TP-Link Deco pre Android a iOS, ktorá podporuje hlasové ovládanie Amazon Alexa.

Podpora Wi-Fi 6

Jednotka Deco X50-4G podporuje najmodernejší štandard Wi-Fi 6, ktorý ponúka prenosovú rýchlosť až 574 MB/s (2,4 GHz) a 2402 MB/s (5 GHz). Pásmo 2,4 GHz je ideálne pre jednoduché úkony, ako je napríklad práca s dokumentmi v cloudu, prezeranie webových stránok a ďalšie podobné aplikácie, zatiaľ čo pásmo 5 GHz je určené na streamovanie v 4K, online hranie a rýchle sťahovanie rozličných súborov. Toto zariadenie navyše dokáže operovať s kombinovanou rýchlosťou prenosu dát až 3 GB/s pri súbežnom 2-pásmovom pripojení, pri ktorom všetko pobeží hladko tak, ako má.

Jednotka TP-Link Deco X50-4G podporuje najmodernejší štandard Wi-Fi 6, ktorý ponúka prenosovú rýchlosť až 574 MB/s (2,4 GHz) a 2402 MB/s (5GHz).

Najmodernejšie technológie pre vašu sieť

Na internete sa už objavujú zdroje dostupné iba pomocou IPv6, ktorý postupne nahrádza dosluhujúci protokol IPv4. Prináša najmä otvorenú konektivitu medzi všetkými zariadeniami, ktoré s IPv4 kvôli nedostatku adries neboli možné. Protokol IPv6 hravo zvládne masívne rozšírenie adresného priestoru a pridelí všetkým zariadeniam ich vlastnú IPv6 adresu. To zaručí vysokorýchlostný prenos dát a umožní naplno využívať všetky možnosti internetu.

Technológia MU-MIMO niekoľkonásobne zvýši kapacitu prípojok, kedy za pomoci priestorových streamov obslúži paralelne niekoľko klientov vďaka tvarovaniu lúčov (beamformingu) vysielaného signálu. Beamforming sleduje vďaka sústave antén umiestnenie bezdrôtových zariadení v sieti a vždy usmerní Wi-Fi signál priamo na tieto zariadenia. Táto múdra distribúcia signálu cielene zosilňuje bezdrôtový signál a zvyšuje jeho stabilitu.

Kvadratúrna amplitúdová modulácia (QAM) s konšteláciou 1024 potláča ISI a zároveň zvyšuje úroveň spektrálnej účinnosti až o 25 %, čo je parameter, ktorý dáva do vzťahu hodnotu prenosovej rýchlosti a potrebnú šírku frekvenčného pásma. Technológia OFDMA zase súčasne prenáša signál do viacerých zariadení aj k väčšiemu počtu užívateľov bez strát na ceste k AP a späť, čo zaistí vysoko stabilné pripojenie pre stovky rôznych IoT.

Jednotka TP-Link Deco X50-4G ponúka podporu pokročilých technológií a protokolov, ako je 1024-QAM, MU-MIMO, Beamforming alebo IPv6.

Slot pre SIM

Tradičné širokopásmové alebo káblové inštalácie na chate, na farme, v prírode či v predmestských a odľahlých lokalitách sú veľmi nákladné a časovo náročné. Mesh systém Deco X50-4G zaistí pohodlnú a dobre priepustnú sieťovú inštaláciu, kedykoľvek a kdekoľvek to bude potrebné. Stačí do príslušného slotu vložiť SIM kartu a môžete začať využívať najnovšie generácie mobilných 4G LTE sietí FDD / TDD, ktoré sú k dispozícii vo väčšine krajín a regiónov na svete. Vďaka tomu je táto jednotka vhodná nielen pre outdoorových nadšencov, chatárov, farmárov a ďalších užívateľov, ale príde vhod aj organizátorom dočasných akcií a stánkarom, ktorí k svojmu prevádzky často potrebujú pripojenie k internetu na prijímanie bezkontaktných platieb.

 Jednotka TP-Link Deco X50-4G

IPTV

IGMP Proxy/Snooping optimalizuje poskytovanie multimediálnej prevádzky, aby zaistil lepší zážitok pre aplikácie, ako je IPTV. Zaisťuje skúmanie multicast prevádzky a detekciu join a leave správ. Funkcia sa učí, na ktorom porte sa nachádza router a kde klienti, podľa čoho preposiela multicast iba na tie porty, kde klient túto prevádzku požaduje. Táto funkcia sa tak dozvie, aké skupiny viacsmerového vysielania sú potrebné na konkrétnych portoch, tým pádom viacsmerové vysielanie smeruje iba tam, kam má.

Mesh systém TP-Link Deco X50-4G podporuje IGMP Proxy/Snooping pre optimalizáciu poskytovania multimediálnej prevádzky, aby zaistil lepší zážitok pre aplikácie, ako je IPTV.

WAN/LAN Auto-Sensing

Trojica GbE RJ-45 portov potom sprostredkuje rýchle káblové pripojenie za každej situácie. Lokálna sieť je totiž oveľa spoľahlivejšia ako Wi-Fi, takže je vhodná pre náročné aplikácie, pri ktorých je kladený dôraz na kvalitu a stabilitu pripojenia, ako sú PC, IPTV, herná konzola či ďalšia elektronika. Praktická funkcia WAN/LAN Auto-Sensing potom umožňuje rozpoznať aktuálnu rýchlosť miestnej siete a na základe toho automaticky upraví jej nastavenia.

Do jednotky TP-Link Deco X50-4G stačí vložiť SIM kartu a môžete začať využívať najnovšie generácie mobilných 4G LTE sietí FDD/TDD.

Enormná kryptografická sila

Šifrovanie WPA3-Personal a softvér TP-Link HomeShield Security poskytujú prispôsobené funkcie pre kontrolu prevádzky aj zabezpečenia, vrátane rodičovských kontrol, antivírusov a QoS. Tento moderný protokol nahrádza pôvodný Pre-Shared Key (PSK) za Simultaneous Authentication of Equals (SAE) pre ochranu pred útokom s reinštaláciou kľúča, ako je napríklad KRACK. Zaistí tak vysoko efektívnu ochranu proti offline dictionary útokom a poskytne zvýšenú kryptografickú silu pre všetky citlivé údaje, ako je vaše internetové bankovníctvo alebo herné účty, do ktorých ste venovali svoj čas aj peniaze.

 Jednotka TP-Link Deco X50-4G je vyzbrojená šifrovaním WPA3-Personal, ktorý zvýši kryptografickú silu na ochranu citlivých dát a údajov, ako sú napríklad bankové a herné účty.

Pokročilé funkcie prekladu adries (NAT)

Mesh systém TP-Link Deco X50-4G so sebou prináša aj pokročilé funkcie prekladu adries (NAT) - Port Forwarding a UPnP.

Port Forwarding, po slovensky presmerovanie portov, je metóda smerovania portov z jedného sieťového uzla na druhý. Typickým použitím je umožnenie vonkajšiemu užívateľovi pripojiť sa na port na súkromnej adrese v lokálnej sieti prostredníctvom smerovača, ktorý podporuje technológiu prekladu sieťových adries.

Termín UPnP je odvodený od plug-and-play, čo je technológie pre automatickú konfiguráciu hardvérových zariadení pripojených k počítači. Cieľom UPnP sady protokolov je umožniť jednoduché pripojenie periférnych súčastí počítača a zjednodušiť zavádzanie sietí v domácnostiach aj podnikoch. UPnP definuje riadiaci protokol zariadení postavených na komunikačných štandardoch.

Špecifikácie

  • Značka: TP-Link
  • Rada: Deco
  • Model: X50-4G (1-pack)
  • Určenie: Mesh systém
  • Počet kusov v balení: 1 ks
  • Operačné módy: Router, Access Point
  • Certifikácia: CE, FCC, RoHS, NCC, BSMI, JRF, JPA, VCCI

Hardvér

  • CPU: Qualcomm Networking Pro 400
  • Počet jadier CPU: 4x ARM Cortex A53
  • Bežná frekvencia CPU: 1 GHz
  • Maximálna frekvencia CPU: 1,7 GHz

Management

  • Správa: miestna správa, vzdialená správa
  • Vzdialená správa: aplikácia TP-Link Deco
  • Požadovaný mobilný OS: Android 4.4+, iOS 9.0+
  • Podpora hlasového ovládania: Amazon Alexa

Bezdrôtové vlastnosti a protokoly

  • Slot pre SIM kartu: Áno (1x)
  • Podporované generácie mobilných sietí: 3G / 4G
  • 4G (FDD-LTE): B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28 (2100/1800/850/2600/900/800/700 MHz)
  • 4G (TDD-LTE): B38/B40/B41 (2600/2300/2500 MHz)
  • 3G: DC-HSPA+/HSPA/UMTS B1/B5/B8 (2100/850/900 MHz)
  • Pásma Wi-Fi: 2,4 GHz / 5-1GHz
  • Wi-Fi štandardy: IEEE 802.11ac/n/a (5 GHz), IEEE 802.11ax/n/b/g (2,4 GHz)
  • Anténa: 3x interná anténa
  • Vysielací výkon CE: < 20dBm (2,4 GHz), < 23dBm (5 GHz)
  • Prenosové rýchlosti pre WLAN: 574 + 2402 MB/s
  • Kombinovaná rýchlosť prenosu: až 3 GB/s
  • Technológia: MU-MIMO, OFDMA, 1024-QAM, Beamforming
  • Podpora IPv6: Áno
  • DHCP: server, klient, rezervácia adries
  • Mesh protokoly: IEEE 802.11k/v/r
  • Pokrytie Wi-Fi (1 jednotka): 230 m2
  • Pokrytie Wi-Fi (2 jednotky): 460 m2
  • Pokrytie Wi-Fi (3 jednotky): 690 m2
  • IPTV: IGMP Proxy / Snooping, Bridge, Tag VLAN
  • Kvalita služieb (QoS): WMM
  • Typy WAN: Dynamická IP, Statická IP adresa, PPPoE, L2TP, PPTP
  • Pokročilé funkcie NAT: Port Forwarding, UPnP
  • Zabezpečenie siete: Firewall, Riadenie prístupu
  • Zabezpečenie brány: SPI Firewall
  • Šifrovacie protokoly: WPA-Personal, WPA2-Personal, WPA3-Personal
  • HomeShield Security: Real-Time IoT Protection, Malicious Site Blocker, Intrusion Prevention System, DDoS Attack Prevention, Home Network Scanner

Fyzické rozhranie

  • Konektory na 1 jednotke: 3x GbE RJ-45
  • Podpora automatického snímania WAN/LAN: Áno

Napájanie

  • Vstupné napätie: 100 až 240 V / 0,3 A
  • Výstupné napätie: 12 V DC / 1,2 A

Prostredie

  • Prevádzková teplota: 0 až 40 ℃
  • Skladovacia teplota: -40 až +60 ℃
  • Prevádzková vlhkosť: 10 až 90 % RH
  • Skladovacia vlhkosť: 5 až 90 % RH

Fyzické vlastnosti

  • Farba: biela
  • Čistá hmotnosť jednotky: 589 g
  • Rozmery jednotky (Š x V x H): 10,5 x 16,7 x 10,5 cm
  • Celková hmotnosť balenia: 1,1 kg
  • Celkové rozmery balenia (Š x V x H): 25,3 x 21,9 x 12,7 cm

Obsah balenia

  1. 1x jednotka DECO X50-4G
  2. 1x sieťový adaptér
  3. 1x RJ-45 kábel
  4. 2x SMB/SMA adaptér
  5. 1x užívateľský návod na použitie

Parametre

Parametre

WiFi špecifikácie
802.11ba/n
Pracovné pásmo
2,4 + 5 GHz
Max. prenosová rýchlosť 5 / 2,4 GHz (Mb/s)
2402 + 574
Vysílací výkon 2,4 GHz (dBm)
20
Vysílací výkon 5 GHz (dBm)
30
Operačný módy
AP, Router
Počet portov LAN
3
Rýchlosť LAN portov
10/100/1000 Mbps
Rýchlosť WAN portov
10/100/1000 Mbps
Typ LAN konektorov
RJ-45
Typ WAN konektorov
RJ-45
Typ WAN spojenie
GSM
Slot pre SIM kartu
Áno
USB port
Nie
Konektor pre externú anténu
2
Konektor pre GPS
Nie
Procesor
1,7 GHz, 4x jádra
Management
mobilná aplikácie
Chipset
Qualcomm Networking Pro 400
Napájanie
12V/1,2A
Batéria
Nie
Prevedenie
stolný
LED indikácia
Ano
WiFi
Áno
Podpora 4G/LTE
Áno
Počet LAN portov
3
Farebné prevedenie
Biela
Prevádzkové prostredie
Vnútorné
Prevádzková teplota (°C)
0-40
Rozmery š x v x h (mm)
105 x 167 x 105
Hmotnosť (kg)
0,589
Dĺžka záruky (mesiace)
36
Obsah balení
Deco, RJ45 kabel, Power Adapter, stručný návod, 2x SMB to SMA adapter