0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Filip Rošek

Disk Verbatim Store 'n' Go 500GB, USB 3.0, externí 2.5", černý

 
Verbatim Store 'n' Go je externý, prenosný 2,5"disk, ktorý poskytuje kapacitu 500 GB a rozhranie USB 3.0. Elegantný čierny pevný disk s hladkým dizajnom má až desaťkrát rýchlejší prenos dát než USB 2.0. Umožňuje extrémne rýchly prenos dát na cestách
.

 
Výrobca
Verbatim
Kód
2678061
Part No.
53029
Popis produktu

Popis produktu

Verbatim Store 'n' Go je externý, prenosný 2,5" disk, ktorý poskytuje kapacitu 500 GB a rozhranie USB 3.0. Elegantný pevný disk s hladkým dizajnom má až desaťkrát rýchlejší prenos dát než USB 2.0 (podľa rýchlosti zbernice USB), takže umožňuje extrémne rýchly prenos dát na cestách.



Stručný popis a špecifikácie:

Externý disk
Elegantný hladký dizajn
Úspora energie (Green Button)
Kapacita 500 GB
Disk je spätne kompatibilný s portami USB 2.0 na počítačoch a notebookoch
Jednotka nevyžaduje žiadne externé napájanie

Súborový systém FAT32:

Prenosné pevné disky Store 'n' Go sú naformátované súborovým systémom FAT32, takže fungujú v operačných systémoch Windows a Mac OS.

Softvér Nero BackItUp a Burn Essentials:

Pre vyššie zabezpečenie je poskytovaný softvér Nero BackItUp a Burn Essentials umožňujúci zálohovať pevný disk vášho počítača.
Softvér BackItUp a Burn Essentials poskytuje 3 aplikácie v 1. Umožňuje kedykoľvek zálohovať všetky súbory, priečinky a jednotky alebo naplánovať automatické zálohovanie pre dodatočnú bezpečnosť. Softvér Nero BackItUp a Burn Essentials Softvér je kompatibilný so systémy Windows XP, Vista a Windows 7, Windows 8 (nie je kompatibilný so systémom Mac OS).

Software Green Button:

Prenosné pevné disky Verbatim Store 'n' Go sú vybavené softwarom pre úsporu energie Green Button. Software Green Button zastaví otáčanie pevného disku, ak nie je používaný, čím zvyšuje efektivitu a šetrí energiu.

Dostupné sú 3 možnosti úsporného režimu:
Prechod do úsporného režimu po 10 minútach alebo v krokoch po 10 minútach až do 120 minút
Do úsporného režimu je tiež možné prejsť poklepaním na ikonu Green Button na ploche alebo je možno prechod do úsporného režimu zakázať

Aplikácia:

Aplikácie Nero Express umožňuje napaľovať súbory na disky CD a DVD a aplikácie Nero RescueAgent umožňuje obnoviť poškodené súbory.

Verbatim:

Spoločnosť Verbatim je už od roku 1969 na poprednom mieste v oblasti vývoja technológií pre ukladanie dát. Ponúka veľké množstvo produktu- od diskiet a magnetooptických úložísk až k najnovším formátom disku CD a DVD, či kľúčom USB a pamäťových kariet flash. Ako súčasť skupiny Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC) využíva spoločnosť Verbatim významných výskumu a vývoja, ktoré umožňujú nespočetné inovácie utvárajúce dnešný trh s médiami pre ukladanie.

Vďaka rozsiahlemu výskumu a vývoju má spoločnosť možnosť uvádzať na trh najmodernejšie produkty. Náročná kontrola akosti spolocnosti Verbatim počas výrobného procesu potom zaisťuje prvotriednu kvalitu všetkých produktov. Spoločnosť Verbatim ponúka disky CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, externé pevné disky, jednotky USB, pamäťové karty, pásky, diskety, zobrazovacie a doplnkové zariadenia a najnovšie médiá s vysokou hustotou záznamu Blu-ray.

Parametre:

Kapacita: 500 GB
Súborový systém: FAT32
Software: Nero BackItUp a Burn Essentials & nbsp; (Zálohovanie na pevný disk)
Aplikácia: Nero Express (napaľovanie súborov na CD a DVD)
Aplikácia: Nero RescueAgent (obnoví poškodené súbory)
Rozhranie: USB 3.0 spätne kompatibilný s USB 2.0
Rýchlosť otáčok: 5 400 ot/min
Vyrovnávacia pamäť: 8 MB
Rýchlosť prenosu dát: až 4 800MB/s
Farba: čierna
Rozmery: 121 x 80 x 15mm
Hmotnosť: 184 g
Obmedzená dvojročná záruka Verbatim

Stránky o produkte:

www.verbatim-europe.cz

Parametre

Parametre

Otáčky pevného disku
5400
Kapacita
500 [GB]
Farebné prevedenie
Čierna
Vyrovnávací paměť
8 MB
HDD
Externí 2.5"
Pevné disky a paměti
Externí HDD

Príslušenstvo