0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hračka Vilac Detská drevená flauta

 
Hračka Vilac Detská drevená flauta
Farebná zobcová flauta v C ladení, ideálny prvý dychový nástroj, pomôže pochopiť princípy melodickej linky a rytmické základy. Skvelý prostriedok pre zlepšenie dýchacích ťažkostí u detí. Vyrobená z lakovaného dreva, mix farieb.
 
Výrobca
Vilac
Kód
6002648
Part No.
V8303
Popis produktu

Popis produktu

Máte doma malého muzikanta? Dajte mu krásnu farebnú zobcovú flautu v C ladení, ktorá je vyrobená z lakovaného dreva. Hudba je fantastický spôsob, ako sa deti môžu vyjadriť. Drevená flauta od Vilac je skvelá pre deti, ktoré sa chcú naučiť hudobnú teóriu zábavným štýlom. Flauta im pomôže pochopiť princípy melodickej linky a rytmické základy.

Zobcová flauta je ideálny prvý dychový nástroj a jedná sa o akýsi predstupeň pre ostatné dychové nástroje, ktorých mechanizmus je pre 3ročné dieťa veľmi zložitý – priečna flauta, klarinet alebo saxofón. Navyše hra na zobcovú flautu je používaná aj ako prostriedok pre zlepšenie dýchacích ťažkostí u detí. Pri hraní sa deti naučia lepšie ovládať svoj dych, dochádza k prečisteniu dýchacích ciest a cvičí sa aj kapacita pľúc a bránice.

Tradícia a prevedenie výrobkov Vilac

Firmu Vilac založil v roku 1911 Narciss Villet a viedol ju spoločne so svojimi synmi. Od začiatku dbali na nádherný dizajn v klasickom štýle, perfektnú funkčnosť, dôkladný výber dreva najvyššej kvality a k povrchovej úprave vždy volili farby, ktoré môže bez problému dieťa dávať do pusy. Tohto sa drží dodnes a dokladá to aj veľa úspechov tejto značky.

V roku 2007 dostala prestížnu značku Firma – živé dedičstvo tradícií. Roku 2010 bola hračka Vilac maskotom celého francúzskeho pavilónu na Svetovej výstave (Expo) v Šanghaji a vyhrala Grand prix v oblasti dizajnu hračiek. Hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že sú vyrábané ekologicky. Šetria teda životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a zbytočne neplytvajú energiami.

Hlavné prednosti

  • Drevenú flautu vyrobila francúzska renomovaná značka Vilac
  • Vhodná pre úplných začiatočníkov
  • Hudba je fantastický spôsob, ako sa deti môžu vyjadriť
  • Zobcová flauta sa používa ako prostriedok pre zlepšenie dýchacích ťažkostí u detí
  • Hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME – šetria životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a neplytvajú energiami.

Špecifikácie

  • Značka: Vilac
  • Model: Drevená flauta
  • Určenie: zobcová flauta
  • Vek: 3+
  • Ladenie: C
  • Prstoklad: anglický (barokový)
  • Materiál: drevo
  • Farba: mix farieb
  • Rozmery: 20 x 2,5 x 2,5 cm

Obsah balenia

  1. Drevená zobcová flauta

Poznámka výrobcu:

Už viac ako 100 rokov plní značka Vilac detské sny. Spoločnosť Vilac sídli hlboko v srdci pohoria Jura, obklopená horami, jazerami a lesmi. Táto francúzska spoločnosť vyrába od roku 1911 drevené hračky v klasickom, starodávnom štýle s modernými farbami a vzormi. Hračky Vilac sú jedinečné, nikdy nevyjdú z módy a dokážu očariť všetky generácie. Vilac pomáha utvárať detskú predstavivosť svojimi radostnými ilustráciami či dizajnami a reinterpretáciou klasických hračiek, ktoré sa len tak neopotrebujú. Deti dostávajú na Vianoce a narodeniny veľa hračiek, väčšina z nich ich však nezaujme na dlhú dobu, láska k hračke sa nenaplní. Drevené hračky Vilac vzbudzujú vášeň aj o 50 rokov neskôr, keď ako dospelí náhodou nájdete v podkroví hračky, ktoré ste ako deti milovali. Vilac už 100 rokov prepája deti s hračkami, ktoré si obľúbia a vážia si ich. A prečo ich deti tak milujú? To zostáva tajomstvom firmy Vilac.

Parametre

Parametre

Materiál
drevo
Rozmery š x v x h (cm)
20 x 2,5 x 2,5
Vhodné od
3 rokov
Farebné prevedenie
Barevné