0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hojdací kôň Vilac drevený

 
Hojdací kôň Vilac drevený
Stabilné hojdací koník s podporou pre nohy a odnímateľnou bezpečnostnou hrazdičkou, vhodný od 12 mesiacov. Precvičí jemnú i hrubú motoriku. Rozvíja myslenie, kreativitu i predstavivosť. Vyrábané ekologicky z dreva. Biela a hnedá farba.
 
Výrobca
Vilac
Kód
60026473
Part No.
V1107
Popis produktu

Popis produktu

Vilac je francúzsky výrobca úžasných drevených hračiek ktoré sú prepracované do posledného detailu. Premyslený dizajn, prvotriedna kvalita materiálov a hlavne nápad sú hlavnými dôvodmi, prečo sú hračky Vilac tak obľúbené u detí a ich rodičov. Sú navrhnuté tak, aby zábavnou formou precvičovali jemnú i hrubú motoriku. Deti pri hrách rozvíjajú myslenie, kreativitu i predstavivosť.

Stabilný hojdací koník s podporou pre nohy a odnímateľnou bezpečnostnou hrazdičkou je vhodný pre chlapcov aj dievčatá už od 1 roka, ktorým rozšíri obzory a zvýši ich záujem o svet. Koník je vyrobený z robustného dreva a má krásnu ilustráciu. Všetky hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že sú vyrábané ekologicky. Šetria teda životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a zbytočne neplytvajú energiami.

Firmu Vilac založil v roku 1911 Narciss Villet a viedol ju spoločne so svojimi synmi. Od začiatku dbali na nádherný dizajn v klasickom štýle, perfektnú funkčnosť, dôkladný výber dreva najvyššej kvality a k povrchovej úprave vždy volili farby, ktoré môže bez problému dieťa dávať do pusy. Tohto sa drží dodnes a dokladá to aj veľa úspechov tejto značky.V roku 2007 dostala prestížnu značku Firma – živé dedičstvo tradícií. Roku 2010 bola hračka Vilac maskotom celého francúzskeho pavilónu na Svetovej výstave (Expo) v Šanghaji a vyhrala Grand prix v oblasti dizajnu hračiek.

Hlavné prednosti

  • Vhodné pre deti od 1 roka bez ohľadu na pohlavie
  • Kvalitný materiál a precízne spracovanie
  • Vyrobené prestížnou francúzskou značkou Vilac
  • Výrobky Vilac obdrželi značku ADEME a sú teda šetrné k životnému prostrediu – neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a neplytvajú energiami

Špecifikácie

  • Značka: Vilac
  • Určenie: hojdací kôň
  • Pôvod: Francúzsko
  • Vek: 1+
  • Materiál: drevo
  • Farba: biela, hnedá
  • Výška k sedlu: 26 cm
  • Rozmery (Š x V x H): 26 x 46 x 70 cm

Poznámka výrobcu:

Už viac ako 100 rokov plní značka Vilac detské sny. Spoločnosť Vilac sídli hlboko v srdci pohoria Jura, obklopená horami, jazerami a lesmi. Táto francúzska spoločnosť vyrába od roku 1911 drevené hračky v klasickom, starodávnom štýle s modernými farbami a vzormi. Hračky Vilac sú jedinečné, nikdy nevyjdú z módy a dokážu očariť všetky generácie. Vilac pomáha utvárať detskú predstavivosť svojimi radostnými ilustráciami či dizajnami a reinterpretáciou klasických hračiek, ktoré sa len tak neopotrebujú. Deti dostávajú na Vianoce a narodeniny veľa hračiek, väčšina z nich ich však nezaujme na dlhú dobu, láska k hračke sa nenaplní. Drevené hračky Vilac vzbudzujú vášeň aj o 50 rokov neskôr, keď ako dospelí náhodou nájdete v podkroví hračky, ktoré ste ako deti milovali. Vilac už 100 rokov prepája deti s hračkami, ktoré si obľúbia a vážia si ich. A prečo ich deti tak milujú? To zostáva tajomstvom firmy Vilac.

Parametre

Parametre

Materiál
drevo
Rozmery š x v x h (cm)
26 x 70 x 46
Vhodné od
1 roka
Farebné prevedenie
Barevné