0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hračka Vilac Motorická balančná hra Veľryba

 
Vilac Balančná hra Veľryba je veľmi zábavná s rodinou a priateľmi! Obsahuje 16 herných dielikov z dreveného masívu. Ilustrácie od švédskej návrhárky Ingela P. Arrhenius. Precvičí jemnú motoriku, logické myslenie, odhad, trpezlivosť a základy spolupráce.
 
Výrobca
Vilac
Kód
6002646
Part No.
V7716
Popis produktu

Popis produktu

Vilac Balančná hra Veľryba je mimoriadne zábavná pri hraní s rodinou a priateľmi! Obsahuje 16 herných dielikov vyrobených z dreveného masívu. Na každom kúsku sú krásne ilustrácie od švédskej návrhárky Ingely P. Arrhenius. Pri hraní si deti precvičujú jemnú motoriku, logické myslenie, odhad, trpezlivosť a základy spolupráce.

Vilac motorická hra veľryba

Ako hrať?

Položte hojdačku – veľrybu na rovnú plochu. Hoďte kockou a rybku príslušnej farby položte na hojdačku. Takto pokračujte kým nevyskladáte všetky farbené rybky. Pokiaľ Vám dieliky či hojdačka spadnú, začnite od začiatku. V hádzaní kockou a pokladaní dielikov sa striedajte po jednom kole.

Tradícia a prevedenie výrobkov Vilaca

Firmu Vilac založil v roku 1911 Narciss Villet a viedol ju spoločne so svojimi synmi. Od začiatku dbali na nádherný dizajn v klasickom štýle, perfektnú funkčnosť, dôkladný výber dreva najvyššej kvality a k povrchovej úprave vždy volili farby, ktoré môže bez problému dieťa dávať do pusy. Tohto sa drží dodnes a dokladá to aj veľa úspechov tejto značky.

V roku 2007 dostala prestížnu značku Firma – živé dedičstvo tradícií. Roku 2010 bola hračka Vilac maskotom celého francúzskeho pavilónu na Svetovej výstave (Expo) v Šanghaji a vyhrala Grand prix v oblasti dizajnu hračiek. Hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že sú vyrábané ekologicky. Šetria teda životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a zbytočne neplytvajú energiami.

Hlavné prednosti

  • Balančná hra Veľryba je vyrobená francúzskou renomovanou značkou Vilac
  • Ilustrácie nakreslila švédska návrhárka Ingela P. Arrhenius
  • Vhodná pre deti od 4 rokov
  • Precvičí jemnú motoriku, logické myslenie, odhad, trpezlivosť a základy spolupráce
  • Hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME – šetria životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a neplytvajú energiami

Špecifikácie

  • Značka: Vilac
  • Model: Veľryba
  • Určenie: detská hra
  • Vek: 4+
  • Materiál: drevo
  • Farba: zelená, modrá
  • Hmotnosť: 500 g
  • Rozmery: 19 x 19 x 19 cm

Obsah balenia

  1. Balančná hra Vilac Veľryba

Poznámka výrobcu:

Už viac ako 100 rokov plní značka Vilac detské sny. Spoločnosť Vilac sídli hlboko v srdci pohoria Jura, obklopená horami, jazerami a lesmi. Táto francúzska spoločnosť vyrába od roku 1911 drevené hračky v klasickom, starodávnom štýle s modernými farbami a vzormi. Hračky Vilac sú jedinečné, nikdy nevyjdú z módy a dokážu očariť všetky generácie. Vilac pomáha utvárať detskú predstavivosť svojimi radostnými ilustráciami či dizajnami a reinterpretáciou klasických hračiek, ktoré sa len tak neopotrebujú. Deti dostávajú na Vianoce a narodeniny veľa hračiek, väčšina z nich ich však nezaujme na dlhú dobu, láska k hračke sa nenaplní. Drevené hračky Vilac vzbudzujú vášeň aj o 50 rokov neskôr, keď ako dospelí náhodou nájdete v podkroví hračky, ktoré ste ako deti milovali. Vilac už 100 rokov prepája deti s hračkami, ktoré si obľúbia a vážia si ich. A prečo ich deti tak milujú? To zostáva tajomstvom firmy Vilac.

Parametre

Parametre

Materiál
drevo
Rozmery š x v x h (cm)
19 x 19 x 19
Vhodné od
4 rokov
Farebné prevedenie
zelená