0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena 

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Snáď každý dnes používa telefón, tablet alebo chytré hodinky. Pomáhajú pri práci alebo pri športe a prepájajú nás so svetom. V našej ponuke nájdete telefóny Apple aj ďalších obľúbených značiek, novinky medzi smartfónmi aj telefónmi pre seniorov.

Volanie, prácu aj zábavu vám pomôže skombinovať chytrý tablet, v ponuke máme aj najobľúbenejšie iPady. Wearables alebo chytré náramky a hodinky oceníte v každodennom živote aj pri športe. Pre bezpečnosť a ochranu svojho majetku si vyberte lokátor. Skladom máme aj vysielačky, GPS navigácie alebo domáce telefóny a IP telefóny.

 Ak radi vo svojom voľnom čase cestujete, alebo je cestovanie priamo náplňou vašej práce, potom určite oceníte GPS navigáciu, ktorá ponúka vodičom prehľad. GPS navigácie nahrádzajú počas cestovania dnes už „zastarané“ klasické papierové mapy. S kvalitnou GPS navigáciou je cestovanie jednoduché a pohodlné. Nemusíte totiž zdĺhavo hľadať v mapách, vypytovať sa okoloidúcich na cestu a riskovať blúdenie v neznámej krajine. Kvalitná GPS navigácia totiž spoľahlivo poradí, kam sa máte vydať a čomu sa pre zmenu na cestách vyhnúť.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie