0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Grily na drevené uhlie

Grily na drevené uhlie

Milujete klasiku a vyberáte gril na drevené uhlie? Najpredávanejší záhradný gril s udiarňou je gril lokomotíva. Aj keď by sa v dobe technológií mohlo zdať, že gril na uhlie alebo gril na drevo už sú passé, opak je pravdou. Záhradný gril na drevené uhlie je stále najobľúbenejším grilom vďaka jedinečnej vôni grilovaných a údených špecialít. Obľúbené grily s udiarňou G21 BBQ Big alebo G21 BBQ Colorado nadchnú všetkých hostí vašej grilovacej párty. Ak hľadáte malý guľatý gril, určite oceníte G21 BBQ Ring s chytrými vychytávkami. Za pozornosť stojí tiež veľká udiareň s grilom G21 BBQ Kansas a najväčší gril s dvoma grilovacími plochami a veľkou samostatnou udiarňou G21 BBQ Kentucky. S výberom záhradného grilu vám radi poradíme.

 

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
5 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Poctivý gril s dvoma kúreniskami s reguláciou výšky, vstavaným teplomerom, odkladacími plochami a pojazdom.

264,92 EUR 

bez DPH

317,90 EUR 

s DPH

Doprava zadarmo

Záruka 4 roky

Darček

 

Veľká udiareň s grilom na drevené uhlie vyrobená zo silného plechu s hrúbkou až 2,5 mm s čiernym ohňovzdorným náterom. S dômyselným systémom regulácie vzduchu, vstavaným teplomerom a pojazdom pre ľahké presúvanie je dokonalou kombináciou grilu a udiarne.

330,42 EUR 

bez DPH

396,50 EUR 

s DPH

Doprava zadarmo

Záruka 4 roky

Darček

 

Skutočne masívny gril – to je vonkajší gril Kentucky na drevené uhlie. Veľký gril s 2 grilovacími plochami a samostatnou udiarňou je zo silného plechu s ohňovzdorným náterom. Má dômyselný systém regulácie vzduchu, 2 vstavané teplomery, popolník aj pojazd.

661,25 EUR 

bez DPH

793,50 EUR 

s DPH

Doprava zadarmo

Záruka 4 roky

Darček

 

Pevný vonkajší gril zo silného plechu na drevené uhlie, dve grilovacie plochy s liatinovými roštami, udiareň. Dômyselný systém regulácie vzduchu, vstavaný teplomer vo veku grilu a pojazd pre ľahké presúvanie.

330,42 EUR 

bez DPH

396,50 EUR 

s DPH

Doprava zadarmo

Záruka 4 roky

Darček

 

G21 gril lokomotíva BBQ big s udiarňou obsahuje dve ohniská a grilovacie plochy. Vonkajší gril s udiarňou je vyrobený z oceľového plechu, ktorý je opatrený čiernym ohňovzdorným náterom. Má inteligentný systém regulácie vzduchu a vstavaný teplomer.

182,42 EUR 

bez DPH

218,90 EUR 

s DPH

Doprava zadarmo

Záruka 4 roky

Darček