0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Príslušenstvo pre objektívy

Príslušenstvo pre objektívy

Z našej bohatej ponuky príslušenstva pre foto, video a objektívy si určite vyberiete. Skladom máme slnečné clony aj filtre, predsádky a adaptéry, telekonventory, krytky a mnoho ďalších foto doplnkov.

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
198 produktov
11 stránok
 

Položek na stránku:

 
 

Polarizačný UV filter pre objektívy so závitom s priemerom 52 mm, vhodný pre krajinársku fotografiu, redukuje chromatické aberácie a absorbuje ultrafialové žiarenie, zabraňuje vniknutiu prachu, vlhkosti a vody, odpudzuje olej, odolný voči poškriabaniu.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter pre objektívy so závitom s priemerom 52 mm, vhodný pre krajinársku fotografiu, redukuje chromatické aberácie a absorbuje ultrafialové žiarenie, zabraňuje vniknutiu prachu, vlhkosti a vody, odpudzuje olej a je odolný voči poškriabaniu.

6,67 EUR 

bez DPH

8,00 EUR 

s DPH

Filter Walimex pre Slim CPL, priemer 58 mm, extrémne tenký, vyšší kontrast a sýtosť farieb, eliminácia odleskov, kvalitná sklenená šošovka, kovový rám, ochranné puzdro.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Filter Walimex pro Slim CPL, priemer 52 mm, extrémne tenký, vyšší kontrast a sýtosť farieb, eliminácia odleskov, kvalitná sklenená šošovka, kovový rám, ochranné puzdro.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filtr Walimex pro objektivy se závitem o průměru 86 mm s vícevrstvou povrchovou úpravou a tenkou konstrukcí je určený pro běžné použití. Čirý filtr pomáhá absorbovat ultrafialové záření a snižuje modravý nádech denního světla.

18,33 EUR 

bez DPH

22,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 95 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

21,67 EUR 

bez DPH

26,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 86 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

15,00 EUR 

bez DPH

18,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 77 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

10,00 EUR 

bez DPH

12,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 72 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

10,00 EUR 

bez DPH

12,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 55 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

6,67 EUR 

bez DPH

8,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 49 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

6,67 EUR 

bez DPH

8,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 46 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

6,67 EUR 

bez DPH

8,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 43 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

6,67 EUR 

bez DPH

8,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 82 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

13,33 EUR 

bez DPH

16,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 67 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

8,33 EUR 

bez DPH

10,00 EUR 

s DPH

Ochranný UV filter Walimex pre objektívy so závitom s priemerom 62 mm s viacvrstvovou povrchovou úpravou a tenkou konštrukciou je určený pre bežné použitie. Číry filter pomáha absorbovať ultrafialové žiarenie a znižuje modrastý nádych denného svetla.

6,67 EUR 

bez DPH

8,00 EUR 

s DPH

S telekonvertorom M.Zuiko Digital MC-20 zostanete mimo únikovej zóny zvierat, ktoré fotografujete. Tie sa tak nebudú cítiť ohrozené a vy ich môžete v pokoji fotografovať a zhotovovať úžasné snímky. Určený na použitie s rovnakými objektívmi, ako MC-14

374,17 EUR 

bez DPH

449,00 EUR 

s DPH

Predsádka Olympus MC-14 - 1.4x telekonvertor(pre ET-M4015 PRO, 300mm PRO).Predĺžením ohniskovej vzdialenosti na1,4 násobok ohniskovej vzdialenosti objektívu rozširujeOLYMPUS MC-14vaše fotografické možnosti na maximum,to všetko v tele tenkom iba 15mm.

290,83 EUR 

bez DPH

349,00 EUR 

s DPH