0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Filip Rošek

Disk Western Digital Red 1TB, SATAIII/600, 16MB, 9,5mm, IntelliPower, 24x7, NASware

 
Disk Western Digital Red 1TB, SATAIII/600, 16MB, 9,5mm, IntelliPower, 24x7, NASware
Western Digital RED je interný pevný 2,5"disk s kapacitou 1 TB a vyrovnávacou pamäťou 16 MB. Western Digital RED je vybavený technológiou NASware, ktorá zlepšuje výkon, spotrebu a spoľahlivosť disku.

 
Výrobca
Western Digital
Kód
26219202
Part No.
WD10JFCX
Popis produktu

Popis produktu

Western Digital RED je interná pevný 2,5"disk s kapacitou 1 TB a vyrovnávacou pamäťou 16 MB . Western Digital RED je vybavený technológiou NASware , ktorá zlepšuje výkon, spotrebu a spoľahlivosť disku.



Streamujte, zálohujte, zdieľajte a usporiadať svoj digitálny obsah z domova súložiskami NAS a disky WD Red určenými pre bezproblémové zdieľanie obsahu v zariadeniach, ktoré máte v domácnosti. Technológia NASware posilňuje kompatibilitu vašich diskov s vašimi zariadeniami, televízorom, stereo súpravou a ďalšími prístrojmi.

Vlastnosti výrobku:

IntelliPower ™ Algoritmy pre starostlivé vyladenie rovnováhy otáčok, prenosovej rýchlosti a ukladanie do medzipamäte pre dosiahnutie výrazných úspor energie a spoľahlivého výkonu.
Extrémne tichý, znížená spotreba energie až o 38%oproti bežným diskom
Až o 35%vyššia MTBF oproti desktopovým diskom
Navrhnutý pre prevádzku 24 hodín, 7 dní v týždni
RAID kompatibilný

Technológia NASware:

Disky WD Red obsahujú exkluzívnu technológiu NASware od spoločnosti WD. Tento inovatívny firmware, ktorý bol navrhnutý s dôrazom na poskytovanie vyššieho užívateľského komfortu v malých systémoch NAS, jemne vyvažuje najdôležitejšie vlastnosti výkonu, spotreby a spoľahlivosti v prostrediach s viacerými diskami.

Optimalizuje výkon a spořebu:
Unikátna algoritmy technológia NASware optimalizujú spotrebu a výkon bez kompromisov vo vlastnostiach, ktorých si majitelia systémov NAS cení.

Šetrite energiu aj peniaze:
Technológia NASware ešte viac zlepšuje spoľahlivosť disku a v prípade výpadku alebo narušenia dodávok energie ochráni vaše dáta. V dôsledku optimalizácia spotreby energie diskov WD Red dochádza v rámci malých prostredie NAS k výrazným úsporám energie a zníženie prevádzkových teplôt pevných diskov. Zlepšuje sa tak celková spoľahlivosť a výkon disku a znižujú náklady na vlastníctvo systému NAS.

Inteligentné zotavenie z chýb:
Technológia NASware so zabudovaným kontrolným mechanizmom inteligentného zotavenie po chybe tiež zabraňuje tomu, aby boli disky z poľa RAID vyradené kvôli príliš dlhému zotavovanie po chybe. Táto vlastnosť zaisťuje väčšiu dostupnosť a kratšie výpadok pri prestavbe poľa RAID.

Dokončovanie príkazov:

Technológia NASware minimalizuje poškodenie a stratu dát v prípade neočakávaného výpadku prúdu dokončením práve prebiehajúceho príkazu pred vypnutím, čím ešte zvyšuje spoľahlivosť. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Dôležité funkcie pre integrátorov systémov:
Technológia NASware má popri funkcií, vďaka ktorým sú disky WD Red ™ ideálny pre osadzovanie alebo upgrade systémov NAS, aj funkcie, ktoré pri budovanie špecializovaných systémov NAS potrebujú integrátori systémov.

Podpora streamovanie:
Technológia NASware zahŕňa kompatibilitu so sadou funkcií streamovanie rozhranie ATA (ATA Streaming Feature Set), ktorá hrá rozhodujúcu úlohu v prostredí audiovizuálnych úložísk, napríklad v aplikácii Windows Media Center.

Podpora technológie SCT (SMART Command Transport):

Technológia NASware umožňuje sledovanie a meranie výkonu disku prostredníctvom sady diagnostických príkazov SMART. Technológia SMART sprostredkováva napríklad údaje o teplotných profiloch, štatistiky prístupov k disku a veľa ďalšie údajov. Technológia NASware tiež zaisťuje presnosť teploty s toleranciou 1 ° C.

Podpora riadenia spotreby:
Zaisťuje v rámci systému NAS optimalizáciu spotreby energie a v prípade straty alebo výpadku dodávky energie ochráni vaše dáta.

Parametre:

Kapacita: 1 TB
2,5 palcový disk
Rozhranie: SATA 6 Gb/s
Prenosová rýchlosť: 6 Gb/s (Buffer to host), 144 MB/s (Host to/from drive)
Vyrovnávacia pamäť: 16 MB
Priemerná doba prípravy disku: 3 s
Napájanie: čítanie/zápis 1,4W, voľnobeh 0,6W; pohotovostný režim 0.2W
Prevádzková teplota: 0-60 ° C
Veľkosť (v x d x š): 9,50 x 100,20 x 69,85 (mm)
Hmotnosť: 115 g
Životnosť: 600.000 přepisovací cyklov
Záruka: 3 roky


Stránky o produkte:

http://www.wdc.com

Parametre

Parametre

Otáčky pevného disku
IntelliPower
Kapacita
1 [TB]
Rozmery š x v x h (mm)
69,85 x 9,5 x 100,2
Vyrovnávací paměť
16 MB
HDD
2,5"
Pevné disky a paměti
SATA HDD