0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Petra Homolková

Hojdačka Woody Houpací kruh (průměr 85cm) - červený

 
Červený hojdací kruh Woody s priemerom 85 cm je výborným darčekom pre vaše ratolesti. Je primárne určený pre exteriér a unesie až 100 kg. Vhodné pre deti od 3 rokov.

 
Výrobca
Woody
Kód
695045
Part No.
91401
Popis produktu

Popis produktu

Zaspomínajte na detstvo a kúpte na záhradu poriadnu hojdačku! Hojdací kruh Woody s priemerom 85 cm je výborným darčekom pre vaše ratolesti. Vďaka nosnosti 100 kg sa ale v kľude môže zosunúť aj mamička, otecko alebo obe deti naraz.

Hojdací kruh je určený do exteriéru a je vhodné ho umiestniť nad plochý (NIE betónový, dláždený a asfaltový) povrch, s minimálnym odstupom 2 m od možných prekážok, ako sú ploty, garáže, domy, previsnuté vetvy, šnúry na bielizeň alebo elektrické vedenie.

Výrobok je označený certifikátom "Bezpečné hračky", má kvalitné spracovanie a je úplne bezpečný.

Hojdací kruh Woody sa v roku 2011 umiestnil na 1. mieste v súťažnom projekte "Hračka roka" a v roku 2013 zopakoval 1. miesto v kategórii "Vonkajšia a športová hračka". Projekt "Hračka roka" prichádza s cieľom pomôcť orientovať sa v neprebernom množstve hračiek, ktoré v súčasnej dobe ponúka náš trh. Prihlásené výrobky musia spĺňať náročné kritériá na kvalitu a následne musia podporovať záujem, tvorivosť a samostatnosť dieťaťa.

Špecifikácie:


Priemer hojdacieho kruhu: 85 cm
Nosnosť: 100 kg (max. 1-2 deti)
Dĺžka závesných lán: 170 cm
Vek: 3+
Farba: červená


Stránky o produkte:

http://www.woodyland.eu/

Parametre

Parametre

Nosnosť (kg)
100
Rozdělenie
Hojdacie kruhy