0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
Filtre

Cena EUR

EUR
EUR

Dostupnosť



Sklad

Parametrický filter

 

Čistící prostředky

Ďalšie podkategórie Čistící prostředky

Status

Podrobné vyhľadávanie

Radenie
13 produktov
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Čistiaci prostriedok XAVAX 250 ml na jednoduché čistenie vnútrajšku umývačiek riadu. Prostriedok odstraňuje usadeniny vodného kameňa, mastnoty a zvyšky jedla zvnútra, hadíc, trysiek a ventilov. Ďalej odvápňuje ohrievacie teleso, čím optimalizuje výkon.

3,56 EUR 

bez DPH

4,27 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok Xavax Coffee Clean 250 ml je špeciálne vyvinutý na čistenie kávovarov. Prostriedok čistí a chráni všetky časti kávovaru, ktoré prichádzajú do priameho kontaktu s kávou. Vďaka špeciálnemu zloženiu ľahko odstraňuje tiež kávovú mastnotu.

7,82 EUR 

bez DPH

9,38 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok XAVAX s objemom 250 ml odstraňuje z vašej práčky nečistoty a nepríjemný zápach spôsobený zvyškami vodného kameňa a pracích prostriedkov. Čistí nedostupné časti práčky, ako sú výhrevné telesá, hadice, tesnenia, filtre, trysky, bubon.

3,24 EUR 

bez DPH

3,89 EUR 

s DPH

Na odstránenie vodného kameňa kanvíc, kávovarov a presovačov. Čistiaca kyselina, 4 zložky na ochranu častí prístrojov, možnosť odvápnenia pri tlaku 15 barov, bez zanechania zápachu a pachuti, jednoduché použitie. Bezpečnostný uzáver. Objem 500 ml.

5,85 EUR 

bez DPH

7,02 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok XAVAX 50 ml odstraňuje nečistoty zo žehliacej plochy žehličky. Čistič pôsobí rýchlo, chráni žehliacu plochu a udržuje ju čistú po dlhšiu dobu vďaka účinným prísadám. Prípravok je vhodný pre hliníkové, nerezové a keramické žehličky.

6,52 EUR 

bez DPH

7,82 EUR 

s DPH

Čistiace a odmasťovacie tablety Xavax čistia a chránia vnútro všetkých druhov kávovarov, termosiek, termofliaš a čajových kanvíc. Cena za 1 balenie o 10 tabletách.

3,89 EUR 

bez DPH

4,67 EUR 

s DPH

Prostriedok na báze kyseliny citrónovej odvápni bez nepríjemných pachov a chutí povrchy z nerezovej ocele,chrómu,keramiky aj plastu.Môžete ho použiť aj na materiály vyžadujúce šetrné odvápnenie.Fľaša s objemom 250 ml má bezpeč. uzáver pre ochranu detí.

3,50 EUR 

bez DPH

4,20 EUR 

s DPH

Dvojfázové tablety do umývačky pre riad bez vodného kameňa sú ideálne pre pripálené a veľmi mastné riady. Obal rozpustný vo vode, odstraňuje čajové a kávové usadeniny, rozpúšťa vodný kameň. Zloženie bez fosfátov.

19,96 EUR 

bez DPH

23,95 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok Xavax s objemom 250 ml ľahko a rýchlo odvápní naparovacie žehličky. Hotový roztok na okamžité použitie. Odstraňuje vodný kameň a zároveň pôsobí ako prevencia nových usadenín vodného kameňa.

3,24 EUR 

bez DPH

3,89 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok Xavax s objemom 500 ml čistí, konzervuje a dodáva lesk. Na čistenie rôznych povrchov v kuchyni, dome, dielni a pod. Vhodný pre sklo, keramiku, plasty, chróm. Obzvlášť účinný na čistenie nerezových povrchov v domácnosti.

6,51 EUR 

bez DPH

7,81 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok Xavax s objemom 500 ml ľahko a rýchlo odstraňuje vápenné usadeniny z rôznych typov domácich spotrebičov. Aditívne látky zaisťujú účinné odstránenie vodného kameňa a chránia pred koróziou kovových častí.

5,85 EUR 

bez DPH

7,02 EUR 

s DPH

Čistiaci prostriedok na odstránenie vodného kameňa u práčok, rozpúšťa usadeniny z výhrevného telesa, hadíc a ventilov, chráni plastové a gumové časti práčky, zlepšuje výsledok prania, bezpečnostný uzáver, objem 250 ml.

3,89 EUR 

bez DPH

4,67 EUR 

s DPH

Set na čistenie a údržbu sklokeramických a indukčných varných dosiek, 3 ks - čistič, utierka z mikrovlákna, škrabka, objem čističa 100 ml, ideálny pre väčší lesk a odstránenie odolných nečistôt.

8,49 EUR 

bez DPH

10,19 EUR 

s DPH