0
Váš nákupný košík je prázdny.

+421 221 201 178

Po–Št 8–16:30, Pia 8–16 hod.

Všetky kategórie
 

Tovar bol vyradený z ponuky

Ak máte o produkt záujem, kontaktujte prosím emailom manažéra:Martin Gebel

Alarm Xiaomi Mi Smart Sensor Set brána, ovládač, 2 x PIR, 2 x magnet

 
Alarm Xiaomi Mi Smart Sensor Set brána, ovládač, 2 x PIR, 2 x magnet
Mi Smart Sensor Set EÚ -sada riadiacej jednotky a 2 senzorov pohybu,2 senzorov otvorenia dverí a okien,ovlád. tlačidlo.Európska verzia s EU zástrčkou.Stačí len po dome rozmiestniť senzory a prepojiť ich s aplik. Mi Home.Systém nemusíte nijako nastavovať.
 
Výrobca
Xiaomi
Kód
75020400
Popis produktu

Popis produktu

Chcete mať dokonalý prehľad o tom, čo sa deje, keď ste mimo domova? Je super mať všetky informácie o pohybe v jednotlivých miestnostiach vášho domu? Mi Smart Sensor Set vám pomocou senzorov umiestnených v dome zaistí skvelú informovanosť o akomkoľvek pohybe.

Stačí len po dome rozmiestniť senzory a prepojiť ich s aplikáciou Mi Home, kde môžete všetko sledovať. Systém nemusíte teda nijako nastavovať, stačí ho zapnúť diaľkovým spínačom.

okenné senzory

Veľkou výhodou tohto zabezpečovacieho setu je práve zabezpečenie vášho domu alebo bytu proti votrelcom, ale môžete tiež strážiť pohyb v miestnostiach, alebo či sa v niektorej z nich otvorilo okno či dvere.

Súčasťou balíčka je okrem 2 senzorov pohybu, 1 diaľkového spínača, 2 senzorov okien / dverí tiež gateway. Táto komunikačná brána, ktorej súčasťou je aj reproduktor a svetlo, komunikuje so všetkými spomínanými senzormi a odosiela dáta do aplikácie Mi Home. Stačí ju len zapojiť do zásuvky.

svetlo na pohybový senzor

Svetlo na pohybový senzor


Gateway dokáže svietiť až 16 miliónmi farieb RGB spektra. Pokiaľ máte bezdrôtový zvonček pri dverách, môžete spárovať s gateway, súčasťou je dokonca aj online rádio, prípadne si ako notifikáciu môžete nahrať svoj vlastný MP3 súbor.

Vlastnosti:


Kompletné zabezpečenie domu či bytu
Kontroluje pohyb v miestnostiach
Detekuje otvorenie okien či dverí
Komunikuje vzdialene cez aplikáciu
Kompaktná veľkosť komponentov
Gateway s integrovaným svetlom a reproduktorom

Obsah balenia:


1x Alarm DGNWG02LM
1x Diaľkový spínač
2x Senzor okien / dverí
2x Senzor pohybu